Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Dobro je.Spremni smo.Drhtite 

Demon neaktivan,mogao bi Belmin doći kao iznenađenje 

vidim strah vas jeSiamoNoi je napisao/la:Demon neaktivan,mogao bi Belmin doći kao iznenađenje

Ma kakvi.Samo pokušavamo pogodit sastav i prilagodit se
Večeras vam je zadnja na turniru pa uživajte u njoj
Zapravo nije,igra se i za treće mjesto.

Večeras vam je zadnja na turniru pa uživajte u njoj

Mene samo za finale čuvaju. 
Senijad Ibričić.

Senijad Ibričić.

- SimkeSamke
- Kontakt:
oces ti na mene il cu ja na tebe ?SiamoNoi je napisao/la:Ma kakvi.Samo pokušavamo pogodit sastav i prilagodit se![]()
Večeras vam je zadnja na turniru pa uživajte u njoj![]()
Cestitke na plasmanu u finale 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Čestitke
Imali ste mrvicu sreće,a mi smo neubičajeno radili neke pogreške u obrani.
Aj sad uzmite taj naslov kad ste do ovdje već došli.

- SimkeSamke
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:ČestitkeImali ste mrvicu sreće,a mi smo neubičajeno radili neke pogreške u obrani.
imali smo i mi koji sut preko gola i da skrati, al Boze moj... sastavni dio igre..
kako sam te majstorski izbacio u prvom pol i kerim ostao sam, al levat ne zna

gg ez
Ono kad su 12 i jos jedan bili u guzvi pa sam prema dole krenuo jer nisam bio siguran gdje vuces?
To mi je jedina greška bila.Ukupno sam zadovoljan,puno bolje nego protiv Srbije.Samo mi minutaza smanjena
To mi je jedina greška bila.Ukupno sam zadovoljan,puno bolje nego protiv Srbije.Samo mi minutaza smanjena

- SimkeSamke
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Ono kad su 12 i jos jedan bili u guzvi pa sam prema dole krenuo jer nisam bio siguran gdje vuces?
nemam pojma al bilo je tako nesto, kad je kerim ostao sam na golmana pa bacio "bot" potez

Je.biga, dosad niste igrali protiv Ikera

Nije Iker niti imao puno posla jer ste nam sakrili loptu u 2.pol.,a mi smo lose preuzimanja odrađivali.U prvom je malo sreće falilo i završni pass za šut prema golu.
- SimkeSamke
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Nije Iker niti imao puno posla jer ste nam sakrili loptu u 2.pol.,a mi smo lose preuzimanja odrađivali.U prvom je malo sreće falilo i završni pass za šut prema golu.
iskreno sam ocekivao vise od tebe

Nemam tolike ovlasti u reprezentaciji ko u klubu,a i drugačije se igra...tek u klupskom okršaju me mozes vidjeti u pravom izdanju 

Iker bez primljenog gola na prvenstvu. Mogli ste još 10 puta šutati, ali to ništa ne bi promjeniloSiamoNoi je napisao/la:Nije Iker niti imao puno posla jer ste nam sakrili loptu u 2.pol.,a mi smo lose preuzimanja odrađivali.U prvom je malo sreće falilo i završni pass za šut prema golu.

Imao sam osjecaj da bi te ovu lako probili samo jbg trebalo je doci u zonu suta 
Jel ispratio tko do kraja Spanjolce i Brazilce?Vidio sam da je 1-1 bilo tamo negdje u 65.min.

Jel ispratio tko do kraja Spanjolce i Brazilce?Vidio sam da je 1-1 bilo tamo negdje u 65.min.
- SimkeSamke
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Imao sam osjecaj da bi te ovu lako probili samo jbg trebalo je doci u zonu suta
eo sace penali
- SimkeSamke
- Kontakt:
igramo protiv spanaca, da su nam tu hase i amko mozda bi dobili, ovako cemo vidjeti jos
- fanatic1991
- Kontakt:
Jos ce na kraju Iker dobit zlatnu rukavicu na pravdi bogaJesseP je napisao/la:Iker bez primljenog gola na prvenstvu. Mogli ste još 10 puta šutati, ali to ništa ne bi promjeniloSiamoNoi je napisao/la:Nije Iker niti imao puno posla jer ste nam sakrili loptu u 2.pol.,a mi smo lose preuzimanja odrađivali.U prvom je malo sreće falilo i završni pass za šut prema golu.

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.