Senijad Ibričić.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Hvala, u 22:15SiamoNoi je napisao/la:Sretno danas.U koliko igrate?
mozes,samo moras kada napravis karakter managera koji se ne placa morao bi platiti 350 kredita za drugi slot gdje napravis igraca i koji produzavas svaka 3 mjesecaZeka je napisao/la:Imam jedno pitanje,pošto nas ima 15tak u društvu koji bi počeli igrati nešto ovako,da li postoji mogućnost da ja kao trener budem i igrač ? Ukoliko ne,da li mi neko može objasniti koje ovlasti ja imam tu kao trener ?
realno dobili nas na godine....ipak je puno 2 godine stariji od nas..... dobro smo se drzali do drugog penala onda je bio kraj..0..Željooooo je napisao/la:Španija nam očitala lekciju iz Fid-a..
fanatic1991 je napisao/la:realno dobili nas na godine....ipak je puno 2 godine stariji od nas..... dobro smo se drzali do drugog penala onda je bio kraj..0..Željooooo je napisao/la:Španija nam očitala lekciju iz Fid-a..
ma dobro i ja sam 4 puta ja ms od tog 3 faula i to crveni i zuti karton zaradiliSiamoNoi je napisao/la:Ja nisam dva puta driblao na prvenstvu...samo passevi
do 8.2. slot košta 200 kredita.arelinho je napisao/la:mozes,samo moras kada napravis karakter managera koji se ne placa morao bi platiti 350 kredita za drugi slot gdje napravis igraca i koji produzavas svaka 3 mjesecaZeka je napisao/la:Imam jedno pitanje,pošto nas ima 15tak u društvu koji bi počeli igrati nešto ovako,da li postoji mogućnost da ja kao trener budem i igrač ? Ukoliko ne,da li mi neko može objasniti koje ovlasti ja imam tu kao trener ?
350 kredita ti je oko 7-8 maraka
Ahmo, igraš li ti više ovo ? i ako igraš koji si ? Vidim ne baviš se Hattrickom.Željooooo je napisao/la:Španija nam očitala lekciju iz Fid-a..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.