FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uprava podnijela ostavke
-
- Kontakt:
a ja se nadam da ce vas sloboda dobiti jer ste vi vise lobirali da sarajevo ne dobije bodove nego oni sami a sad kad je to zavrseno onda ste protiv slobodedizda22 je napisao/la:HVALA BOGU DA IMA NORMALNE RAJE KAO TI SEKAC,A DAJ BOZE DA IH IMA SAMO VISE! I JA BI ISTO TAKO VOLIO DA VI SAMO SA NAMA IDETE U EVROPU A OSTALI NEK MASU USIMA!BILO KAKO BILO NADAM SE DA CE SE TITULA RIJESITI U GRADSKOM DERBIJU! A STO SE TICE HAJKE NA MARIJANA,PA LJUDI DRAGI,STO NEKO NE POMENE IGORA KRISTICA KOJI OTVORENO POZIVA NA LINC,NA NAS MANIJAKE,KLUB ZELJEZNICAR I SVE OKO NJEGA! NE TO JE NORMALNO U OVAKVOJ DRZAVI! I SAMO SE NADAM DA AKO NIJE SARAJEVO USPJELO POSLATI SLOBODU U NIZI RANG,DA CE TO USPJETI NAMA ZA PAR KOLA,TO BI MI BILA VECA SATISFAKCIJA OD TITULE! VJERUJTE! GARANT CE MI OBRISATI POST OVI "STRUCNJACI" AL ETO MAKAR CE NEKO PROCITATI!!!sekac je napisao/la:Zaboravio sam da dodam za stoleta iz bora nemoj da se ljutiš na te sajtove što raja pišu nismo mi baš toliko neupućeni ali pogledaj malo i stranicu Fukara pa vidi vaše sajtove pogotovo kad se radi o ova tri boda (mada ima i poštenih )svi su uglavnom fujjj i zato ne treba da te čudi ovakva reakcija pojedinaca vjeruj mi da svaki pravi navijač gleda samo svoj tim i ne interesuje ga drugi osim u slučaju kad su u pitanju gradski rivali e sad zavisi od pozicije da li je pozitivno ili negativno mišljenje, moje mišljenje o komšijama je uglavnom pozitivno mada me nekad njihovi navijači iznerviraju ali sve je to rivalitet i dabogda se mi svake godine borili za titulu i kup jer kad tad skontat će i jedni i drugi da smo mi jedna raja iz istog grada.Nikad neču zaboraviti dolazak Manijaka kod higijenskog zavoda kad smo protestovali za Vedrana e to je ta velićina koju imaju Sarajlije (građani)to je ta raja pa kako onda da pustimo neki Borac to su samo kontre na vaše provokacije eto dabogda mi oderali i Želju i lišticu i Zrinjski i Borac na kraju i uz neki bod abd sa strane mi prvaci pa onda te šuplje pogotovo neče imati osnova.
Trebao si naci nesto orginalnijeThe Game je napisao/la:Uprava podnijela ostavke

Svakako oni ne mogu podnjeti ostavke , jer rade izvan mandata koji je istekao , tako da ova prvo aprilska ...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Stole iz Bora je napisao/la:cena je napisao/la:Ako se Borac plasi Zelje i nemoze odigrati nerijeseno onda Borac bez veze pravi stadion od Evrope nema nista.Ako udjete hrabro mislim da Vam bod negine,a Zelju bi gurnuli na psihickom planu u potpunu agoniju i time bi vam titula bila na dohvat ruke!!!cena je napisao/la:Nebrini druze ako zatreba na Kosevu imate tri boda!!!subzero81 je napisao/la:Druze ako ne bude ljudi u crnom da pokvar utakmicu Borac ne da moze vec HOCE uzeti bodove na grbavici.
e sad druga je stvar ako mu to ne budu daliO ovome sam i juce govorio. Navijac Sarajeva na temi o Borcu daje podrsku protiv Zelje ...cena je napisao/la:Na Kosevo po titulu ja hoce biti slavlje 5000 hordasa i 300 lesinara ima da slave!!!Borčevac je napisao/la:Realnije je ipak da zauzmemo prvo pošto smo cjelo vrijeme prvi pa jel tako
Izmedju ostalog "on" garantuje Borcu tri boda na Kosevu tj. AFH stadionu uz podrsku 5000 navijaca Sarajeva koji ce se zajedno radovati i "slaviti" titulu sa lesinarima! Aferim ...
Vjerovatno je ovaj djecak bio mlad ili se nije ni rodio kad je Zeljo igrao sa Hajdukom sa kojim se Sarajevo u tom posljednjem kolu borilo za titulu! Znaju oni stariji kakav je ishod bio ..
Mozda mi neces vjerovati,ali bio sam na toj utakmici i bilo je 4-4 Mesa dao 3 gola!To je moja stvar za koga cu ja navijati i dali vise simpatisem Borac od Zelje.

Ko kaze da Sarajevo nece osvojit TITULU..
OPTIMIZAM OPTIMIZAM OPTIMIZAM I TITULA JE NASA..
SARAJEVO SAMPION
OPTIMIZAM OPTIMIZAM OPTIMIZAM I TITULA JE NASA..
SARAJEVO SAMPION
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Stole iz Bora je napisao/la:Nisi izgleda shvatio o cemu pisem! Nije problem sto jedni i drugi vole da neko treci osvoji titulu nego je problem pisanje na temi o Borcu i tamo davanje podrske njima u borbi protiv Zelje. I uz sve to jos i ono "pustice vam Sarajevo" i "slavit cemo zajedno Kosevu".burek pita je napisao/la:pa i vi zelite srecu svakom timu koji igra protiv sarajeva, sta se glupiras,sve je to normalno za gradske rivale
Na kraju krajeva, dobro je juce napisao @sarajlija89. Nisam imao namjeru da vam s.rem na temu i zavrsavam sa ovim postom.
Prvo nece ti ni biti prvaci,jer ce mo Vas na Kosevu oderati pa nece ni biti potrebe da pustamo Borac.Drugo moja je stvar Stole za koga cu ja navijati!! ;)Trece Sarajevo se nije odreklo titule.

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeli ja rekoh negdje da cemo biti prvaci? Zelje su ulazak u finale kupa i drugo mjesto na tabeli.cena je napisao/la:Prvo nece ti ni biti prvaci,jer ce mo Vas na Kosevu oderati pa nece ni biti potrebe da pustamo Borac.Drugo moja je stvar Stole za koga cu ja navijati!!Stole iz Bora je napisao/la:Nisi izgleda shvatio o cemu pisem! Nije problem sto jedni i drugi vole da neko treci osvoji titulu nego je problem pisanje na temi o Borcu i tamo davanje podrske njima u borbi protiv Zelje. I uz sve to jos i ono "pustice vam Sarajevo" i "slavit cemo zajedno Kosevu".burek pita je napisao/la:pa i vi zelite srecu svakom timu koji igra protiv sarajeva, sta se glupiras,sve je to normalno za gradske rivale
Na kraju krajeva, dobro je juce napisao @sarajlija89. Nisam imao namjeru da vam s.rem na temu i zavrsavam sa ovim postom.
Mislim da je razlika izmedju onoga "navijam za nekoga (Borac)" i "navijam protiv nekoga (Zeljo)". Samo nastavi sa svojim navijanjem za Borac, meni iskreno ne smeta ali ne moras ici toliko duboko pa da se onako slihtas na njihovoj temi. A na kraju krajeva to je opet tvoja stvar pa necu vise nista da pricam oko toga.
Hajduk-Zeljo jeste bilo 4:4 ali nije Mesa dao 3 gola. Mesa je bio taj koji digao frku u svlacionici na poluvremenu nakon vodstva Hajduka od 3:1. Hajduk je vodio 3:0 vec u dvadesetoj minuti da bi Zeljo smanjio do poluvremena na 1:3. U drugom je rezultat bio 2:3 pa 2:4 pa 4:4 i Sarajevo je uzelo titulu.
Previse je za moje uvjerenje da pisem ovoliko na temi o Sarajevo. Necu vise, obecavam, sta god da se napise iza ovoga ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
nemojte bezveze mlatiti, jer Sarajevo mora klapiti Borca SVAKAKO, a ako treba i zbog Želje i zbog nas. A to da će Željo nas uzeti na Koševu I to spada u SF ili naučnu fantastiku.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33923.htm koja zajebancija a ja se bas obradovao ovome nerazumijem kako mogu biti ovako neozbiljni 
ps i ja sam glup tek sad shvatam da je 1 april

ps i ja sam glup tek sad shvatam da je 1 april

Svaki dan živim za FKS
...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
"Sarajevo je iznad svega, straha nema, izazove volim"
Mirza Varešanović je uz Husrefa Musemića najveći favorit za imenovanje na poziciju prvog šefa stručnog štaba u FK Sarajevo. Nekadašnji bh. reprezentativac napominje da je potpuno spreman za prvu trenersku avanturu, naravno ako za to dobije priliku.
Samopouzdanje temelji na činjenici da je cijeli život u nogometu. Pored toga, tri godine obavljao je funkciju sportskog direktora tima sa Koševa. Kada smo ga nazvali, nije skrivao optimizam:
"Prvo da vam kažem da nije bilo nikakvih razgovora sa čelnicima bordo tima. Da sam kandidat za prvog šefa struke saznao sam iz medija. Ako bih dobio priliku, to bi za mene bila velika čast i obaveza", kaže za Sarajevo-x.com Varešanović.
Na pitanje da li bi mu neiskustvo u ovom poslu predstavljalo problem, odgovara: "Cijeli život vezan sam za nogomet. Bio sam i sportski direktor kluba. Sve mi to može biti od koristi. Uostalom stalno se educiram. Upisao sam drugi semestar za profi-licencu. Sa te strane ne bi bilo nikakvih prepreka. Možda će neki prigovoriti da sam neiskusan, ali ne mislim da trebam čekati 60. godinu da bih dobio priliku."
Na trenutak je zastao, pa nastavio: "Ko god bude imenovan za trenera jednostavno mora izboriti izlazak na evropsku scenu, to je primarni cilj. S druge strane, ako postoji i minimalna mogućnost da se ekipa bori za titulu, ne treba odustati. Kada gledam odnose snaga rekao bih - ako ne završimo na poziciji koja garantira izalazak na međunarodnu scenu, svakako bi to bio neuspjeh. Pa, sjetite se samo odličnih nastupa u Evropskoj ligi. Ekipa je u tim okršajima pokazala karakter, entuzijazam i strast, za to je bila nagrađena. Isti ti momci i danas nose bordo dres, što sugerira da je tu i kvalitet."
Za kraj je Mirza dodao: "Sarajevo je iznad svega, straha nema, izazove volim".
Mirza Varešanović je uz Husrefa Musemića najveći favorit za imenovanje na poziciju prvog šefa stručnog štaba u FK Sarajevo. Nekadašnji bh. reprezentativac napominje da je potpuno spreman za prvu trenersku avanturu, naravno ako za to dobije priliku.
Samopouzdanje temelji na činjenici da je cijeli život u nogometu. Pored toga, tri godine obavljao je funkciju sportskog direktora tima sa Koševa. Kada smo ga nazvali, nije skrivao optimizam:
"Prvo da vam kažem da nije bilo nikakvih razgovora sa čelnicima bordo tima. Da sam kandidat za prvog šefa struke saznao sam iz medija. Ako bih dobio priliku, to bi za mene bila velika čast i obaveza", kaže za Sarajevo-x.com Varešanović.
Na pitanje da li bi mu neiskustvo u ovom poslu predstavljalo problem, odgovara: "Cijeli život vezan sam za nogomet. Bio sam i sportski direktor kluba. Sve mi to može biti od koristi. Uostalom stalno se educiram. Upisao sam drugi semestar za profi-licencu. Sa te strane ne bi bilo nikakvih prepreka. Možda će neki prigovoriti da sam neiskusan, ali ne mislim da trebam čekati 60. godinu da bih dobio priliku."
Na trenutak je zastao, pa nastavio: "Ko god bude imenovan za trenera jednostavno mora izboriti izlazak na evropsku scenu, to je primarni cilj. S druge strane, ako postoji i minimalna mogućnost da se ekipa bori za titulu, ne treba odustati. Kada gledam odnose snaga rekao bih - ako ne završimo na poziciji koja garantira izalazak na međunarodnu scenu, svakako bi to bio neuspjeh. Pa, sjetite se samo odličnih nastupa u Evropskoj ligi. Ekipa je u tim okršajima pokazala karakter, entuzijazam i strast, za to je bila nagrađena. Isti ti momci i danas nose bordo dres, što sugerira da je tu i kvalitet."
Za kraj je Mirza dodao: "Sarajevo je iznad svega, straha nema, izazove volim".
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
nema psovanja i vrijedjanja na forumu i ocekujemo ban ovog djeteta i svih ostalih koji psuju i izrazavaju se kao on
ja da sam navijac nk selje mene bi bilo stid bilo sta reci na temi FK Sarajevo

ja da sam navijac nk selje mene bi bilo stid bilo sta reci na temi FK Sarajevo

Svaki dan živim za FKS
Stole iz Bora je napisao/la:Nisi izgleda shvatio o cemu pisem! Nije problem sto jedni i drugi vole da neko treci osvoji titulu nego je problem pisanje na temi o Borcu i tamo davanje podrske njima u borbi protiv Zelje. I uz sve to jos i ono "pustice vam Sarajevo" i "slavit cemo zajedno Kosevu".burek pita je napisao/la:pa i vi zelite srecu svakom timu koji igra protiv sarajeva, sta se glupiras,sve je to normalno za gradske rivale
Imala majka dva sina jedan Debil drugi navija za Zelju!

kakva je sitvacija pitari
?jel bio sastanak sa bordo udruzenjem jel ima kakvog napretka?sta se dogovorio suman?
iskreno mislim da ce se i kod vas sad malo vise sposobnih ljudi angazovati i da ce krenuti na bolje..
p.s.jel imaju horde nekih jacih ljudi u grupi koji mogu lobirati kod nekih ljudi u upravi i koliku ulogu ima to bordo udruzenje?

iskreno mislim da ce se i kod vas sad malo vise sposobnih ljudi angazovati i da ce krenuti na bolje..
p.s.jel imaju horde nekih jacih ljudi u grupi koji mogu lobirati kod nekih ljudi u upravi i koliku ulogu ima to bordo udruzenje?
-PAJA Fan Club!!
- sarajlija89
- Kontakt:
_Bad_boy je napisao/la:kakva je sitvacija pitari?jel bio sastanak sa bordo udruzenjem jel ima kakvog napretka?sta se dogovorio suman?
bordoprijatelji.com

stranica nije trenutno u funkciji al bice opet..pa se tu inforimisi...mogo bi i ti postat bordo prijatelj

U laktasima igramo bez Ihtijarevića, Hamzagića i Džakmića

Sta nam rade od kluba

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
probaj sa .basarajlija89 je napisao/la:_Bad_boy je napisao/la:kakva je sitvacija pitari?jel bio sastanak sa bordo udruzenjem jel ima kakvog napretka?sta se dogovorio suman?
bordoprijatelji.com![]()
![]()
stranica nije trenutno u funkciji al bice opet..pa se tu inforimisi...mogo bi i ti postat bordo prijatelj![]()
![]()
![]()

_Bad_boy je napisao/la:kakva je sitvacija pitari?jel bio sastanak sa bordo udruzenjem jel ima kakvog napretka?sta se dogovorio suman?
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg
Kud ce ti bolji napredak

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sd se sve odlucuje il cemo biti jak i stabilan klub ili idemo po starom!Zato sad moramo biti jos jaci i bolji jer da nije ovih momaka klub bi odavno propao svaka cast momci!
http://bordoprijatelji.ba/ bice nesto aBd samo da se promjeni uprava i da u njoj budu legende fks i oni koji imaju para i aBd u strucnom stabu da vidimo zeku i husrefa
Svaki dan živim za FKS
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
-
- Kontakt:
aprilililiiiraja_sa_sjevera je napisao/la:otisla uprava
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lavcina i 35 gostiju.