GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jan 2015, 23:03

MrMuscle je napisao/la:I dalje pljuske odjekuju...
I mi ovdje čujemo.Tatti oba obraza šamaraju.
slika
slika

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 25 jan 2015, 00:46

RiverPlate je napisao/la:
Zompir je napisao/la:Dao im Mamic 100 milja € da se ne ugase, mozda je taj mali iz uprave, al' klauzula je pravo prvootkupa, zamisli na kojim granama je Zeljo kada od Mamica milostinju uzima i jos se hvale?
Kakva milostinja od Mamića?Kakve ti gluposti valjaš?
Milostinja od 100 milja sa pravom prvootkupa mladih igraca, rade se svlacionice, ne, za licencu, lazem li? Zanimljivo je da je pogurao i Sirokog, to je bila svrha zadnjeg posjeta BiH kod Seje u Bosni na seoskom veselju. Pojma ti nemas o klubu za koji navijas, Zeljo je izrazito bogataski klub, nesto poput Rivera, smijem se.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 jan 2015, 08:40

De Zompire skoci sa najblizeg mosta....
Kakav dogovor ima Mamic sa Zeljom bas me zanima, kad je od istog redovno dobijao odbijenice za svoje mlade igrace (u zadnjih par godina ne znam da je ijedan omladinac Zelje otisao u Dinamo, a Zeljo ima ubjedljivo najbolje mlade igrace u BIH).... za Hodzica su 3 puta odbijeni (cak je I Zdravko zbog njega par puta dolazio) I momak je na kraju presao u Liverpool...a tek kasnije je kupljen u Dinamo od Liverpoola...zatim zbog Zolotica su par puta dolazili na Grbavicu I on na kraju ode u Belgiju... dakle corak... I na kraju Amer Gojak uopste iz Zelje nije presao u Dinamo...nego iz Olimpica... s obzirom da je malac igrao za kadete Zelje, a onda presao u prvi tim Olimpica (koji je platio Zelji neku sitnu naknadu za treniranje) I odmah nakon pola godine potpisao za Dinamo...

Ne postaje Zeljo nikom filijala ne brini niti potpisuje takve ugovore... to je uradio jedino Siroki Brijeg od BH klubova...

A to sto Zeljo ima dobre odnose sa Dinamom, a nema sa Hajdukom to je drugi par cipela... jer sa gospodom gospodski, a sa konjima konjski... a Mamic je gospodin... I sve radi gospodski...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 jan 2015, 12:38

Znači Željo filijala GNK.Željo=GNK 5.Mogao bi ić s ovim na Željinu temu trolat pošto vidimo da se trolanje tolerira.

http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... renik.html

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 jan 2015, 17:10

Pa mozes trolat al nemas konkretan dokaz.. zapravo nemas nikakv dokaz o filijali.. Al ja imam bezbroj dokaza o uspjesnosti i umjesnosti Zdravka Mamica.... :kafa:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 25 jan 2015, 17:13

Najjače je kad se naslađujemo Četniku i četnikovcima kada vidimo da Kramarić trpa u Europi, a Četnik ga u Rijeku pustio za siću, onda se lumeni javljaju kako je Čop bolji igrač od njega.
I kada se proda (?) za onoliko koliko je vrijedan, odjednom postaje panj i 5. po kvaliteti napadač u Izdrkotini. :urnebes:

Kada Brozovića treba gurati u repku, onda je to novi Modrić. Kada ga se proda za 2 mil manje nego se tražilo:
LINK 1
LINK 2
onda i on odjednom postaje panj :urnebes:

Ali eto...
Prodaju Murića za siću od 250 000 € opravdavaju, svršavaju na prodaju Čopa za onoliko koliko je vrijedan, pa i ne čudi novo svršavanje na prodaju Brozovića od 8 mil, a koliko je to mamićevski debilno, najbolje svjediči da:
- neko naplati 9 mil za igrača vrijednog 4,5 mil;
- neko naplati 8 mil za igrača vrijednog 5,5 mil.
MrMuscle je napisao/la:Al ja imam bezbroj dokaza o uspjesnosti i umjesnosti Zdravka Mamica.
Da...
Kao i Spajk :rol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 jan 2015, 17:21

slika
slika
Mozete tri puta pogađat tko je s retardom na tribini.Sve čisto slika

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 25 jan 2015, 17:43

''Ali moj sin nikada nije radio nijedan posao s Dinamom ili Dinamovim igračima'' :rol:

Uz, meni osobno, jedan od najjačih tekstova u vezi Prćije i Četnika.

Ma koliko Zdravko o sebi mislio najbolje, Dinamu ne bi pomogla ni tri Zdravka Mamića, ali jedan Mamić – nikada kriv, a jedina konstanta svih posrnuća, zabluda i promašaja u Maksimiru - bio bi sasvim dovoljan da razjebe i tri Dinama. :tokralju:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 jan 2015, 20:18

Zompir je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:
Zompir je napisao/la:Dao im Mamic 100 milja € da se ne ugase, mozda je taj mali iz uprave, al' klauzula je pravo prvootkupa, zamisli na kojim granama je Zeljo kada od Mamica milostinju uzima i jos se hvale?
Kakva milostinja od Mamića?Kakve ti gluposti valjaš?
Milostinja od 100 milja sa pravom prvootkupa mladih igraca, rade se svlacionice, ne, za licencu, lazem li? Zanimljivo je da je pogurao i Sirokog, to je bila svrha zadnjeg posjeta BiH kod Seje u Bosni na seoskom veselju. Pojma ti nemas o klubu za koji navijas, Zeljo je izrazito bogataski klub, nesto poput Rivera, smijem se.
:lol: :lol:

Kakvih 100 milja :lol: Nismo ti mi poltronski klub kao Široki pa takav ugovor potpišemo! Mamić je kupio Hodžića od Liverpula, a Gojaka od Olimpika :wave: A znam sve o klubu za koji navijam, a ti nastavi sa iznošenjem laži :kafa:
Grbavica naš je Hram!!!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 26 jan 2015, 13:16

Ajde šta se pravdaš, ko da vam ide u prilog što niste u talu s njim.

Mislim, ono... skandiraš Četniku na Grbavici i od tog nemaš nikakve koristi. Ni ti ni tvoj klub :tokralju:

Da se ponovim:
Četniku.
Na Grbavici.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2015, 13:25

Pa odavno je poznato da je Željo samo filijala GNK.Tatta drzi sve te klubiće u regiji.Kad god mu se prohtje za siću od njih uzima igrače,a oni su zadovoljni jer su pod paskom najveceg menadzera u Europi slika

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 jan 2015, 16:09

Pravom navijacu Dinama bi trebalo biti drago sto je njegov klub br.1 u regiji ubjedljivo ali naravno da plasticnim fanovima malonogometnih klubova to ne pase pa i tu traze manu, takvi kao ti sanjaju da Dinamo ne bude prvak i ne izbori Evropu a predstavljas se tu nekim navijacem, sram i stid da te bude...

Tata je veliki prijatelj reprezentacije BiH mislim onaj Susic i nije trebao preci u Inter ali drago mi je sto j ena kraju ispalo da tatu optuzuju da je preko veza uvalio Brozovica Interu da nasteti jadnom Jajduku :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 jan 2015, 16:43

BigBigBang je napisao/la:Pravom navijacu Dinama bi trebalo biti drago sto je njegov klub br.1 u regiji ubjedljivo ali naravno da plasticnim fanovima malonogometnih klubova to ne pase pa i tu traze manu, takvi kao ti sanjaju da Dinamo ne bude prvak i ne izbori Evropu a predstavljas se tu nekim navijacem, sram i stid da te bude...

Tata je veliki prijatelj reprezentacije BiH mislim onaj Susic i nije trebao preci u Inter ali drago mi je sto j ena kraju ispalo da tatu optuzuju da je preko veza uvalio Brozovica Interu da nasteti jadnom Jajduku :lol: :lol:
Ja sam sretan kad Dinamo pobjedi u HNL-u, sretan sam kad bude prvak. Skakao sam ko malo dijete kad su prosli Ludogoretsa golom u zadnjoj sekundi, bio sam presretan kad su konacno uzeli bod u LP, a glavu bi si lupao da ne udju u grupnu fazu EL ili LP. Slavim svaki uspjeh Dinama, ali Zdravka Mamica ne zelim gledati u Dinamu i blizini Dinama. Na koji nacin ces sada dokazati da ja nisam navijac Dinama? Nigdje na ovoj temi neces naci da sam ja pisao da sam sretan zbog poraza, cak sam se svadjao s ovim koji su slavili te poraze, ali s vremenom sam ih poceo i shvacati. Ja nikad necu moc pozeljet Dinamu poraz, to je jace od mene, al Mamica ne zelim u klubu. I sad ti meni dokazi da ja nisam dinamovac. Cekam s nestrpljenjem.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2015, 22:50

BigBigBang je napisao/la:Pravom navijacu Dinama bi trebalo biti drago sto je njegov klub br.1 u regiji ubjedljivo ali naravno da plasticnim fanovima malonogometnih klubova to ne pase pa i tu traze manu, takvi kao ti sanjaju da Dinamo ne bude prvak i ne izbori Evropu a predstavljas se tu nekim navijacem, sram i stid da te bude...
Naravno.Također bih tu spomenuo starijeg Sušića koji je uspjesan menadzer i izbornik,ali hejteri i mrzitelji Bosne i Hercegovine (najbolje reprezentacije u regiji za vrijeme Papetovog mandata) su ga otjerali iz reprezentacije.Sram i stid da vas bude plastični fanovi.Pa neće ulica i kojekakvi klošari krojit spisak reprezentacije,sramota da bude sve koji su otjerali jednu veliku osobu i izuzetnog gospodina kao što je Pape.Zato sada i jeste na dnu grupe i propali skroz na skroz slika

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 26 jan 2015, 23:19

RiverPlate
Kakvih 100 milja :lol: Nismo ti mi poltronski klub kao Široki pa takav ugovor potpišemo! Mamić je kupio Hodžića od Liverpula, a Gojaka od Olimpika :wave: A znam sve o klubu za koji navijam, a ti nastavi sa iznošenjem laži
Osim nema pojma sve, Zeljo bi bio vrlo jadan klub, sto nije, kada bi ti znao sve, to je istina i cinjenica, jer mogucnost da znas sve te eliminira kao ozbiljnog, evo jos jednog sto nosi periku na genitalijama, hebote.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 27 jan 2015, 00:00

Jebote, kao da je navijanje ''protiv''- plod neke odluke, razmišljanja, mozganja, vaganja ili sl.

Čovječe, shvati da ljudi koji su kontra, mrze gotovo sve što se kreće u tom klubu. Mrze i
- stadion jer se ogromna lova oprala na neuspjeloj obnovi;
- stolice na tom stadionu jer su i tu oprane pare;
- navijače koji su spremni pucati na bivšu braću;
- tovara Čopa s Torcidinom tetovažom;
- toliki broj stranaca pored ''najjače škole u svemiru'';
- nelegalno izabranu upravu;
- nelegalnu skupštinu;
- zaposlenike koji rade samo jer su podobni;
- maltretiranje navijača koje se radi po nalogu kluba;
- crne liste i zabrane po nalogu kluba;
- odvratnu tamno plavu boju dresova;
- posrani srebreni okvir oko grba.

Shvati da se mrzi taj klub kojem je JEDINA SVRHA bogaćenje Četnika i njemu podobnih, pa makar to značilo i zatvaranje vlastitih navijača jer stoje na pogrešnom mjestu na stadionu.

Ne navija se za poraze isključivo iz razloga jer će tim porazima Četnik imati manju reputaciju i manje love, nego jer se ljudima gadi taj klub i sve što ga, u ovom trenutku, čini.

I dobro je da se gadi. Da još uvijek postoje emocije.
**** je kad nestane emocija, kad ti postane svejedno.
Kada ti se stihijski otme klub, nisi svjestan toga, niti ti on nedostaje.
Eh, to je poraz svakog navijača i znak koliko ti taj klub (ne) znači, bez obzira što ćeš se tu i tamo pojaviti na derbiju ili finalu kupa.

I fakat ne razumijem toliku količinu padobranaca na ovoj temi, navijača drugih klubova, koji imaju neopisivu potrebu navijačima Dinama pametovati šta trebaju osjećati i kako se odnositi prema Dinamu, ma na šta on ličio, a sve u trenutku dok taj klub okupi 300 ljudi na proslavi titule, od baze od barem milijun navijača.

Srijeda, Cibana, 20:00, Dinamo.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 27 jan 2015, 12:35

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... -kesa.html" onclick="window.open(this.href);return false; :)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 jan 2015, 13:35

Nista cudno i da je. Zlocinacka organizacija i nasmrkani kriminalac odlicno suradjuju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2015, 13:46

Neke stvarno dobre cifre :thumbup:

Najveći Dinamovi transferi:
1. Luka Modrić – Tottenham (21 milion eura)
2. Eduardo Da Silva – Arsenal (13,5)
3. Vedran Ćorluka – Manchester City (13)
4. Dario Šimić – Inter (11)
4. Mateo Kovačić – Inter (11)
6. Marcelo Brozović – Inter (9)
7. Igor Bišćan – Liverpool (8,25)
8. Dejan Lovren – Lyon (8)
9. Boško Balaban – Aston Villa (7,25)
10. Mario Mandžukić - Wolfsburg (7)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jan 2015, 14:51

Brozović je 8m.Ostale mi se neda provjeravat ima li koja greška...
slika
slika
Sve čisto.

http://www.vecernji.hr/nogomet/navijaci ... amo-986355" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki će reći kako je prelazak iz aktualnog prvaka Hrvatske u drugoligaški klub korak natrag, ali Capar se ne slaže.
- To nikako ne stoji. U ovih par treninga koje sam odradio sa svojom novom momčadi mogu slobodno reći kako je intenzitet treninga na razini prvoligaških momčadi, a igrački kadar zaslužuje apsolutni respekt svih, pa i našeg skorašnjeg protivnika Nacionala. Već sam rekao kako nastojim igrati za momčadi koje su ambiciozne i koje uvijek streme što boljem rezultatu, a s Dinamom je baš taj slučaj.
http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... erenu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pozivam sve naše navijače da nas podrže u ovoj iznimno važnoj i teškoj utakmici za nas. Ja im u svoje osobno, ali i u ime cijele momčadi obećavam kako ćemo ostaviti srce na terenu, ginuti za svaku loptu i pokušati doći do pobjede nad našim renomiranim suparnikom. Bez obzira na ime i kvalitetu protivnika poručujem im kako ćemo dati sve od sebe i nadam se na kraju zajedno slaviti. NEMA PREDAJE!
Kako će gorit sutra već me trnci hvataju... :kafa:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.