Dokle ces covece da me leras ovdebambus je napisao/la:
Na koju vrstu sira mislis ?
p.s. Sir je ako se dobro secam grcki.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dokle ces covece da me leras ovdebambus je napisao/la:
Na koju vrstu sira mislis ?
Ma to ja onako, iz ljubaviBelmin6 je napisao/la:Pazi ti tog bezobrazluka, uhodi me jaran iz osnovne škole.Virtu4l je napisao/la:Oj Belmine šta ti Donnie reče na temi 'šta misliš o ovom iznad'
I to gledaj komentara, napustio najlegendarnije naselje i takav nešto komentariše. Fuj Donnie, stidi se
Ma nisi ti opet nista skontao,gospodaru moj.Tribalian je napisao/la:
Dokle ces covece da me leras ovdetrebao sam da povezem stvari cim je pomenuta kladionica.
![]()
p.s. Sir je ako se dobro secam grcki.
Koliko si ti nenormalan covek.bambus je napisao/la:
Ma nisi ti opet nista skontao,gospodaru moj.![]()
Livada,nestasica bila mjesec dana,al eto stiglo na nase trziste..samo poskupilo![]()
![]()
Na duznosti samTribalian je napisao/la:
Koliko si ti nenormalan covek.
Nema potrebe da otvaraš posebnu temu, pitanje možeš postaviti i ovdje na chatu.Zip je napisao/la:Pozz,
ne znam gdje drugo da otvorim temu, al mi treba neko ko se razumije u ovo izdavanje porezne kartice?
Poslodavac mi zahtjeva da izvadim poreznu karticu, e sada.. zanima me kako funkcionise to?
znam da trebam zahtjev popuniti, cipsovu odnijeti i kopija licne?!
Ako ima neko da se razumije, bio bih zahvalan

Pokoj mu dusi.EdoMajka je napisao/la:Na danasnji dan:
"Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo. Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo. Ovdje se i umire da bi se živjelo".
Ljudina, takvih je danas malo, nažalostDANTES je napisao/la:Srđan je simbol ne samo junaštva već i čojstva..
moj uzor-S.G je napisao/la:Onaj osjecaj kada ti majka posalje hrane a ti vec 15-ak dana jedes samo salame, pastete itd.![]()
Pegi10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Malog kralja![]()
orbit je napisao/la:Ne znaš koja je bolja.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 11 gostiju.