moze pomoc?? moze li se igrati bonusom poker ili bingo?milojko90 je napisao/la:kako uopste prebaciti ovaj bonus da mogu igrati poker ili bingo?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
-
- Kontakt:
Ne možeš sa bonusom igrat poker i bingo kao i live klađenje. Kada odigraš tiket i ako prođe, tek s tim parama možeš igrat nešto od navedenog.milojko90 je napisao/la:moze pomoc?? moze li se igrati bonusom poker ili bingo?milojko90 je napisao/la:kako uopste prebaciti ovaj bonus da mogu igrati poker ili bingo?
Hvala puno.SiouxLukavac je napisao/la:Ne možeš sa bonusom igrat poker i bingo kao i live klađenje. Kada odigraš tiket i ako prođe, tek s tim parama možeš igrat nešto od navedenog.milojko90 je napisao/la:moze pomoc?? moze li se igrati bonusom poker ili bingo?milojko90 je napisao/la:kako uopste prebaciti ovaj bonus da mogu igrati poker ili bingo?
Ne možeš sa bonusom igrat poker i bingo kao i live klađenje. Kada odigraš tiket i ako prođe, tek s tim parama možeš igrat nešto od navedenog.[/quote]
Hvala puno.[/quote]
Mozes igrati i Live kladjenje sa bonusom..Minimalno 3 para i moras oznaciti da je bonus imas na vrhu listica
Hvala puno.[/quote]
Mozes igrati i Live kladjenje sa bonusom..Minimalno 3 para i moras oznaciti da je bonus imas na vrhu listica
ma nisam htio nikoga gnjaviti, sinulo mi je to neki dan ali reko šta ću gnjaviti a i čisto sumnjam da bi neko to napravio realno, lako sad pričati ja bi on bi a kad treba nema nikoga, tako ti je to nažalost, malo je ljudiJanez je napisao/la:A zašto se ti druže nisi sjetio pa tražio da ti neko od nas u BiH uplati 10 km i sendamo ti kod od x bona i gotovo. Vratiš kad budeš imao, naši smo uvijek se može uskočiti i pomoći.zgmiky je napisao/la:zašto kod nas nema tog wwina za bonuse, nema kioska a ni poslovnica, šteta![]()
Uđem na Wwin kad odmah novi bingo ubacili da raja skrši pare od bonusa![]()
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 26 jan 2015, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
Može live, samo traže min 3 para.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
@zgmiky
Za ovo što si do sada uradio i napisao parova mnogima si popravio budžete za fine novce pa bi vjerujem ispoštovali, ako ništa ja bi ti prvi uplatio jer si uvijek bio fer i prava raja. Tako da naredni put kad bude slobodno računaj na mene da i ti dobiješ bonus.
Evo javno napisano i data riječ, a za mene je data riječ svetinja. 
Za ovo što si do sada uradio i napisao parova mnogima si popravio budžete za fine novce pa bi vjerujem ispoštovali, ako ništa ja bi ti prvi uplatio jer si uvijek bio fer i prava raja. Tako da naredni put kad bude slobodno računaj na mene da i ti dobiješ bonus.

ma joj ajde bilo je više padova nego dobrih stvari, kladionica je obično sr.nje i teško je tu biti dobar, tu i tamo se zalomi ali više je patnje nego lijepih stvari...ako sam nekome i pomogao super ali ne bi mi nikad palo na pamet nekog žicati, samo mi je bilo krivo za ovaj bonus što se u Hrvatskoj ne može jer nema tih yebenih trafika a i nema ni wwin poslovniceJanez je napisao/la:@zgmiky
Za ovo što si do sada uradio i napisao parova mnogima si popravio budžete za fine novce pa bi vjerujem ispoštovali, ako ništa ja bi ti prvi uplatio jer si uvijek bio fer i prava raja. Tako da naredni put kad bude računaj na mene da i ti dobiješ bonus.

- diplomatija
- Kontakt:
Još jednom da se sjetim komplet familije izgorjelog grifina, Dabogda ti zena crnca rodila
Inter za 300 maraka.
Majke vam se naprcim, ugasili se dabogda.
Majke vam se naprcim, ugasili se dabogda.
Evo da se niko ne mora vise raspitivat koji su uslovi igranja sa bonusom

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ja na live-u odigrao 4 para prošle 2kvote od 1,20 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Jos ne isplacuju onu srpsku kosarku,daj kakav mail da posaljemo ili sta vec,sigurno nas ima jos koji smo to uplatili..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ljudi koliko je dao ovaj I. Tej iz Tunisa juce pisalo 3 a sad odem da podignem pare i ona kaze da je tiket gubitni jer je dao 2 gola a na ovoj statistici pise da je u zadnjim sekundama dao gol http://qatar.innocode.no/en/match/POB_4 ... 7859_07846
dodjem kuci ukucam kad imam sta i vidjet,jel mogu ce da je dalas protiv ove bijede zijanio

- Scouser1892
- Kontakt:
Hmm šta odigrati ovim bonusom,nekako mi se kao logično rješenje nameću ove utakmice Afirčkog kupa nacija od 0 do 2 gola ....
Vidiš da ti piše da je dao 2.ppero8 je napisao/la:Ljudi koliko je dao ovaj I. Tej iz Tunisa juce pisalo 3 a sad odem da podignem pare i ona kaze da je tiket gubitni jer je dao 2 gola a na ovoj statistici pise da je u zadnjim sekundama dao gol http://qatar.innocode.no/en/match/POB_4 ... 7859_07846
Forza Milan!

hajde Bože budi drug

-
- Kontakt:
Na listi golova je dao 3, najbolje nek pregleda minute u kojima je upisano da je tej dao gol te ako je da se obrati kladioniciMaestro21 je napisao/la:Vidiš da ti piše da je dao 2.ppero8 je napisao/la:Ljudi koliko je dao ovaj I. Tej iz Tunisa juce pisalo 3 a sad odem da podignem pare i ona kaze da je tiket gubitni jer je dao 2 gola a na ovoj statistici pise da je u zadnjim sekundama dao gol http://qatar.innocode.no/en/match/POB_4 ... 7859_07846
Sto nema danas u premieru prosirena ponuda na nba utakmice nego samo konacan pobjednik?
Hocel bit ikako do veceras?
Hocel bit ikako do veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.