FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tinaslafkr
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tinaslafkr » 26 jan 2015, 21:08

ja mislim da treba Jusufbasica vratit dobar je on napadac...

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 26 jan 2015, 22:15

Extra igrac ,meni drag ali veoma cudan, svojeglav.Nisam siguran da bi se slagao sa prilicno strogim Musemicem.

Al pashino
Kontakt:

Post Postao/la Al pashino » 26 jan 2015, 23:22

Chinaglia je napisao/la:u Međugorju tekme protiv Igmana, GOŠK-a i Ljubuškog,
je li ovo sve u međugorju,i znaju li se datumi ?
www.facebook.com/pirotehniksarajevo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jan 2015, 00:27

da, ne znam datume odigravanja, nisam nigdje naletio na tu informaciju

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 jan 2015, 12:41

Nasi vec uveliko treniraju u Međugorju, pored novih imena Zebe,Bekica,Krpica i Ivetica kazu da ce jos bit par pojacanja do pocetka sezone.
slika
slika
slika

- U Međugorju je jako dobro vrijeme, uslovi za trening i rad su odlični, trenirat će se dva puta dnevno a već u nedjelju momci će odigrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama protiv ekipe Igmana, navode iz tabora Slobode.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 jan 2015, 12:49

sjajni uslovi za treniranje,sjajan trener jedan od najboljih u bih,poslozice se to fino do ljeta,a onda da vidimo sta ce bti..ukoliko se ispuni bilo sta od onog sta je azmir trazio bice vruce ljeto i borba za titulu,jer azmiru nije stalo da neko mora milion iskesirat,covjek hoce da se pokrene sa mrtve tacke,da se krene..kada bi do ljeta barem jednog dobrog sponzora nasli,da se napreduje polako..medjutim ako ima neko da je bas upucen,nezbam kako azmir zamislja igrati evropu,u tuzli mislim,jer recimo da je izbori,godina i po je po meni malo vremena da sredi stadion..
kada bi renovirali zapad,usminkali ga,i sjever zavrsili fine radove te sto su ostali,dali bi mogli igrati evropu :think:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 27 jan 2015, 12:53

solinas je napisao/la:sjajni uslovi za treniranje,sjajan trener jedan od najboljih u bih,poslozice se to fino do ljeta,a onda da vidimo sta ce bti..ukoliko se ispuni bilo sta od onog sta je azmir trazio bice vruce ljeto i borba za titulu,jer azmiru nije stalo da neko mora milion iskesirat,covjek hoce da se pokrene sa mrtve tacke,da se krene..kada bi do ljeta barem jednog dobrog sponzora nasli,da se napreduje polako..medjutim ako ima neko da je bas upucen,nezbam kako azmir zamislja igrati evropu,u tuzli mislim,jer recimo da je izbori,godina i po je po meni malo vremena da sredi stadion..
kada bi renovirali zapad,usminkali ga,i sjever zavrsili fine radove te sto su ostali,dali bi mogli igrati evropu :think:
Mogli bi jašta,kada je Lovćen igrao na onom stadionu,gdje ima samo jedan ulaz,na koji su ulazili i manijaci i tamo domaća publika,zašto nebi Tušanj mogao ,solidna infrastruktura,još malo ušminkati i WC uraditi i to je to.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 27 jan 2015, 13:00

jel ikad izadje onaj film sto je imao premijeru prije nekoliko mjeseci
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 jan 2015, 13:01

upravu si druze,asfaltirati prilaz zapadu,vc srediti,svlacionice su sredjene kada je repka dolazila,netreba previse para,mislim nekih 500 000 da bi moglo se usminkati obje tribine barem tri pretkola evropske lige da se moze igrati,jbg,kada bi prosli dalje,napunili bi mi svaki stadion u bih :mrgreen:

FairBet

Post Postao/la FairBet » 27 jan 2015, 13:44

Velika steta za Slobodu sto se ovo sa Azmirom nije moglo rijesiti na pocetku sezone...

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 27 jan 2015, 14:29

solinas je napisao/la:upravu si druze,asfaltirati prilaz zapadu,vc srediti,svlacionice su sredjene kada je repka dolazila,netreba previse para,mislim nekih 500 000 da bi moglo se usminkati obje tribine barem tri pretkola evropske lige da se moze igrati,jbg,kada bi prosli dalje,napunili bi mi svaki stadion u bih :mrgreen:

pustite se suplje, kakvih 500 000 na renoviranje i sminkanje stadiona, pa nije to uopste slobodin posao da radi...kakva crna tri pretkola stanite da opstanak osiguramo
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 jan 2015, 15:37

nesvrstani je napisao/la:
solinas je napisao/la:upravu si druze,asfaltirati prilaz zapadu,vc srediti,svlacionice su sredjene kada je repka dolazila,netreba previse para,mislim nekih 500 000 da bi moglo se usminkati obje tribine barem tri pretkola evropske lige da se moze igrati,jbg,kada bi prosli dalje,napunili bi mi svaki stadion u bih :mrgreen:

pustite se suplje, kakvih 500 000 na renoviranje i sminkanje stadiona, pa nije to uopste slobodin posao da radi...kakva crna tri pretkola stanite da opstanak osiguramo
e jesi negativan druze,pa u onih 6 tacaka dalje stabilizacije,izmedju ostalog bila je i tacka infrastruktura,kakve ima veze ako malo bacamo suplju,uostalom razmisli malo,jasmin je izjavio da je za zavrsenje sjevera potrebno oko 300 000...nisam ni reko da je slobodin to posao,

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 27 jan 2015, 23:46

Zna li neko zašto ni jedna noćna utakmica nije odigrana na Tušnju,iako reflektori rade? :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jan 2015, 23:49

intercontinental je napisao/la:Zna li neko zašto ni jedna noćna utakmica nije odigrana na Tušnju,iako reflektori rade? :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Vjeorvatno sto bi paljenje reflektora nabilo trosak klubu,koji nam sad nije potreban ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 jan 2015, 23:50

Ne rade reflektori u potpunosti. Bilo je pomena nekad u augustu da će se popraviti, ali eto ništa od toga.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2015, 23:53

Moze se napraviti racunica neka mozda..Ako se upale i bude nocna utakmica garantujem da ce biti dosta vise ljudi..Nije ih zadnjih godina bilo puno ali ono sto je bilo nocnih mislim da je svaku bio Tusanj pun. :thumbup:

Ali samo kada je neki atraktivniji protivnik sto se tice imena, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Velez, Celik, Borac, Siroki. Mislim da bi bilo dosta vise ljudi nego kada je onaj raniji termin jer taj termin sprijeci mnoge da dodju

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 27 jan 2015, 23:53

harry_90 je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Zna li neko zašto ni jedna noćna utakmica nije odigrana na Tušnju,iako reflektori rade? :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Vjeorvatno sto bi paljenje reflektora nabilo trosak klubu,koji nam sad nije potreban ;)
Nek uvedu priključak jeftine struje,i nek stave termin 22:00 :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jan 2015, 00:32

tuzlak1987 je napisao/la:Moze se napraviti racunica neka mozda..Ako se upale i bude nocna utakmica garantujem da ce biti dosta vise ljudi..Nije ih zadnjih godina bilo puno ali ono sto je bilo nocnih mislim da je svaku bio Tusanj pun. :thumbup:

Ali samo kada je neki atraktivniji protivnik sto se tice imena, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Velez, Celik, Borac, Siroki. Mislim da bi bilo dosta vise ljudi nego kada je onaj raniji termin jer taj termin sprijeci mnoge da dodju
Mozda kad se skrati liga, bice tu dosta derbija, a do tada se valjda poprave i reflektori. U proljece nam svakako dolazi samo Borac od ovih atraktivnijih timova, i mozda Olimpik.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 28 jan 2015, 01:01

Zna li neko na koliko je ivetic potpiso

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 28 jan 2015, 13:55

Skahic iz Gradine isto u opticaju za dolazak u Slobodu, zeli ga i Osijek.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.