I mi ovdje čujemo.Tatti oba obraza šamaraju.MrMuscle je napisao/la:I dalje pljuske odjekuju...

I mi ovdje čujemo.Tatti oba obraza šamaraju.MrMuscle je napisao/la:I dalje pljuske odjekuju...
Milostinja od 100 milja sa pravom prvootkupa mladih igraca, rade se svlacionice, ne, za licencu, lazem li? Zanimljivo je da je pogurao i Sirokog, to je bila svrha zadnjeg posjeta BiH kod Seje u Bosni na seoskom veselju. Pojma ti nemas o klubu za koji navijas, Zeljo je izrazito bogataski klub, nesto poput Rivera, smijem se.RiverPlate je napisao/la:Kakva milostinja od Mamića?Kakve ti gluposti valjaš?Zompir je napisao/la:Dao im Mamic 100 milja € da se ne ugase, mozda je taj mali iz uprave, al' klauzula je pravo prvootkupa, zamisli na kojim granama je Zeljo kada od Mamica milostinju uzima i jos se hvale?
Da...MrMuscle je napisao/la:Al ja imam bezbroj dokaza o uspjesnosti i umjesnosti Zdravka Mamica.
Zompir je napisao/la:Milostinja od 100 milja sa pravom prvootkupa mladih igraca, rade se svlacionice, ne, za licencu, lazem li? Zanimljivo je da je pogurao i Sirokog, to je bila svrha zadnjeg posjeta BiH kod Seje u Bosni na seoskom veselju. Pojma ti nemas o klubu za koji navijas, Zeljo je izrazito bogataski klub, nesto poput Rivera, smijem se.RiverPlate je napisao/la:Kakva milostinja od Mamića?Kakve ti gluposti valjaš?Zompir je napisao/la:Dao im Mamic 100 milja € da se ne ugase, mozda je taj mali iz uprave, al' klauzula je pravo prvootkupa, zamisli na kojim granama je Zeljo kada od Mamica milostinju uzima i jos se hvale?
Ja sam sretan kad Dinamo pobjedi u HNL-u, sretan sam kad bude prvak. Skakao sam ko malo dijete kad su prosli Ludogoretsa golom u zadnjoj sekundi, bio sam presretan kad su konacno uzeli bod u LP, a glavu bi si lupao da ne udju u grupnu fazu EL ili LP. Slavim svaki uspjeh Dinama, ali Zdravka Mamica ne zelim gledati u Dinamu i blizini Dinama. Na koji nacin ces sada dokazati da ja nisam navijac Dinama? Nigdje na ovoj temi neces naci da sam ja pisao da sam sretan zbog poraza, cak sam se svadjao s ovim koji su slavili te poraze, ali s vremenom sam ih poceo i shvacati. Ja nikad necu moc pozeljet Dinamu poraz, to je jace od mene, al Mamica ne zelim u klubu. I sad ti meni dokazi da ja nisam dinamovac. Cekam s nestrpljenjem.BigBigBang je napisao/la:Pravom navijacu Dinama bi trebalo biti drago sto je njegov klub br.1 u regiji ubjedljivo ali naravno da plasticnim fanovima malonogometnih klubova to ne pase pa i tu traze manu, takvi kao ti sanjaju da Dinamo ne bude prvak i ne izbori Evropu a predstavljas se tu nekim navijacem, sram i stid da te bude...
Tata je veliki prijatelj reprezentacije BiH mislim onaj Susic i nije trebao preci u Inter ali drago mi je sto j ena kraju ispalo da tatu optuzuju da je preko veza uvalio Brozovica Interu da nasteti jadnom Jajduku![]()
Naravno.Također bih tu spomenuo starijeg Sušića koji je uspjesan menadzer i izbornik,ali hejteri i mrzitelji Bosne i Hercegovine (najbolje reprezentacije u regiji za vrijeme Papetovog mandata) su ga otjerali iz reprezentacije.Sram i stid da vas bude plastični fanovi.Pa neće ulica i kojekakvi klošari krojit spisak reprezentacije,sramota da bude sve koji su otjerali jednu veliku osobu i izuzetnog gospodina kao što je Pape.Zato sada i jeste na dnu grupe i propali skroz na skrozBigBigBang je napisao/la:Pravom navijacu Dinama bi trebalo biti drago sto je njegov klub br.1 u regiji ubjedljivo ali naravno da plasticnim fanovima malonogometnih klubova to ne pase pa i tu traze manu, takvi kao ti sanjaju da Dinamo ne bude prvak i ne izbori Evropu a predstavljas se tu nekim navijacem, sram i stid da te bude...
Osim nema pojma sve, Zeljo bi bio vrlo jadan klub, sto nije, kada bi ti znao sve, to je istina i cinjenica, jer mogucnost da znas sve te eliminira kao ozbiljnog, evo jos jednog sto nosi periku na genitalijama, hebote.Kakvih 100 miljaNismo ti mi poltronski klub kao Široki pa takav ugovor potpišemo! Mamić je kupio Hodžića od Liverpula, a Gojaka od Olimpika
A znam sve o klubu za koji navijam, a ti nastavi sa iznošenjem laži
Jebote, kao da je navijanje ''protiv''- plod neke odluke, razmišljanja, mozganja, vaganja ili sl.BigBigBang je napisao/la:Pravom navijacu Dinama bi trebalo biti drago sto je njegov klub br.1 u regiji ubjedljivo ali naravno da plasticnim fanovima malonogometnih klubova to ne pase pa i tu traze manu, takvi kao ti sanjaju da Dinamo ne bude prvak i ne izbori Evropu a predstavljas se tu nekim navijacem, sram i stid da te bude...
Tata je veliki prijatelj reprezentacije BiH mislim onaj Susic i nije trebao preci u Inter ali drago mi je sto j ena kraju ispalo da tatu optuzuju da je preko veza uvalio Brozovica Interu da nasteti jadnom Jajduku![]()
Grdan je napisao/la:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... -kesa.html
http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... erenu.html" onclick="window.open(this.href);return false;Neki će reći kako je prelazak iz aktualnog prvaka Hrvatske u drugoligaški klub korak natrag, ali Capar se ne slaže.
- To nikako ne stoji. U ovih par treninga koje sam odradio sa svojom novom momčadi mogu slobodno reći kako je intenzitet treninga na razini prvoligaških momčadi, a igrački kadar zaslužuje apsolutni respekt svih, pa i našeg skorašnjeg protivnika Nacionala. Već sam rekao kako nastojim igrati za momčadi koje su ambiciozne i koje uvijek streme što boljem rezultatu, a s Dinamom je baš taj slučaj.
Kako će gorit sutra već me trnci hvataju...- Pozivam sve naše navijače da nas podrže u ovoj iznimno važnoj i teškoj utakmici za nas. Ja im u svoje osobno, ali i u ime cijele momčadi obećavam kako ćemo ostaviti srce na terenu, ginuti za svaku loptu i pokušati doći do pobjede nad našim renomiranim suparnikom. Bez obzira na ime i kvalitetu protivnika poručujem im kako ćemo dati sve od sebe i nadam se na kraju zajedno slaviti. NEMA PREDAJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.