kolko me sive celije sluze upravo si ti piso o tome da su vremena prodavanja imovine radnickog prosla sa bivsim upravama i zato sam postavio pitanje da se objasni ovo sa bastom milenijuma a ja kolko znam sekretar kluba nije neko ko donosi odluke o bilo cemu nego izvrsava sto mu se kaze.Zoom088 je napisao/la:Kao prvo - zaboli Zoom-a neka stvar za tobom i jesi li ti SDA, SDP i tome slično. Nikada te nisam prozvao po tom pitanju...vidio sam ko jeste, ali ti očigledno nemaš dovoljan broj aktivnih sivih ćelija da raspoznaješ likove. Nebitno, tvoja stvar.turskilukavac je napisao/la:danas prodjoh pored kapije radnickog i vidim da je tzv privremena basta kafica vec postala zatvoreni objekat. zna li neko od ovih advokata uprave kluba na koji nacin se dobila dozvola za to. jer godinama se prica sta je cilj vlasnika objekta pored ali svi sute a zna se da je to vec rijeseno i da je to vec oteto od radnickog. a relacija je vrlo jasna. vlasniku milenijuma radi obezbjeđenje koje je i na utakmicama radnickog. isti ljudi su licni cuvari glavnog babe u gradu koji je ujedno i direktor doma zdravlja. a ti isti ljudi su zaposleni kao obezbjeđenje u domu zdravlja iako ni oni sami ne znaju koliko zatvora imaju odlezano. sad cekam da ovaj zoom pocne napadati kako sam ja sdp i da samo napadam sda.
Drugo - ako si već bio blizu stadiona i Mileniuma zašto, junače, nisi svratio do sekretara kluba ili do vlasnika Milenuma pa ih pitao za info iz prve ruke? Ah da, pa ti si najjači u svom selu što se tiče anonimnog komentarisanja i imaš informacije koje dobiješ "na kafi", to sam zaboravio
Treće - postavljaš pitanje i onda sam na njega daješ odgovor...i tu se vraćamo na ono o aktivnim sivim moždanim ćelijama
FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Nakon nebuloza koje si ovdje napisao (prodaja stadiona, premjestanje u Bokavice itd...), napisao sam sto sam napisao i sto je apsolutno tacno.
Da te uputim - Sekretar kluba je tehnicko lice koje vodi racuna o papirologiji i ostalim stvarima, te se kod njega mogu pronaci odgovori na sva pitanja koja trazis. Ukoliko ti sekretar to ne omoguci, postoji Zakon o slobodi pristupa informacijama (ZOSPI), prema kojem mozes otici u Salter salu, popuniti obrazac i dobiti sve informacije (jedna kopija trazene informacije je besplatna, svaka dodatna se naplacuje). Informacije ces dobiti u roku od 14 dana.
Pred sobom imam dokaze koji pobijaju tvoje nebuloze, a kad budes imao konkretne informacije o prodaji zemljista Biliju ili nekom drugom - javi se. Do tada, plasiraj ovdje lazi i dezinformacije koje dobijes "na kafi". Da je po tvome, sada bi Radnicki bio 15. na tabeli a utakmice bi se igrale u Bokavicima vec odavno.
Ides na ignore kod mene dok ne predocis informacije, crno na bijelo, o prodaji zemljista Biliju ili bilo kome drugom u posljednjih 6 godina.
Da te uputim - Sekretar kluba je tehnicko lice koje vodi racuna o papirologiji i ostalim stvarima, te se kod njega mogu pronaci odgovori na sva pitanja koja trazis. Ukoliko ti sekretar to ne omoguci, postoji Zakon o slobodi pristupa informacijama (ZOSPI), prema kojem mozes otici u Salter salu, popuniti obrazac i dobiti sve informacije (jedna kopija trazene informacije je besplatna, svaka dodatna se naplacuje). Informacije ces dobiti u roku od 14 dana.
Pred sobom imam dokaze koji pobijaju tvoje nebuloze, a kad budes imao konkretne informacije o prodaji zemljista Biliju ili nekom drugom - javi se. Do tada, plasiraj ovdje lazi i dezinformacije koje dobijes "na kafi". Da je po tvome, sada bi Radnicki bio 15. na tabeli a utakmice bi se igrale u Bokavicima vec odavno.
Srecom, takve demagoge, koji su pojavom interneta dobili mogucnost da svoje frustracije i animozitet prema nekome ili necemu javno i ANONIMNO prosipaju po forumima, vise niko ne shvata ozbiljno. Barem ne niko normalan.turskilukavac je napisao/la: ovo je samo nastavak plana koji oni spremaju vec par godina i zbog kojeg su sklonjeni gosp lovic i gosp dautovic a cak su uspjeli i navijace da nahuskaju na njih da bi ih otjerali. Irfan dzindo je pijun magirusa koji je sredio slobodi da pobjedi u branitelju a sada ce da dovedu dzindu za trenera. Iz uprave su otjerani svi koji su se ikad bavili fudbalom a sad sjede ljudi koji nemaju ispod 120 kila i koji bi za mezu sve uradili. Sve to rade jer hoce da prebace stadion u bokavice zbog tarika arapcica a josik da uzmu sebi za izgradnju stambenog komplexa. Sljedece godine dzevad smanjuje pare od opstine na 40 hiljada i onda pocinje propadanje a onda ce enes magirus da spoji prokosovice sa radnickim. zato dovode isluzene igrace iz tuzle da bi lakse prodavali utakmice i stavili su za predsjednika covjeka koji nikad lopte sutno nije. ima toga jos sto ne zelim da pisem a znam jer sam i sam prije davao pare kao donator a nikad ni zahvalnice nisam dobio jer su sve isplanirali jos prije 5 godina i samo cekaju da sve ovo urade
Ides na ignore kod mene dok ne predocis informacije, crno na bijelo, o prodaji zemljista Biliju ili bilo kome drugom u posljednjih 6 godina.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Sretnu i uspjesnu Novu godinu zelim igracima, upravi, navijacima i simpatizerima FK Radnicki
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Hvala, takođe.Zoom088 je napisao/la:Sretnu i uspjesnu Novu godinu zelim igracima, upravi, navijacima i simpatizerima FK Radnicki

-
- Kontakt:
U petak, 16. januara počinju pripreme za proljetni dio sezone.
Danas je obavljena prozivka, sutra je na rasporedu prvi trening
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/pocet ... kavac.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/pocet ... kavac.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Senad Mujić definitivno više nije igrač FK Radnički. Imao je 6-mjesečni ugovor, odnosno ugovor na jednu polusezonu u Radničkom, a izgleda da je dobio dobru ponudu iz Orašja (koje izgleda ima namjeru ostati u ovom rangu, samo ne znam kako...na pošten način sigurno neće). Pored njega ponudu iz Orašja su dobili Širanović i Terzić.
Steta , bio je medju boljim u prvom djelu sezone, ajde makar smo opstanak obezbjedili na vrijemeZoom088 je napisao/la:Senad Mujić definitivno više nije igrač FK Radnički. Imao je 6-mjesečni ugovor, odnosno ugovor na jednu polusezonu u Radničkom, a izgleda da je dobio dobru ponudu iz Orašja (koje izgleda ima namjeru ostati u ovom rangu, samo ne znam kako...na pošten način sigurno neće). Pored njega ponudu iz Orašja su dobili Širanović i Terzić.

-
- Kontakt:
Kako teku pripreme Radnickog dosad, citao sam da je moguce da ce ici negdje na pripreme kao i da ce na Josiku igrati prijateljsku utakmicu protiv Sarajeva, nazalost dva igraca su otisla tacnije vratila se ponovo u ekipu Orasja a to su Mujic i Siranovic, ima li pojacanja zna li neko, i trener Dzindo je izjavio da cemo napasti prvo mjesto...
trenutno se radi na pomocnom terenu i na pormocnom 2.jaha i dzindo su u turskoj.sa igracima radi mandalinic i marsalek.na treninzima za sada nema dzane.bascelic trenira sto je veoma cudno.jaganjac,cehajic,mujagic,kuduzovic,todorovic,subic,jusufovic tu.ima mali omic iz slobode tu radi isto,par juniora.sta vas zanima pitajte sad da ne pisemo da ostali citaju koji nas ne vole
a sto je veoma cudno sto bascelic trenira? I hocete li gdje na pripreme ici?agalo je napisao/la:trenutno se radi na pomocnom terenu i na pormocnom 2.jaha i dzindo su u turskoj.sa igracima radi mandalinic i marsalek.na treninzima za sada nema dzane.bascelic trenira sto je veoma cudno.jaganjac,cehajic,mujagic,kuduzovic,todorovic,subic,jusufovic tu.ima mali omic iz slobode tu radi isto,par juniora.sta vas zanima pitajte sad da ne pisemo da ostali citaju koji nas ne vole
Dzanic i Terzic ne treniraju jer ne zele vise da borave u smjestaju u kojem su do sada boravili. Ruku na srce, kuca i jeste odron, prostorije vlazne i niske...ubilo se za bolescuge kakve. Sinoc sam pricao sa Dzanicem i rekao mi je ako se uskoro ne nadje adekvatan smjestaj da ce on i Terzic uzeti papire.
Odlazak sefa strucnog staba na ekskurziju u Tursku (moglo je to i moze bez njega) pokazuje svu neozbiljnost njega kao osobe i kao trenera. Pola ekipe mu fali, a on se sepuri po Istanbulu umjesto da trazi igrace i popuni pozicije na kojima trenutno nema nikako igraca.
Odlazak sefa strucnog staba na ekskurziju u Tursku (moglo je to i moze bez njega) pokazuje svu neozbiljnost njega kao osobe i kao trenera. Pola ekipe mu fali, a on se sepuri po Istanbulu umjesto da trazi igrace i popuni pozicije na kojima trenutno nema nikako igraca.
da pojednostavim napisete poruku pitate i u inbox odg.nema potrebe da bilo koji stranac cita nase nesto interno.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čekaj, pričamo o Džindi?! Pa šta ti je tu čudno, molim te?! Šef (izgovoriti ovo sa "mekim" š (da, znam da to ne postoji, ali znaš ti kako on pričaZoom088 je napisao/la:Pola ekipe mu fali, a on se sepuri po Istanbulu

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Nije otisao na godinu dana, vratit ce se, Jaha momak isto otisao na staziranje, neka malo, a treneru svaka cast na jesenjem rezultatu sa jednom prosjecnom ekipom izvukao je maksimum i to je za svaki respekt, normalno ne vole ga svi, ali zasad je dobar i ima podrsku 

- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Odgođena prijateljska utakmica između Radničkog iz Lukavca i FK Sarajevo
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/odg ... ajevo/2069
kliziste , kakvo kliziste, kliziste je sanirano prosle godine. Jedino moze biti razlog sto je teren močvara. ne bih nikome pozelio da igra na onom.wwwfcsarajevoba je napisao/la:Odgođena prijateljska utakmica između Radničkog iz Lukavca i FK Sarajevo
steta sto se utakmica nece odigrati...
-
- Kontakt:
Sve rečenoMonolog je napisao/la:Čekaj, pričamo o Džindi?! Pa šta ti je tu čudno, molim te?! Šef (izgovoriti ovo sa "mekim" š (da, znam da to ne postoji, ali znaš ti kako on pričaZoom088 je napisao/la:Pola ekipe mu fali, a on se sepuri po Istanbulu) bi se prodao za marku. Mogu misliti kako se on sad cjenka na Kapali čaršiji.
Tipujem da je izludio one prodavače da su mu ljudi dali proizvod koji traži + dodali koju liru iz vlastitog džepa samo da ušuti.

-
- Kontakt:
Eldin Murić novi igrač Radničkog Lukavac, dolazi iz Doboj-Kaknja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.