Škof ih poslao kući, Katar na balkanski pogon

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Isto.Puma je napisao/la:Kako makedonci nemaju srece, strasno. Zao mi velicine Kirila.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sreće, ili mirnoće u završnici?Mimibhf je napisao/la:Ali nisu vala ni srece imali..2 stative zadnjih 5min
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Uwe jesi živsamo_lijevo je napisao/la:Nadam se rutinskoj pobjedi Hrvatske,bez prevelikog gubitka energije.
tuDen sam.legenda reala je napisao/la:Uwe jesi živsamo_lijevo je napisao/la:Nadam se rutinskoj pobjedi Hrvatske,bez prevelikog gubitka energije.
Možeš li sebe i reprezentaciju vratiti u vrh gdje ste nekad bili, i što ti Dominik više nije rezervasamo_lijevo je napisao/la:tuDen sam.legenda reala je napisao/la:Uwe jesi živsamo_lijevo je napisao/la:Nadam se rutinskoj pobjedi Hrvatske,bez prevelikog gubitka energije.
pa sad, znaš goluza zna da je brazil veliki rival argentini a on će se potruditi zbog mnogih hrvatskih domoljuba koji su spas našli u dalekoj srebrenoj zemlji, da ih dobije....samo_lijevo je napisao/la:Nadam se rutinskoj pobjedi Hrvatske,bez prevelikog gubitka energije.
u polufinalu protiv Hrvatske ce se znati.legenda reala je napisao/la:
Možeš li sebe i reprezentaciju vratiti u vrh gdje ste nekad bili, i što ti Dominik više nije rezerva
povrede,umor.DANTES je napisao/la: pa sad, znaš goluza zna da je brazil veliki rival argentini a on će se potruditi zbog mnogih hrvatskih domoljuba koji su spas našli u dalekoj srebrenoj zemlji, da ih dobije....
Kaunas je napisao/la:jao što Severina drma u pozadini
Haha. Ko Nurkicu Baja kad zabije kosKaunas je napisao/la:jao što Severina drma u pozadini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.