Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Nemoj i dalje bit navijat za nas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
BluesForever je napisao/la:Pa tada nisam bio navijao za vas.anell je napisao/la:Kako mislis vas, valjda nas?

Evo ti par prijedloga za avatar

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- BluesForever
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Nemoj i dalje bit navijat za nas.

@Anele odlične su ti slike za avatare.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
- Kontakt:
E ovo sam cekao kad ja upravo ovo kazem za nasu ekipu da je puna ovih kako ih ti nazva "klasa" onda se jave ovde kako to nije sve tako lose nije nam ekipa puna ovih "klasa" a sad u raspravi kad ih je Hazard naslagao ko drva i izborio penal i zabio onda oni nisu neke klase kakva kontradiktornost...Gunner4 je napisao/la:Lakse malo druskane. Znam ja dobro da je Hazard bolji igrac od Santija ali vise cijela ta prica koju vi pojedini forsirate i koja se vise svima smucila... Ima dribling 99 i najbolji je igrac lige, jeste ali sutra. Paji glavni argumenat kako je predriblao pola Arsenala kod onog penala kada ga je Koss rusio. Jeste sve sama klasa tada bila okruzena sa njim pa mu bilo tesko razvaliti Flaminia i sporog Chembersa plus veoma defanzivno potkovanog Cazorlu. A evo i Cazorla predribla pola Citya proslog vikenda pa niko ne svrsava na njega zbog toga segmenta u igri, sta vise flop je!
Paja skontali smo da ti je krivo sto ga je propustio, ni prvi ni posledni, krivo je i nama ali pretjerujes u glorifikovanju Belgijanca koji je opet klasa ali ne najbolji igrac lige. I sto se tice Wengera znamo vise i sami da je posenilio i da treba ici tako da ga niko ne brani ali opet ne vredi ako to napisem na svaka 2 posta. To ga najuriti nece...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
A kada sam ja rekao da je Flamini klasa? Isto vazi i za Pera. Kukam vec godinama sto ne dolazi pristojan zadnji vezni i stoper. Chambers prespor za bekovsku poziciju. U glavnom problem Arsenala je uvjek losija defanziva u odnosu na bolju ofanzivu.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
BREAKING: According to Lyon based journalist @khaledmercato, Arsenal scout Giles Grimandi was at Lyon Vs Metz today #Lacazette #Fekir
- QUARTERBACK
- Kontakt:
otisli sanogo, podolski i campbell.. mozda ima istine u ovom za lacazetta
Ma nema sanse da ga puste sada. Ovaj skaut vjerovatno gledao nekog igraca Metza koji se moze jeftino dovesti.
Neka je barem doveden ovaj u odbranu da Drvo vise ne igra.
Neka je barem doveden ovaj u odbranu da Drvo vise ne igra.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Arsene Wenger confirms that Gabriel's work permit is sorted and the deal will be completed tomorrow.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakav je ovaj Paulista, koje su mu jake strane, slabosti, nikad nisam pratio Vilareal... Meni se ovaj transfer cini previse skup i rizican, 15 mil funti za nekoga ko jos nije nastupao za svoju reprezentaciju mi je 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije 15 bokte 10.6m funti smo ga platili + campbell otisao tamo na posudbu ti mislis da bi wenger dao 20m eura tek takoMarley je napisao/la:Kakav je ovaj Paulista, koje su mu jake strane, slabosti, nikad nisam pratio Vilareal... Meni se ovaj transfer cini previse skup i rizican, 15 mil funti za nekoga ko jos nije nastupao za svoju reprezentaciju mi je

a ja sam pratio villarreal ove sezone, i sigurno da im je najbolji odbrambeni igrac bio, dobar u skoku (al to je spanija jbg u engleskoj ce morat jos ojacat), brz je solida, i cita igru drama dobro mislim da je bio drugi po interceptionsima ove sezone u spanskoj ligi.. tako da sve u svemu, ima 24 godine, ne moze biti gori od Mertesakera da ga yebes, a i sigurno da su ga ovi nasi dugo snimali i pratili cim smo ga i doveli..
inace, Wenger potvrdio na konferenciji za novinare poslije tekme da je dobio radnu dozvolu i da ce vjerovatno sutra objaviti transfer..
Ne znam dje mi je pamet bila kad sam povjerovo nekim portalima da bi stari skrtac iskesiro tolku svotuQUARTERBACK je napisao/la:nije 15 bokte 10.6m funti smo ga platili + campbell otisao tamo na posudbu ti mislis da bi wenger dao 20m eura tek takoMarley je napisao/la:Kakav je ovaj Paulista, koje su mu jake strane, slabosti, nikad nisam pratio Vilareal... Meni se ovaj transfer cini previse skup i rizican, 15 mil funti za nekoga ko jos nije nastupao za svoju reprezentaciju mi je
a ja sam pratio villarreal ove sezone, i sigurno da im je najbolji odbrambeni igrac bio, dobar u skoku (al to je spanija jbg u engleskoj ce morat jos ojacat), brz je solida, i cita igru drama dobro mislim da je bio drugi po interceptionsima ove sezone u spanskoj ligi.. tako da sve u svemu, ima 24 godine, ne moze biti gori od Mertesakera da ga yebes, a i sigurno da su ga ovi nasi dugo snimali i pratili cim smo ga i doveli..
inace, Wenger potvrdio na konferenciji za novinare poslije tekme da je dobio radnu dozvolu i da ce vjerovatno sutra objaviti transfer..

Vidjet cemo kako ce se pokazati u engleskoj ligi, kako igra Mertesaker, volio bih ga vec iduce sedmice vidjeti u paru s Kossom

15 M eura je cifra, ali portali po obicaju mijesaju valutu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa da to je nesto malo jace iznad 10m funti.. ma u svakom slucaju ne moze biti flop jer je doveden za 10m a to su smijesne pare s obzirom na kakve se krampe daju duplo i troduplo vece svote novce ovih dana..Desole je napisao/la:15 M eura je cifra, ali portali po obicaju mijesaju valutu
- Marsal
- Kontakt:
Mangala i Fernando, dva najskuplja drveta u historiji fudbala.QUARTERBACK je napisao/la:pa da to je nesto malo jace iznad 10m funti.. ma u svakom slucaju ne moze biti flop jer je doveden za 10m a to su smijesne pare s obzirom na kakve se krampe daju duplo i troduplo vece svote novce ovih dana..Desole je napisao/la:15 M eura je cifra, ali portali po obicaju mijesaju valutu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
@marsale nemoj lovrena zaboraviti, realno odlican deal je ovo, samo jos da se pokaze barem upola ko sto je bio zadnju godinu u spaniji.. mislim da ce biti pun pogodak u tandemu s koscienlyim.. od merta nije tesko biti bolji tako da kako god gledas pojacali smo se za sicu..
nesto cackam po twitteru, kad naletih na ovo..

kakav doktor je ovaj wenger, vidi se da nije ekonomski fakultet u travniku zavrsio..

nesto cackam po twitteru, kad naletih na ovo..
Falling euro means €18m-rated player from Europe will cost British clubs £700,000 less today than on January 7. #SSNHQ

kakav doktor je ovaj wenger, vidi se da nije ekonomski fakultet u travniku zavrsio..

Gabriel has successfully received a work permit and is undergoing his medical as we speak. Deal to be announced in a matter of hours.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
izgleda da nas sa destrom povezuju, realno otisli su yayara, poldi i campbell mora dovest nekog u napad posto je i welbeck povridjen, jbt dan sad kad skontam u napadu nema dovoljno igraca.. mozda se zato i zurilo da se sto prije dovede gabriel..
hajde de da vidimo ako se dovede i napadac bio bi to najbolji januar za nas definitivno
hajde de da vidimo ako se dovede i napadac bio bi to najbolji januar za nas definitivno
S obzirom da smo Chambersa platili, cini mi se £16M. Ja ne stavljam nikakav pritisak na ovog momka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.