Imas sa desne strane dole pise da je zadnji odnosno treci gol dao u 30-om minutu.akumulator87 je napisao/la:Na listi golova je dao 3, najbolje nek pregleda minute u kojima je upisano da je tej dao gol te ako je da se obrati kladioniciMaestro21 je napisao/la:Vidiš da ti piše da je dao 2.ppero8 je napisao/la:Ljudi koliko je dao ovaj I. Tej iz Tunisa juce pisalo 3 a sad odem da podignem pare i ona kaze da je tiket gubitni jer je dao 2 gola a na ovoj statistici pise da je u zadnjim sekundama dao gol http://qatar.innocode.no/en/match/POB_4 ... 7859_07846
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Evo ja sad pregledao tekstualni prenos i izbrojao dva gola.
Forza Milan!
Dopunit će je sigurno, neće da se zalete sa granicama da ne bi ko slucajno dobio šta.Mouse je napisao/la:Sto nema danas u premieru prosirena ponuda na nba utakmice nego samo konacan pobjednik?
Hocel bit ikako do veceras?

Aha, preporučujem za danas utakmicu memfis Orlando manje
Kako ja sam tri izbrojao u prvom pol. prvi u 24 min i 2sec onda u drugom pol. drugi gol u 13 min i 33 sec i treci gol u 30 min.Maestro21 je napisao/la:Evo ja sad pregledao tekstualni prenos i izbrojao dva gola.
Ja kod nasih golova napadi 20 sekundi 

Mi nikog pobjedit ne mozemo svijumadis30 je napisao/la:Ja kod nasih golova napadi 20 sekundi
- Scouser1892
- Kontakt:
Jos smo mi mali
Nema veze svaki dan dođeš, nešto postaviš trudiš se napisati i predložiti ne dođeš samo i polijepiš tikete od po 100€. I u dobru i u zlu si sa nama i ovu tešku kladioničarsku muku skupa dijelimo tako da nemaš brige. E zato ubuduće nemoj da ti bude bezze žicanje jer si u Hr. i nema načina da ostvariš ovo ličnom uplatom zato je tu raja da uskoči, pravo si extra lik i ne vjerujem da bi nekog izradio, a radi tih 5€ da ne vratiš nekada prvi ja neću propasti, više govori o tebi kao osobi da to napraviš. Kladionica je ozbiljan posao nemoj ti meni nebitne stvari.zgmiky je napisao/la: ma joj ajde bilo je više padova nego dobrih stvari, kladionica je obično sr.nje i teško je tu biti dobar, tu i tamo se zalomi ali više je patnje nego lijepih stvari...ako sam nekome i pomogao super ali ne bi mi nikad palo na pamet nekog žicati, samo mi je bilo krivo za ovaj bonus što se u Hrvatskoj ne može jer nema tih yebenih trafika a i nema ni wwin poslovnicei što mi je još kod njih glupo preko neta uplata minimalno 15 eura a ja recimo hoću staviti 5 eura jer nemam 15 npr i kad hoću dići pare minimalna isplata 50 a ja bi recimo uzeo 20 ili 30, glupo je skroz za nas iz Hrv a nije da nemam nikoga u BiH da mi to napravi samo sam ja takav ne volim žicati i gnjaviti ljude za nebitne stvari...janez hvala ti na dobrim namjerama i što bi uletio da treba

@tajger
Gledao sam ja do kraja jer sam čekao sa rajom na forumu Daviesa preko poena. Nekih 12 ili 9 sekundi prije kraja su imali 106:105 vodstvo i onda je Davies ubacio 4 poena i tako je završilo kako šta nisam stigao da pogledam, uglavnom egal je bio i pravo tvrda tekma sa malom razlikom za NOP.

@Bihac96
Hvala ti što si objavio da znamo sad kako i šta oko bonusa.

Šalji im e-mail neka pregledaju i isprave, lopovi su to najveći.ppero8 je napisao/la:Kako ja sam tri izbrojao u prvom pol. prvi u 24 min i 2sec onda u drugom pol. drugi gol u 13 min i 33 sec i treci gol u 30 min.Maestro21 je napisao/la:Evo ja sad pregledao tekstualni prenos i izbrojao dva gola.
Forza Milan!
- Scouser1892
- Kontakt:
Joj ovih svedjana fulaju mrtve zicere s krila....
- Scouser1892
- Kontakt:
Majku vam skandinavsku mozetel gola zabit i ja jos veci debil sto ih igram lafo poklon lafo favoriti pa nece 18 golova dati u cijelom mecu mrs.....
Nema veze svaki dan dođeš, nešto postaviš trudiš se napisati i predložiti ne dođeš samo i polijepiš tikete od po 100€. I u dobru i u zlu si sa nama i ovu tešku kladioničarsku muku skupa dijelimo tako da nemaš brige. E zato ubuduće nemoj da ti bude bezze žicanje jer si u Hr. i nema načina da ostvariš ovo ličnom uplatom zato je tu raja da uskoči, pravo si extra lik i ne vjerujem da bi nekog izradio, a radi tih 5€ da ne vratiš nekada prvi ja neću propasti, više govori o tebi kao osobi da to napraviš. Kladionica je ozbiljan posao nemoj ti meni nebitne stvari.
Tako da naredna bonus akcija @Janez je tu i kodovi se šalju.
Jedino što ti je fkt frka za uplatu i isplate baš si ograničen nego mi u BiH čuj minimalno 15 eura i isplata 50€ baš ga moraš ubosti.
@tajger
Gledao sam ja do kraja jer sam čekao sa rajom na forumu Daviesa preko poena. Nekih 12 ili 9 sekundi prije kraja su imali 106:105 vodstvo i onda je Davies ubacio 4 poena i tako je završilo kako šta nisam stigao da pogledam, uglavnom egal je bio i pravo tvrda tekma sa malom razlikom za NOP.
Šteta tiketa bogami
Auuu sad mi je jos gore moj druze,mislio sam da su gubili cjelu tekmu zadnji rez koji sam vidio bilo je 18:8 za NOP

@tajger

Auuu sad mi je jos gore moj druze,mislio sam da su gubili cjelu tekmu zadnji rez koji sam vidio bilo je 18:8 za NOP
- Scouser1892
- Kontakt:
Mater vam vasu mrsssssssss mrssssss mrssssssssss
Gdje ono mogu vidjeti koliko je ko dao golova u rukometu
1946
http://qatar.innocode.no/en/finalsHead je napisao/la:Gdje ono mogu vidjeti koliko je ko dao golova u rukometu
http://qatar.innocode.no/en/preliminary_round" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Gdje ono mogu vidjeti koliko je ko dao golova u rukometu
http://qatar.innocode.no/en/finals" onclick="window.open(this.href);return false;
Forza Milan!

Kako se na ovom maxbetu igraju produzetci?
Na wwinu konačan ishod znaci ukljucujuci i produzetke(a reg. vrijeme ima posebna ponuda) a ovdje nije naglaseno..
Zna li neko slučajno uzrok rasta kvote na EFES protiv GAZIANTEPA, sve ukazuje na pobjedu domaćina a kvota raste.
Jel im igraju svi igrači?
Jel im igraju svi igrači?
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Samo da zahvalim kladionicama na odlicnim kvotama protiv nase reprezentacije tokom citavog prvenstva 

SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.