FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 31 mar 2010, 23:07

CollegeGunner je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la: Pomaze.Samo igrati svoju igru,ovo se nece ponoviti 2x ,da se ovoliko sansi promasi.Sada oni nama dolaze na Camp Nou.Neigranje Piquea i Puyola me brine najvise.
Ovo isto vrijedi za Arsenal. Nece se dvaput ponoviti da ovako lose igramo ;)
To cemo jos vidjeti ako Bog da.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 mar 2010, 23:08

hajde ba, sta se sekirate, ionako vam nisu do koljena.
kao sto rece baja zvani zvjerka, bilo 2-0 ili 2-2, prolaz barce uopste nije upitan. 8-)

sad ce drop upasti i pitati....kako znas, otkud ti ta sigurnost? :mrgreen:
pa da ga preduhitrim...odg. je barca ima messija. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 mar 2010, 23:08

predobra tekma, puna lijepih akcija, lijepih golova :D barca je vec u 1. poluvremenu mogla nabusiti arsenal i tako zavrsiti pricu ali nisu imali srece.....ibro koliko je samo sutao morao je i poceti pogadjati :mrgreen:

arsenal je ispao kao i bayern, poceli igrati u 2. poluvremenu i dosli su do koliko - toliko povoljnog rezultata
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 23:09

Wolverine je napisao/la:slika

ovo crveni? pa ljudi budimo realni.

sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.

@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
Cisti penal ,crveni zuti,smedji....pa pogledaj samo bolne grimase kod Cesca.U tom momentu mu je noga otkinuta,momentalno......................... :lol:
P.S ma hajde sta ima veze,ako nije OV rebro ima Musaka :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 mar 2010, 23:10

eh da se i ja nadovezem na Henrya,ono je pizda koja nece ni da igra,nesto fura a pare dobija sto igra,fola emocije,nece da potrci,jos kad se sjetim kosarke protiv Irske,bas mi je pao u ocima,prava pizdurina,et kad mene iznervira,a nisam fan Barselone :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 23:11

geronimo je napisao/la:hajde ba, sta se sekirate, ionako vam nisu do koljena.
kao sto rece baja zvani zvjerka, bilo 2-0 ili 2-2, prolaz barce uopste nije upitan. 8-)

Vece su sanse da ce Arsenal proci Barcu, nego vi United :twisted: :ugeek:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 mar 2010, 23:12

varas se, i to debelo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2010, 23:13

Wolverine je napisao/la:slika

ovo crveni? pa ljudi budimo realni.

sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.

@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
Ne mogu da vjerujem da je sudija svirao penal za ovo sranje i još dao direktni crveni Puyolu :o
A Henry je pokazao kakva je gnjida od covjeka još kad su se parovi izvukli i kad je kukako ko žena " kmeee necu da igram protiv Arsenala" i kad sam pisao na cijem platnom spisku,ovdje su me napadali navijaci Barcelone...price tipa "Razumi ga,nije mu lako...svako bi tako postupio :evil: :twisted: :twisted:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 31 mar 2010, 23:15

Robovlasnik je napisao/la:A STO NIKO NE SPOMINJE HENRY-a ...... da je dozvoljeno psovanje ... djecu bi mu i sve po redu na 1001 nacin izvrijedjao .... da Bog da nogu slomio i nikad ne zaigrao.
Smrdo smrdavi , neka ga .... svim navijacima Arsenala .....

ONAJ BUSKETS .... da ga otac .... u po .... necega ....

GVARDIOLA zabij si 6 titula znas vec gdje .... on strucnjak .... uvodi Henrya umjesto Ibre a ovaj danima trubi .... ARSENAL bla bla Arsenal bla bla Arsenal ....

YAYA TOURE sjedi na klupi ?????? YAYA TOUREEEEE ----- izmislio fudbal i za keitu i busketsa ....

MA JA SAM RAZOCARAN ------ UZASNUT ------- Real ce osvojiti prvenstvo u spaniji .... a mi cemo izgubiti finale zahvaljujuci .... onaj u koga smo se kleli GUARDIOLI .....

Slobodno me citirajte .... poslije 5-og Maja
Evo ja neću čekati 5 Maj da te citiram, već ću to učiniti sada. Ovo je atak na sve pismene ljude. Mislim da ovakvima poput @robovlasnik treba zabraniti pisanje po forumu sa ovako nepovezanima rečenicama. Ovo u mojoj dvogodišnjoj forumaškoj karijeri nisam doživio. Predložio bi administraciji da svaki forumaš prilikom registracije prođe neki test o opštoj pismenosti.
harishp je napisao/la:Cisti penal ,crveni zuti,smedji....pa pogledaj samo bolne grimase kod Cesca.U tom momentu mu je noga otkinuta,momentalno......................... :lol:
P.S ma hajde sta ima veze,ako nije OV rebro ima Musaka :lol:
:lol: :lol:
Strauss Junior

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 23:17

Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha :mrgreen:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 mar 2010, 23:21

Eto Cesc mora u bolnicu na skeniranje. Izgleda da se pravo s.**** kad je pucao penal. Ocito se vratilo milo za drago, hoce on da puca penal koji nije postojao. :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 31 mar 2010, 23:21

Odlicna tekma,ali vecinom sa barsine strane, pogotovo prvo poluvrijeme ono je bilo brutalno :mrgreen:
arsenal se sretno provukao, ali da su igrali igru sa manje straha mozda bi utakmicu jos vise zacinili, ali ni ovako nije lose bilo
Barca je odradila posao, ovo je zavrsena prica, sumnjam da arsenal moze pobijediti barcu na nou campu, al eto strpit cemo se do slj sedmice
izostanak puyola i piqea nadomjestit ce odlicni milito, a kao drugi stoper ce mozda zaigrati toure ili marquez, u svakom slucaju nije belaj za stopere, jos mislim da ce se do slj tekme vratiti i abidal i dat ce dodatnu dozu sigurnosti.
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 31 mar 2010, 23:22

CollegeGunner je napisao/la:Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha :mrgreen:
ali jarane barca odigrala perfektno prvo arsenal je sranje a ipak na kraju 2:2 i to oni bez dva vazna igraca ... kaze nekakve lekcije iz fudbala pa jeste primjetili da nisu dali da arsenal igra to je jedina lekcija ... tu je pep zaebao wengera... i onda povrede ... mislim da bi gallas bolje reagovao na ono kad je ibrahim dao golove ... daleko od toga da je arsenal ispao ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 31 mar 2010, 23:23

CollegeGunner je napisao/la:Niste jos ispali. Smirite se malo. Sve kofa, ma prolazimo mi to sigurno, Arsenal nam nije dorastao, a vidi postova puni frustracije i straha :mrgreen:
Ljuti smo zbog penala,normalno,jer ga nije bilo.Barca je pokazala svoju klasu,a Arsenal se nije sastavio sa loptom,jer nisu mogli.Ne znam,vi mi se cinite kao zadovoljni vecerasnjom igrom,mislim rezultatom.Pa kad bolje razmislm,i trebate biti,jer ste trebali primiti 5 komada.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

pirotehnicar
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnicar » 31 mar 2010, 23:23

Ne kontam sto toliko lajete na Henry-a. Istina da ono vrijeme koje je proveo u igri nije nista pokazao i nije se narocito trudio ali tada je vec citava ekipa barse igrala defanzivno.
Po meni Pedro veceras najlosiji u ekipi barse.

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 31 mar 2010, 23:24

drug koje bobe koristis da nam reknes :mrgreen:
ocigledno dobro briju na idilu :mrgreen:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 23:25

nidjo_barca je napisao/la:
Ljuti smo zbog penala,normalno,jer ga nije bilo.Barca je pokazala svoju klasu,a Arsenal se nije sastavio sa loptom,jer nisu mogli.Ne znam,vi mi se cinite kao zadovoljni vecerasnjom igrom,mislim rezultatom.Pa kad bolje razmislm,i trebate biti,jer ste trebali primiti 5 komada.
Sto izmjeni post :mrgreen:
Vec sam rekao; ako smo sa ovako losom i ispodprosjecnom igrom protiv strasne Barce izvukli revans, onda cemu razlog za sikiraciju. Samo ako budemo igrali nasu igru i to je to... :mrgreen:

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 31 mar 2010, 23:25

Samo da odbrana bude dobra u revansu 5 cemo da im zabijemo,nepostoji tim koji ovako mocno igrao kao Barsa iskreno nikad ovakvu dominaciju nisam vidio! Pa ko je razio Arsenala kucio kao Barsa ono je bilo gazenje,poigravanje sa protivnikom!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 mar 2010, 23:26

ma nije se fabregas sjeba.o prilikom izvodjenja penala, on to vuce jos od susreta protiv birminghama. :roll:
znam da nisi mislio ozbiljno, pa evo jedna u tom tonu...prije ce biti da se povreda desila kada je spucao puyola u butinu. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 mar 2010, 23:27

nije ovo strah vjeruj mi. arsenal barci nije do koljena, to se vidjelo nocas.

ja sam razocaran sto barca u najboljoj svojoj predstavi ove sezone u ligi prvaka nije ubiljazila pobjedu, iako je trebala i to sa vise golova razlike.

i cega da se bojimo? bendtnera koji bazen ne moze pogodit? nema cesca, mozda ni arshavina, galasa. jedino mali walcot, ali anci ce se rjesenje i za njega.

i btw. arsenal je poklekno pod barcinom igrom veceras, vidilo se da nemogu igrat "svoju" igru protiv barce. a kamoli na camp nou-u, bez cesca da to rade.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.