FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Treba da vam dodje Perica Ivetic, moze igrati lijevog beka i lijevo krilo. Dobar igrac...
1946
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ljudi moji sta njima Beka radi na treningu to je smijesno, blago receno nabija komplekse svim onim "igracinama". Svaka cast Zebi, veliki je igrac, al' Beka nam je ubjedljivo najvece pojacanje.. Da ne spominjem kako je odbio jace ponude i pristao na neki minimalac (za igraca kakav je on). Kapa dole majstore tuzlanski!
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
Ide li ekipa danas u Hercegovinu na pripreme.
Ide li ekipa danas u Hercegovinu na pripreme i ko otpada jos od starih igraca.
Zadnja izmjena: hondas, dana/u 26 jan 2015, 12:18, ukupno mijenjano 2 puta.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Otisli jutros..
http://www.druga.tv/sport/fudbal/slobod ... medugorje/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.druga.tv/sport/fudbal/slobod ... medugorje/" onclick="window.open(this.href);return false;
075
Rukovodstvo kluba ranije je dogovorilo saradnju sa Almirom Bekićem, Zajkom Zebom, Sulejmanom Krpićem i trenerom Husrefom Musemićem, a crveno-crnima će se u Međugorju priključiti Perica Ivetić nekadašnji igrač Borca, BSK-a, Laktaša, Veleža i Olimpica, koji je posljednji angažman imao u slovenačkoj Luci Kopar.
Također pregovara se i sa Jasminom Moranjkićem.
Također pregovara se i sa Jasminom Moranjkićem.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ajde, dobro da smo rješili lijevog beka, još stoper i vezni (kreativac), mada može i destruktivac
to je dovoljno za ovu polusezonu 

Po meni treba jos jedan napadac. Radovanovic se vraca tek u aprilu i pitanje je kakav ce da bude.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Mujic moze odigrati solidno kao zamjena kada ima upotrebljivih lopti. Problem je i bio sto mi gotovo pa nismo ni ubacivali loptu u protivnicki sesnaesterac. Sad uz Bekica, Zebu i Mehidica (valjda uhvati i on formu kod Musemica) bice daleko vise upotrebljivih lopti.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni neki zadnji vezni i jak stoper i top ekipica za gornjeg dijela tabele 

-
- Kontakt:
Centralni vezni samo još fali,Sale je više manje dobro odigrao prvu polusezonu,bez većih kikseva,Moranjkić će igrati na iskustvo,tako što se tiče odbrane to je to,dakle samo centralni vezni
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
Zamijeni Sarića i Pršeša i to je to..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pod uslovom da Gradina prestane zaje.avati Moranjkica i da Husref kaze da mu ne treba bolji stoper , fali nam samo jedan jako dobar (ilicak dva) centralni vezni igrac i to je to...mnogo bolji tim nego u prvom dijelu sezone
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nemoj Bgtintercontinental je napisao/la: Zamijeni Sarića i Pršeša i to je to..

Photoshop, malo znanja i volje, puno strpljenja i vremena. To je sve što ti treba.BitiSrcemVezan je napisao/la: Eki ovo, EL fazoniKako se ovo pravi ?

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma 95% je da Moranjkić ostaje u Gradini. I ne znam ko je napisao bio da se lik pojavio na treningu Slobode, nije bio nijednom. 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Samo ne znam zašto ostaje u Gradini,kad su samo pola plate primili od mogućih 4Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma 95% je da Moranjkić ostaje u Gradini. I ne znam ko je napisao bio da se lik pojavio na treningu Slobode, nije bio nijednom.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da ce i jednog i drugog zakucati na klupuNKMramor je napisao/la:Nemoj Bgtintercontinental je napisao/la: Zamijeni Sarića i Pršeša i to je to..Dosta smo ga gledali u prvoj polusezoni, nadam se da će ga Husref zakucati za klupu!
![]()
Photoshop, malo znanja i volje, puno strpljenja i vremena. To je sve što ti treba.BitiSrcemVezan je napisao/la: Eki ovo, EL fazoniKako se ovo pravi ?

Dobar stoper je po meni najvaznija pozicija koja treba biti popunjena u ovakvoj ligi kakva je PL. Primili smo na prekide i na neke glupe situacije u prvom dijelu sezone dosta golova bas zbog losih stopera. Salihovic nikako ne moze parirati igracima u ovoj ligi, jeste dijete Slobode i sve ali ima 20ak boljih stopera u ligi sigurno ako ne i vise..ultrasstyle_tz je napisao/la:pod uslovom da Gradina prestane zaje.avati Moranjkica i da Husref kaze da mu ne treba bolji stoper , fali nam samo jedan jako dobar (ilicak dva) centralni vezni igrac i to je to...mnogo bolji tim nego u prvom dijelu sezone
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Aha, mislio sam da ima neka stranica na netu gdje se ovo automatski pravi, kao ono footballuser i sl.NKMramor je napisao/la:Photoshop, malo znanja i volje, puno strpljenja i vremena. To je sve što ti treba.BitiSrcemVezan je napisao/la: Eki ovo, EL fazoniKako se ovo pravi ?
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.