FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2015, 22:31

Chinaglia je napisao/la:žiku Beke, malo brz :kafa:
[youtube][/youtube]
ali sto je zzanimljivo brate kad vidis postavu jasno ti je da smo sa nasom djecom ispali iz lige :)...svakako da mi je drago zbog ovih poput Bekica i da se i drugi vrati ako bog da i Jasmin takodjer ..ali opet toliko citam price ovjde o nasoj djeci i onda pogledas video sezonu kad si ispao i sve nasa d ta djeca i tuga te neka uhvati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2015, 00:15

naravno, naša djeca koja imaju kvalitet mogu igrat' u Slobodi, ovi ostali što nemaju kvalitet, ne trebaju ni imat' mjesta kod nas! a naša djeca nas i jesu izbacila iz lige, nije tu bilo kvaliteta

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 jan 2015, 00:30

Opet me hvata neka euforija, mjesec prije 16. kola. Nedostaje još igrača, ali vjerujem da će se to posložiti konačno kako treba, pa da napunimo pošteno nekoga na Tušnju. :lol: Vrijeme je da nekome poklonimo petardu. :thumbup:
slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jan 2015, 00:40

Chinaglia je napisao/la:naravno, naša djeca koja imaju kvalitet mogu igrat' u Slobodi, ovi ostali što nemaju kvalitet, ne trebaju ni imat' mjesta kod nas! a naša djeca nas i jesu izbacila iz lige, nije tu bilo kvaliteta
ebiga fakat ko nebi volio imat nasu djecu ..svi mi sanjamo da neko od nase djece napokon naprav nesto posebno kao Husejnovic, kao sto je nekad bio Tare,Grado,Joge , Jasmin Mesanovic,obadva Bekica, pa bio je tu i Lemesic ..svi su oni imali vise prilika biti u Slobodi ...ali kazem evo pogledaj sastav ovaj na ovom video i vidjet ces da su nasa djeca i ispali smo iz lige..treba nadat se da ce ovaj mali Todorovic uspjet i jos neko uz njega
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2015, 00:50

jebga, treba tu djecu forsirat' u prvom timu, Todorovića treba forsirat', mali ima potencijala po meni :D

šteta što je mali Suljić otišao u RB Leipzig, ono će bit' igračina, budući A reprezentativac sigurno, Nijemci će od njega napravit' igrača, nema tu sumnje

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 jan 2015, 08:58

haver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:..............KRPIĆ

MEHIDIĆ HALILOVIĆ ZEBA MUJIĆ

( ............... ) (................)

BEKIĆ SALIHOVIĆ MORANJKIĆ EFENDIĆ

................PIRIĆ
Ovu formaciju bih i ja želio vidjeti na terenu.Prvenstveno iz razloga što bi nas na terenu u svakoj utakmici bilo više nego protivnika i samim time bi se nametnuli kao favoriti u svakoj tekmi.
Nego šta mislis koja 2 igrača bi nam najbolje "sjela" na pozicijama CM odnosno DM?

Ja sam za JAHIĆA na def. veznom, mada mi ga kritikuju.On je iskusan igrač i u situaciji u kojoj se nalazimo takvi nam trebaju.On će nas koštati manje nego neko sa strane.Mislim da će ga i Tom Cat kao novi član UO tražiti. Treba se potruditi oko Alena DEDIĆA iz Čelika, on je igrač kakav nam nedostaje još od Gavarića.
Ja volim FK Tuzla City

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 25 jan 2015, 11:20

NKMramor je napisao/la:Opet me hvata neka euforija, mjesec prije 16. kola. Nedostaje još igrača, ali vjerujem da će se to posložiti konačno kako treba, pa da napunimo pošteno nekoga na Tušnju. :lol: Vrijeme je da nekome poklonimo petardu. :thumbup:
slika
Pretjera i ti ,čuj Zeba kapiten ccc :crazy: :crazy: :crazy:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 jan 2015, 12:16

Chinaglia je napisao/la:jebga, treba tu djecu forsirat' u prvom timu, Todorovića treba forsirat', mali ima potencijala po meni :D

šteta što je mali Suljić otišao u RB Leipzig, ono će bit' igračina, budući A reprezentativac sigurno, Nijemci će od njega napravit' igrača, nema tu sumnje

Todorovića koji je još junior (1997g), treba polako pripremat za prvi tim.Da ne bude kao sa kadetima koji su igrali za prvi tim u sezoni kad smo ispali.Djeca su jednostavno "spržena".Neka sve ide svojim tokom.On zaslužuje pripreme sa prvim timom.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2015, 12:34

sloboda72

Jaha je davno završio s ozbiljnim fudbalom, nama trebaju druga rješenja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 jan 2015, 12:48

Kakav ba Jaha,zavrsio je on sa fudbalom..hocemo da idemo naprijed i trazimo pojacanja kako treba,a ne neki bi da se vrate u proslost i traze istrosene igrace kojima je plafon PL tipa Jahic..sto dzaba trazimo nova pojacanja,vratimo Zoletica,Jahica,Malkica itd.. ha ya ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2015, 13:42

nadam se još jednom odličnom transferu tipa Beka, Zeba, te još dvije-tri prinove :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jan 2015, 13:44

haman da je najveca muka ko sto smo i pretpostavili oko centralnog veznog..nema dovoljno raspolozivih dostupnih igraca a da su dovoljno dobri
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2015, 13:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:haman da je najveca muka ko sto smo i pretpostavili oko centralnog veznog..nema dovoljno raspolozivih dostupnih igraca a da su dovoljno dobri
pa i nije nam baš hitno, tako da ne treba dovodit' po svaku cijenu, osim do kraja sezone! mi ćemo svakako izborit' opstanak, a onda na ljeto dovest' ciljano pojačanje na poziciji centralnog veznog :thumbup:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jan 2015, 13:50

kako nije hitno jbt... jedini Prses i Kiso u timu konkurisu za tu poziciju, + M.Music mozda ako ga nisu otjerali..bajna rjesenja, da okupis dream team oko njih Prses i Music u isto vrijeme kad su u timu na tako odgovornim pozicijama, nisi nista uradio :mrgreen:

a Husref preferira 4-2-3-1, tako da su najmanje 2 od 3 na terenu jer Zebu nece tu koristiti nego iza napadaca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jan 2015, 13:55

znam, zato kažem, ili ne dovest' nikog, ili nekog do kraja sezone, eventualno ugovor na godinu dana, jer kao što si i sam rekao, nema tu kvalitetnih igrača slobodnih :D nije hitno jer nećemo sigurno ispast', pa sam napad će izborit' opstanak (Krpa, Mehidić, Zeba, Beka) :D

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 25 jan 2015, 14:33

ma doce neko sigurno, da se popuni roster makar do ljeta. ne vjerujem da ce to biti zvucno ime, vjerovatno da se ne trosimo bez potrebe jer i ovo sto imamo sad garant je opstanka u ligi.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 25 jan 2015, 15:50

harry_90 je napisao/la:Kakav ba Jaha,zavrsio je on sa fudbalom..hocemo da idemo naprijed i trazimo pojacanja kako treba,a ne neki bi da se vrate u proslost i traze istrosene igrace kojima je plafon PL tipa Jahic..sto dzaba trazimo nova pojacanja,vratimo Zoletica,Jahica,Malkica itd.. ha ya ;)
Malkić okačio kopačke, ni za Dubrave ne igra :D

I što ne bi mogao Migi na zadnjeg, a Halil beka :/

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 jan 2015, 16:04

Chinaglia je napisao/la:sloboda72

Jaha je davno završio s ozbiljnim fudbalom, nama trebaju druga rješenja

Samo da ih konačno pronađemo.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 jan 2015, 16:07

harry_90 je napisao/la:Kakav ba Jaha,zavrsio je on sa fudbalom..hocemo da idemo naprijed i trazimo pojacanja kako treba,a ne neki bi da se vrate u proslost i traze istrosene igrace kojima je plafon PL tipa Jahic..sto dzaba trazimo nova pojacanja,vratimo Zoletica,Jahica,Malkica itd.. ha ya ;)

ZOLETIĆ I MALKIĆ SU "DIPLOMIRALI".
Ja volim FK Tuzla City

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 25 jan 2015, 23:09

Prica o nasoj djeci nije da ih sad skupljamo po svijetu i vracamo kuci nego da sa nekom novom djecom ne pravimo greske ko sa starom...Mislim ukoliko su dobri i imamo da ih platimo ok ali samo zato sto su Slobodina djeca to je bezveze.. Ako je kadet dobar pogurati ga sa juniorima i juniora sa prvim timom. Dati mu pravi ugovor i pravu platu i biti u prilici da ga prodas i da zaradis a i on da se bori a ne da ceka neku arbitrazu...A ne dovesti nekog sa strane ko je cak i losiji i dati mu vecu platu jer je Husara ili ne znam ko tako dogovorio...Igrac koji dolazi mora biti bolji od naseg da bi dobio ono sto nas ima a ne vise od njega. Ne treba raditi da zavalis naseg pa ces na nagodbu sa njim ici ili pljuvati ga po forumima ovakav je onakav a nekom polovnom srpskom igracu isplatiti bruku para.
& $ ?

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.