Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zna li se uopšte kad zasjeda ova apelaciona komisija, i kada će biti poznata ta konačna odluka ? Smiješno baš.
1946
Koja je ekipa uz Mladost najvise oslabljena i ko ce se boriti za opstanak i spasavanje PL statusa ?
Vidim da ovu Mladost igraci najvise napustaju, bice im tesko u nastavku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radnik po meni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oslabljena nije ni jedna. Sve ove što su u donjem dijelu tabele nekako se dobro pripremaju za nastavak sezone. Biće veoma gusto i sve ekipe će se boriti za opstanak, tamo negdje do Travnika, Slavije. Neko će uspjeti ranije, neko kasnije, a neko nikako izboriti opstanak.Elegant je napisao/la:Koja je ekipa uz Mladost najvise oslabljena i ko ce se boriti za opstanak i spasavanje PL statusa ?

Po meni, najbliži su Mladost i Radnik ispadanju.
Pa postoji ti i Kup KS i Kup FBiH.THEC je napisao/la:Pa nista, trebali bi i u Sarajevu osnovati Kup Kantona Sarajevo i kad se ovako nabere klubovima iz Sarajeva igraca koji imaju kartone, oni u toku sedmice odigraju jedno kolo tog kupa i igraci su za vikend vec spremni igrati Premijer ligu, ocistili kartone kroz kup KS-a, jbg kad moze u RS-u tako sto ne bi i ovdje...0-3 za Olimpic je jedina ispravna odluka ili neka onda uvedu slicno takmicenje i u federaciji jer nema smisla da klubovi iz RS-a imaju takvu privilegiju a mi ne
Mislim i ja da je posteno da bude 0-3 ukoliko se Kup RS ne uvazuje kao takmicenje u kom se mogu brisati kartoni. Takodjer i Savez ovdje treba da snosi krivicu, jer po svemu sudeci nitko ljudima iz Radnika nije ni javio da taj igrac ne smje igrati. Puno je tu zavrzlama i vjerujem da ce se sve odluciti na kraju prvenstva i bit ce presudjeno tako da i jednim i drugim bude svejedno. Jao se Savezu ako i jednim i drugim budu trebali bodovi za opstanak/Europu
Čuj niko im nije javio!? Ovo kao neka šala?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa Disciplinska komisija mora provest svaki zuti i crveni karton, a samim tim i klubovima javljat kad je koji igrac kaznjen. To se sad sve nalazi u COMET-u koji je ovog puta zakazao, a mozda i nije, moja je tvrdnja da cemo sve saznati nakon zavrsetka prvenstva.
Čovječe poenta čitave priče je da su imali dojavljača iz saveza da urade to što su uradili. I kao slučajno izmijenili brojeve igrača kod većine svojih igrača u zapisniku!? Ko hoće da shvati shvatit će.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 26 jan 2015, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Valjda znaju fudbaleri i radnici Radnika da je najmanje jedna utakmica suspenzije, rekli im savez ili ne. A kup RS-a ako uvrste sada kao legitiman nacin ciscenja kartona onda se ne racuna za utakmice prije toga.
Na primjer analogiju da jedan covjek dobije kaznu da odradi "community service" zbog kriminala da cisti ulice tri dana. On ode da radi u staracki dom tri dana besplatno, ne cisti ulice tri dana, i onda kaze autoritetu "Pa ja sam ovo uradio umjesto toga, ja sam mislio da se i to racuna posto je i to besplatan rad za drustvo.", oni cak i da bi promijenili kaznu odnosno uvjete u tom trenutku da odradi tri dana u starackom domu besplatno ili slicno, njegov rad prije toga se racuna samo kao dobrovoljno, i mora ponovo odraditi.
Savez ako ne da 0:3 u korist Olimpica onda ne funkcionise birokratija kako treba u savezu, i Olimpic moze dalje odvesti UEFA-i koja bi trebala da odredi da se registruje u korist Olimpica, a mozda i kazni savez zbog toga.
Na primjer analogiju da jedan covjek dobije kaznu da odradi "community service" zbog kriminala da cisti ulice tri dana. On ode da radi u staracki dom tri dana besplatno, ne cisti ulice tri dana, i onda kaze autoritetu "Pa ja sam ovo uradio umjesto toga, ja sam mislio da se i to racuna posto je i to besplatan rad za drustvo.", oni cak i da bi promijenili kaznu odnosno uvjete u tom trenutku da odradi tri dana u starackom domu besplatno ili slicno, njegov rad prije toga se racuna samo kao dobrovoljno, i mora ponovo odraditi.
Savez ako ne da 0:3 u korist Olimpica onda ne funkcionise birokratija kako treba u savezu, i Olimpic moze dalje odvesti UEFA-i koja bi trebala da odredi da se registruje u korist Olimpica, a mozda i kazni savez zbog toga.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako pogledaš utakmice prije, vidjećeš da su brojevi i prije mijenjani. Brojevi ne igraju nikakvu stvar, eto niko ne zna kako Vučinić izgleda, pa mogu tako prevariti raju.Mancini je napisao/la:Čovječe poenta čitave priče je da su imali dojavljača iz saveza da urade to što su uradili. I kao slučajno izmijenili brojeve igrača kod večine svojih igrača u zapisniku!? Ko hoće da shvati shvatit će.

http://www.dodaj.rs/f/30/DU/gUWQwMv/screenshot003.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1F/8r/1Y9G14DH/screenshot004.jpg
Eto ti, 13. i 14. kolo Vučinić nosi različite brojeve. Dakle, nije ih tek tako promjenio pred utakmicu sa Olimpicom da zavara tragove kako ti misliš. Ako treba jos primjera reci.
http://www.dodaj.rs/f/1F/8r/1Y9G14DH/screenshot004.jpg
Eto ti, 13. i 14. kolo Vučinić nosi različite brojeve. Dakle, nije ih tek tako promjenio pred utakmicu sa Olimpicom da zavara tragove kako ti misliš. Ako treba jos primjera reci.
Brojevi nisu bitni. Bitno je da su imali kao što sam već rekao šaptače-dojavljače iz saveza kao što je i lupus napisao.
Pa evo mjesec dana spominješ zamijenili brojeve. Kontam da je tebi to mnogo značajna stvar.
p.s Šta će im dojavljivač iz Saveza kada svaki klub ima pristup Komet sistemu i vidi šta piše ?
p.s Šta će im dojavljivač iz Saveza kada svaki klub ima pristup Komet sistemu i vidi šta piše ?

Ko spominje mjesec dana brojeve? Vjerovatno si me zamijenio sa nekim.Pappy je napisao/la:Pa evo mjesec dana spominješ zamijenili brojeve. Kontam da je tebi to mnogo značajna stvar.

Moguće. Izvinjavam se ako jesam. S nekim sam diskutovao na tu temu, dan- dva poslije utakmice. Mislio sam da si bio ti. Ako nisi, još jednom izvini.
Iskreno, ako je istina sve ovo što @Pappy piše, a nema razloga da nije tako, onda je ovo skroz drukčija situacija nego što smo, ili bar ja, do sad mislili.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Lupus je o tome pisao komunicirajući s jednim od moderatora.Pappy je napisao/la:Moguće. Izvinjavam se ako jesam. S nekim sam diskutovao na tu temu, dan- dva poslije utakmice. Mislio sam da si bio ti. Ako nisi, još jednom izvini.
Protumači mi onda član 12 pravilnika o takmičenju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Možda i ja griješim.
Jesam li ja jedini koji ovog trenera Zvijezde, Petra Segrta, vidi kao covjeka koji zna o cemu govori? Ne znam kakav je u praksi, no cini se kao strucan i ambiciozan trener.
Nisi
Segrt je jedan od kvalitetnijih trenera u nasem prvenstvu.
Nemam pojma kako tamo zavrai

Segrt je jedan od kvalitetnijih trenera u nasem prvenstvu.
Nemam pojma kako tamo zavrai
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.