sve sam vidio...ako se ko treba umiti to si titax je napisao/la:ZASTO PROVCIRAM19TM87 je napisao/la:@tax dje si provokator nisam te prepoznao
ak mislis da penal nije bio idi se umij pogledaj snimku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
sve sam vidio...ako se ko treba umiti to si titax je napisao/la:ZASTO PROVCIRAM19TM87 je napisao/la:@tax dje si provokator nisam te prepoznao
ak mislis da penal nije bio idi se umij pogledaj snimku
i ovo je dobar rezultat na sve sanse ne iskoristene predobar upravo zbog nepisanog fudbalskog pravila....e zbog toga me strah revansa ne znam daj Boze da grjesim mogli bi nas kaznit u revansu zbog svega a bolji smo milion puta ma za 2 klase....drop je napisao/la:Stvar je jasna...staro nepisano fudbalsko pravilo : kad promašiš tolike šanse ,onda slijedi kazna i naplata za to.
Barca je trebala još u prvom poluvremenu zabiti 3-4 gola i završiti pricu.
Busquets ih svojom kretenskom greškom vratio u igru za 1-2 i onda su oni probudili jer nisu imali šta cekati.
daj Boze brate ....zapamtit cu....juzni vjetar! je napisao/la:6-0 za barcu na camp nou imam osjecaj![]()
zapamtite ovaj post !!! al ne mogu da vjerujem koliko mi je krivo zbog veceras sto nije bilo bar 2-3 gola razlike za barcu joj sto se provukose
Ma daj,nemoj me zaebavatimiky_hz je napisao/la:Messi i Xavi se zale na neku povredu...vjerovatno ce i propustiti revans po prvim procjenama
Jel ovo aprilili ili.....miky_hz je napisao/la:Messi i Xavi se zale na neku povredu...vjerovatno ce i propustiti revans po prvim procjenama
Jos jedna 1 aprilska sala????el_fenomeno je napisao/la:Zlatan pokazao ko je majstor.
Nema briga za revanš...i meni je krivo zbog propuštene pobjede...imali smo bezbroj prilika (posebno u prvom poluvremenu) da završimo posao oko prolaska dalje...ovako ostaje popravni kod kuce.nidjo_barca je napisao/la:Pokusavam malo misli skrenuti s ove utakmice,ali ne mogu.Ne mogu da shvatim kako smo primili onako 2 glupa gola.Umjesto da fino radujem se prolazu svoje ekipe,sad moram cekat revans i ... Joooooj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.