Pu, mamu im..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma nista jarane ne nerviraj se - ali si u jednom u pravu sigurno su izgubili hehehheheheBaja_Zvjerka je napisao/la:Izvinjavam se svima, stvarno su bogalji ovi.. Mene su povalili na 3 listica (10 km ulozeno ukupno, a nikad ne igram preko 2,3 km)..![]()
![]()
![]()
Pu, mamu im..
Ma te "dojave" su samo kladionic(ars)ke patke koje puste u eter - jer da nisu qrac bi bile na ponudama sve opcije i jos parovi otvoreni na kladionicama. Klasicno sibicarenje i navlacenje. Al' eto co'ek odigra cisto da se ne kaje sto nije poslije.Devil je napisao/la:Od onih prelaza kao sto sam i ocekivao nema nista,tu mi je jos ostao jedan tiket.
Alba-Hapoel 1/1
Gran Canaria-Panellionios 1H
Gent-Anderlecht 2
Z.Waregem-St.Truiden 1x
A bice valjda brate, ako izgubi nadal idemo zajedno da ga bijemoBaja_Zvjerka je napisao/la:EEEE je*em ti tek sad Esjbjerg, **** bogaljska, igrali su da prestignu onog za evropsku ligu, i izgube 4:0, a ja pogodio x/1 inter, u drugom vise arsenal, itd. za 220KM, a na onom sto sam napisao, samo sam njih pao.. CCC
E ja bogalja, puuuuu....
Imam jos jedan listic na 1.6 KM odigrao Inter x/1, arsenal u drugom vise, brugge 1, i nadal 1, pa valjda ce me nadal makar malko obradovati veceras (30KM je dobitak), inace cu sutra ujutro ovdje i njemu da je*em sve po spisku i po redu..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno svima..
Pozz
$eLLa je napisao/la:ja sam danas pare ulozio na 1 tiket
arsenal -barcelona ps1![]()
san antonio - houston 1
henin -wozniacki 1![]()
nadal - tsonga 1 bojim se da ovde ne bude![]()
![]()
inter - cska 1![]()
gran canaria Panellinios 1na 7km dobitak 57
![]()
EDIT : sutra najsigurniji par denver - portland 1 ko kuca slobodno odigrajte ako padnete vracam pare![]()
(nije dojava ne bojte se
![]()
)
a da si odavde izabrao 3 para i ulozio cenera, fulio bi hladno minimalno 2Janez je napisao/la:http://img517.imageshack.us/img517/144/scan0010k.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta da vise radim,da bi dobio nesto,**** goolove![]()
dobro je 57 km danaas 15km ide na denver .partizan, verdasca$eLLa je napisao/la:$eLLa je napisao/la:ja sam danas pare ulozio na 1 tiket
arsenal -barcelona ps1![]()
san antonio - houston 1
henin -wozniacki 1![]()
nadal - tsonga 1 bojim se da ovde ne bude![]()
![]()
inter - cska 1![]()
gran canaria Panellinios 1na 7km dobitak 57
![]()
EDIT : sutra najsigurniji par denver - portland 1 ko kuca slobodno odigrajte ako padnete vracam pare![]()
(nije dojava ne bojte se
![]()
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.