Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nek je sa srećom burazJanez je napisao/la:Kažu više glava pametnije od jedne pa je tiket odigran uz pomoć @suarez7 @Scouser1892 @Minjore![]()
Igraci traze ali kosevi ekipa ne ja mislimScouser1892 je napisao/la:Nek je sa srećom burazJanez je napisao/la:Kažu više glava pametnije od jedne pa je tiket odigran uz pomoć @suarez7 @Scouser1892 @Minjore![]()
![]()
Adis zar ti zbrojevi ne traze tri para,čim ja odem na wwin oni to ukinu majku im
Evo Deng vec preko sa 18 minuta do kraja haha.mahic je napisao/la:svaki dan provedem otprilike 2 sata (zavisno od broja utakmica) analizirajuci igrace itd... plus imam redovan posao (40+ sati sedmicno), dvoje male djece, i kad bi jos pisao detaljne analize na forumu, ne bi me nigdje bilo... hahaha.SoldierOfFortune je napisao/la:Druze moze li mala analiza navedenih parova. I ja te dosta pratim pa ako moze koja rijec objasnjenja. Hvala ti.mahic je napisao/la: nema na cemu druze. samo ima jedan problem, navijas za pogresan klub- salim se malo (sarajevo uzima titulu ove godine - kad bi se mogao okladiti na isto, sigurica godine)
evo za veceras probacemo ovo:
Deng vise od 12.5 (ova granica nece ostati ovako niska)
Ibaka vise od 11.5
Valenciounas vise od 10.5
ali evo Deng se vraca u Chicago - te je ovo tipicna utakmica osvete. zadnji put im je utrpao 17 poena. njegove zadnje cetiri tekme 19, 25, 8, i 23 poena. granica na wwin je 15.5; premier 12.5.
Valenciounas razvaljuje Detroit ove godine, Drummond je kita u odbrani; zadnji put mu je Val zabio 31 poen, utakmicu prije te 17 poena protiv Detroita.
a za Ibaku ide vise osjecaj jer ne vjerujem da ga Love moze cuvati... evo protiv Atlante zadnju tekmu pucao je 16 puta (plus 3 slobodna), ako bude pucao 10 puta protiv Clevelanda, zabit ce 12 poena laganini.
Jedva nekakohodža je napisao/la:Arsenal
Juve
Hrvatska
Španija
kvota : 2,50
e da vidim ko će sje.bati
FIXED GAME WIN !!!FlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME:
Kosarkaska liga Srbije
19:00h
Jagodina - Smederevo 1953 - 2
Q: 2,50
Max bet
Pozdrav svima
Bravo i hvalaFlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME:
Kosarkaska liga Srbije
Max bet
Pozdrav svima
Samo da se zahvalim.FlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME:
Kosarkaska liga Srbije
Max bet
Pozdrav svima
nije niko ni sumnjao bratkoFlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME WIN !!!FlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME:
Kosarkaska liga Srbije
Max bet
Pozdrav svima
FT: 67-76
PROFIT: BIG
Lagano, najlaganije, kao sto vam je i receno .... perfektno "zatvoren" mec
Pozdrav svima
Hvala lijepo za ovaj par... Dobar dio banke koju sam nakucao sam uložio na ovo... Živ bio...FlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME WIN !!!FlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME:
Kosarkaska liga Srbije
Max bet
Pozdrav svima
Pozdrav svima
hvala ti majstoreFlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME WIN !!!FlyingDutchman je napisao/la:FIXED GAME:
Kosarkaska liga Srbije
Max bet
Pozdrav svima
Pozdrav svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.