FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 31 mar 2010, 23:29

CollegeGunner je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha :mrgreen:
Ljuti smo zbog penala,normalno,jer ga nije bilo.Barca je pokazala svoju klasu,a Arsenal se nije sastavio sa loptom,jer nisu mogli.Ne znam,vi mi se cinite kao zadovoljni vecerasnjom igrom,mislim rezultatom.Pa kad bolje razmislm,i trebate biti,jer ste trebali primiti 5 komada.
Sto izmjeni post :mrgreen:
Vec sam rekao; ako smo sa ovako losom i ispodprosjecnom igrom protiv strasne Barce izvukli revans, onda cemu razlog za sikiraciju. Samo ako budemo igrali nasu igru i to je to... :mrgreen:
Nisam htio bas onako napisat.

Samo vi igrajte vasu igru,Barca svoju.Uostalom kao sto je i bilo veceras.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 23:31

Wolverine je napisao/la: ja sam razocaran sto barca u najboljoj svojoj predstavi ove sezone u ligi prvaka nije ubiljazila pobjedu, iako je trebala i to sa vise golova razlike.
Sve se placa...
Wolverine je napisao/la:i cega da se bojimo? bendtnera koji bazen ne moze pogodit? nema cesca, mozda ni arshavina, galasa. jedino mali walcot, ali anci ce se rjesenje i za njega.
Danas jedini koji se isfulao je bio Ibrahimovic.
Ima Nasri, Diaby, a valjda ce se vratiti i neko od povrijedenih
Wolverine je napisao/la:i btw. arsenal je poklekno pod barcinom igrom veceras, vidilo se da nemogu igrat "svoju" igru protiv barce. a kamoli na camp nou-u, bez cesca da to rade.
Cesc je danas bio gori od pola igraca Arsenala, a mi smo jos i protiv Porta pokazali da mozemo bez njega. Jedna losija partija ne znaci nista...
@nidjo_barca
Dobro znas da ono veceras nije bila nasa igra... ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 31 mar 2010, 23:32

drop je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:slika

ovo crveni? pa ljudi budimo realni.

sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.

@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
Ne mogu da vjerujem da je sudija svirao penal za ovo sranje i još dao direktni crveni Puyolu :o
A Henry je pokazao kakva je gnjida od covjeka još kad su se parovi izvukli i kad je kukako ko žena " kmeee necu da igram protiv Arsenala" i kad sam pisao na cijem platnom spisku,ovdje su me napadali navijaci Barcelone...price tipa "Razumi ga,nije mu lako...svako bi tako postupio :evil: :twisted: :twisted:
CIST PENAL KO SUZA I DIREKATAN CRVENI SE PODRAZUMJEVA
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 31 mar 2010, 23:32

Wolverine je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha :mrgreen:
nije ovo strah vjeruj mi. arsenal barci nije do koljena, to se vidjelo nocas.

ja sam razocaran sto barca u najboljoj svojoj predstavi ove sezone u ligi prvaka nije ubiljazila pobjedu, iako je trebala i to sa vise golova razlike.

i cega da se bojimo? bendtnera koji bazen ne moze pogodit? nema cesca, mozda ni arshavina, galasa. jedino mali walcot, ali anci ce se rjesenje i za njega.

i btw. arsenal je poklekno pod barcinom igrom veceras, vidilo se da nemogu igrat "svoju" igru protiv barce. a kamoli na camp nou-u, bez cesca da to rade.
jarane sam si rekao najbolja partija sezone barce a nisu uspjeli pobjediti slabasni arsenal... veceras je barca bila bolja i to samo zato sto nisu dali arsenalu igrati ... ipak je vazniji barci puyol nego arsenalu cesc jer je kod centarsuta clichya i nasrija on dva puta skinuo loptu bendtneru sa noge ... arsenal nema sta izgubiti u barceloni ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 31 mar 2010, 23:35

Veceras se pokazala kvaliteta Barcelona u odnosu na "malu Barcu" Arsenal !!!
Realno je da Arsenal nema kvalitet Barcelone , nema takve igrace poput Xavi-ja,Keite na sredini (Inieste) a pogotovo u napadu kao sto je Ibra,Messi i Henry !!!

Veceras su samo Allah i Almunia spasili Arsenal !
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 31 mar 2010, 23:35

Ma Barcelonisti moji no sikiriki...Sve ovo što smo večeras promašili će biti nadoknađeno na Cam Nou...Pustite i sudije i Arsenal i što nam neće igrati stoperi i tako to.Neće ni njima igrati Fabregas,pa možda i Galas i Arsavin.Bolji smo daleko od Arsenala.Večeras smo sami sebi ovo zakomplikovali al ništa strašno.Messi večeras nije ništa pokazao i razlog više da u revanšu dadne maximum.Ibraka proradio i to je jos jedan faktor koji nam ide u korist.Nema Arsenal šta tražiti na Camp Nou kad ih uzmemo pod svoje.Večeras su izvukli maximum i to je njihov limit.Mi naravno možemo daleko bolje i jače.Samo se opustite jer ako Bog da lagano prolazimo.Razlika u kvaliteti je ogromna.Sve vam je rečeno ujednom djelu tekme posjed lopte 70% a Arsenal 30%.I ovih 30% sto su drzali loptu,drzao je Fabregas.Vamos Barca ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 mar 2010, 23:35

sin3x: ima sta izgubiti, poluinale, ha ja.

nisi u pravu, cesc je 75% ovoga arsenala, dok toure, ili milito i matquez mogu dostojno zamjeniti puyola. dok cesca u arsenalu nema niko zamjenit. i veceras im je on bio motor.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 31 mar 2010, 23:37

Ovo je najbolja utakmica Barce , doduse bilo je tu par kikseva , ali sudija ??!
Crveni karton ??? Penal ???
Pa tko mu je dao licencu da bude sudija , nek se javi taj ako smije .
Arsenal jest dobra ekipa, al danas sta im je Barca uradila , ono se nece ponoviti dok klub Arsenal postoji.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 mar 2010, 23:37

@tax dje si provokator nisam te prepoznao ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 mar 2010, 23:38

Barcelona je bila bolja samo zato sto Arsenalu nisu dali igrati wtf :?

Barca nije zabranila Arsenalu ili naredila da se povlaci,nego jednostavno Arsenal nije mogao da igra svoju igru,ta igra protiv Barcelone nemoze proci,jel je nemoguce da u isto vrijeme obje ekipe igraju toliko ofanzivno neko se vremenom mora povuci,a to je veceras u vecem slucaju bio Arsenal,Barca je radila apsolutni pritisak na Arsenalovoj polovici oni nisu bili u stanju prebaciti loptu na drugu stranu...i to je upravo zato sto je Barca toliko dobra a ne sto je Arsenal los ili nesto,oni su veceras zaustavljeni u svakom smislu,to je upravo zbog toga sto je Barcelona dobro igrala a ne sto Arsenal nije imao svoj dan sto nisu igrali kao inace,jedno je kad ti neznas pa to i ne uradis,a drugo je sto znas i mozes,ali ti protivnik ne dozvoljava jel te nadigra u potpunosti istom onom igrom koju ti igras ali u tom trenutku nemozes jel se na drugoj strani nasla ekipa koja igra bolje

Inace pozitivan rezultat,i prije utakmice bi nas vecina prihvatila ovo vjerovatno,ali s obzirom na okolnosti koje su bile,onda nikako nemozemo biti zadovoljni rezultatom...ali dobro ne bojim se sekunde ako i upola ponovimo igru kao veceras
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 31 mar 2010, 23:38

Wolverine je napisao/la:sin3x: ima sta izgubiti, poluinale, ha ja.

nisi u pravu, cesc je 75% ovoga arsenala, dok toure, ili milito i matquez mogu dostojno zamjeniti puyola. dok cesca u arsenalu nema niko zamjenit. i veceras im je on bio motor.
eto vidjeti ces da ce arsenal lakse igrati bez cesca nego sa njim (bar protiv barse) ma nema vise arsenal sta izgubiti jer ako zavrsi ovako to je kraj ... mislim da su naucili lekciju ... i da vi niste upravu sto se tice ovoga da arsenal nije ni do koljena barsi ne bi onda pep postavio ovako igru kako jeste... da arsenal toliko nije dobar tim pa pep bi pustio da igraju a oderali bi ih bar 6-7:0 ... kazete almunia spasio pa to mu i jest posao da brani suteve i skida sve ovo ...
Zadnja izmjena: sin3x, dana/u 31 mar 2010, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 31 mar 2010, 23:39

19TM87 je napisao/la:@tax dje si provokator nisam te prepoznao ;)
ZASTO PROVCIRAM
ak mislis da penal nije bio idi se umij pogledaj snimku
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 23:40

Furymaker je napisao/la: ono se nece ponoviti dok klub Arsenal postoji.
Vi sami sebe demantujete...Kazem vam pored takve igre, vi niste uspjeli izvuci bolji rezultat...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 mar 2010, 23:40

Bez Fabregasa će Arsenal teško dalje, možda ako bude igrao Eduardo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 mar 2010, 23:41

Meni stvarno nikako ne ide u glavu sto vecina ovdje dozivljava sve osim pojede Barce kao smak svijeta ? Izgleda da ovdje ima dosta navijaca Barce koji su novokomponovani tj. koji navijaju od prosle godine, a ne sjecaju se gdje smo bili pocetkom ovog stoljeca kada nam je uspjeh bio plasman u Kup Uefa, i kada nismo ni mogli sanjati da u svojim redovima imamo ovakve sjane igrace.
Isto tako bih dodao da ti navijaci ovo sto traze od normalnih ljudi mogu postici samo na FIFA Manageru, jer tamo igraju masine, a ovo u stvarnosti su ljudi koji ti nekad donesu radosti nekad pogrijese, i bas se pitam kako neko moze kritikovati jednog Henry-a, a ostale igrace ne spominjati. Istina je Henry je veceras za ono vremena provedenog na terenu odigrao lose, ali isto je taj Henry prosle godine nekim svojim lucidnim potezima Barci donio neke pobjede i radosti (sigurno nije bi kloc onda kada je Real usred Madrida postigao dva gola). Barca je oduvijek bila tim gdje se skupa gubi i skupa pobjedjuje i stvarno ako smo pravi navijaci tog kluba nema ptrebe da odustajemo od te politike i da izabermo nekog igraca pojedniacno i da ga kritikujemo. Isto vazi i za one koji kritikuju Pep-a, i ako je napravio veceras mozda gresku, ne treba zaboraviti koliku je on radost donio ove i prosle godine navijacima Barce sirom svijeta. Vi i dalje kritikujte i pricajte sta hocete, ja znam da se okrecem narednom duelu protiv Bilba-a i uzvratu protiv Arsenala gdje sam siguran u prolaz dalje, a isto tako ja nisam zaboravio neke godine koje sam na pocetku teksta napisao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 31 mar 2010, 23:43

U Barceloni će Arsenal proći gore od Stuttgarta, koji je u prvoj utakmici sa Barcom više pokazao nego Arsenal večeras.
Gvardiola nije trebao onog rukometaša uopće povesti u London a on ga još uvede umjesto Zlatana i od tada Arsenal počeo igrati malo bolje.

Mesi će riješiti tekmu sa 2-3 gola.

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 31 mar 2010, 23:48

razocaran sam rezultatom...prije tekme da mi je neko ponudio ovaj rezultat prihvatio bi ga odmah,al kad sam vidio kako smo stajali na terenu i koliko smo jaci od njih pa to je smjesno....al opet stara boljka mogu primit nevjerovatno penal nije bio al jbo sad penal sami su krivi cenera su trebali utrpat osramotit ih i cao....a ovako ne znam dao Bod da grjesim nakav los isaret imam zbog svih sansi profulanih previse ih je fulano....ne shvatam kako se onako opuste i protiv zaragoze je skoro isto bilo....i stvarno onaj busquets ma najlosija karika definitivno tata toure sjedi na klupi onaj kreten mi zivot unistava zivce cupa krkam lexiliume zbog njega ne spavam pleme mu jbm...koji ga **** drzi ne shvatam nije valjda i kod njih pravilo da ako ti je tata igro tu pa sad i ti imas privilegije zbog toga....nista vec sad 6 dana nervoze a mogli sve zgotovit veceras.....

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 31 mar 2010, 23:50

Baš kad sam konto da će Arsenal biti nabušen, proradili su malo, ali onaj penal, pa hiljade diskusija oko njega. Prema mom mišljenju, haj recimo neka je bio penal, ali crveni karton je niđe veze, direktan, odmah put u svlačionicu. Konto sam možda mu je neš prigovorio, al nevjerujem da bi Puyol uradio tako nešto, a kasnije sam se sjetio tog pravila posljednji čovjek odbrane, pa et, kako sad šta, ni sam nisam siguran. Barcelona prolazi dalje 99%, prvo poluvrijeme je u potpunosti pripalo Barci, u drugom poluvremenu isto Barca nekih 30-35 minuta dominirala, e ono pred kraj susreta je već druga priča kada se Arsenal malo i probudio, samo penal, neznam šta da kažem više...
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2010, 23:51

Stvar je jasna...staro nepisano fudbalsko pravilo : kad promašiš tolike šanse ,onda slijedi kazna i naplata za to.
Barca je trebala još u prvom poluvremenu zabiti 3-4 gola i završiti pricu.
Busquets ih svojom kretenskom greškom vratio u igru za 1-2 i onda su oni probudili jer nisu imali šta cekati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 31 mar 2010, 23:52

Cim smo dobili Arsenal odma sam nesto bio ubjedjen u dobar rezultat,jer cinjenica da Arsenal sa velikim timovima nezna da igra!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.