FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 31 mar 2010, 22:55

Je*o ovo, ionako Barsa prolazi, ja 2:0, ja 2:2, isti djavo.. 8-) 8-) 8-)
Heheh..
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2010, 22:56

Messi je bar imao 2 zicer prilike (jednu u prvom ,jednu u drugom - oba puta spašavao ih Almunia),ali nije to to kako smo ocekivali od vanzemaljca ,ali ce to popraviti u revanšu 100%
Loši:
Keita - ništa.
Busquets- :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pedro - niđe veze.
Maxwell - njega je Walcot prolazio ko pored mrtvaca,ali eto hajd solidna partija naprijed.

Dobri:
Ibrahimovic - vidjeli smo sve,dva gola kad najviše trebaju...majstorski.
Xavi - dirigent Barcine igre,najjaci veznjak u Evropi,kljuc naše igre i veceras najbolji na terenu.
Alves - igracina u pravom smislu rijeci , lik trci bez umora,jedan od najboljih veceras.
Pique i Puyol - vrlo dobri.
Penal a kasnije i iskljucenje Puyola je sudijska blamaža i sramota :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 mar 2010, 22:56

juzni vjetar! je napisao/la:
tax je napisao/la:juzni vjetar jesi ti navijac atletica ili barce opredjeli se covjece
isto si kakav papagaj haj sad malo na temu o milwall pa reci da je barcalona ubila arsenal
covjek sa srca 2 vjerujte to sam ja kod mene moze sve ja ljubi zene dve :lol: ne znam kakve veze ima za koga navijam moras priznati demonstracija sile barce na emiratima !!
hahahahaha :D
mile kitic na djelu ;) jel to njegova pjesma?
malo mi je bilo cudno da barca veceras nije previse peljala loptu oko protivnickog 16-terca, nego su stvarno bili konkretni, samo je realizacija izostala.
Vom Jäger zum Gejagten

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 31 mar 2010, 22:56

Ne mogu shvatiti kako neko moze reci da je ovo realan ishod utakmice,pa Arsenal se vidio nije,Barca ih je unistila.Manjak srece,dosta promasenih sansi i to nam se osvetilo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

defacto
Kontakt:

Post Postao/la defacto » 31 mar 2010, 22:56

Wolverine je napisao/la:slika

ovo crveni? pa ljudi budimo realni.

sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.

@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
Mozda nije za crveni al za zuti sigurno jeste, a to znaci da opet nema Puyola u revansu.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 31 mar 2010, 22:57

@geronimo seki turkovic 8-) kad se sjetim onih komentara ''Arsenal dominira '' i slicno :lol: :roll:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 31 mar 2010, 22:58

nidjo_barca je napisao/la:Ne mogu shvatiti kako neko moze reci da je ovo realan ishod utakmice,pa Arsenal se vidio nije,Barca ih je unistila.Manjak srece,dosta promasenih sansi i to nam se osvetilo.
je biga nidjo , barca jača 16 puta bila ... al' moro je X bit' znao sam
Teško će vam sad bit u uzvratu , ipak bez Piquea i Puyola nije mala stvar ... još pogotovo Wallcot ko Usein Bolt ... dje će ga Marquez uhvatit :s
Sretno!
I da ... "Ako Bog da" ne pomaže uvijek ;)

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 31 mar 2010, 22:59

#ARSENAL BOLJI"???? hahahahh...pa ti pojm nemaš o nogometu, barca je trebala 5:0 voditi u 1.pol, BARCELONA JE DALEKO NAJBOLJA MOMČAD NA SVIJETU!!! Svatko tko se kuži u nogomet to će ti reći :)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 mar 2010, 22:59

defacto je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:slika

ovo crveni? pa ljudi budimo realni.

sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.

@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
Mozda nije za crveni al za zuti sigurno jeste, a to znaci da opet nema Puyola u revansu.
kakav zuti, ovaj ubaci nogu i sapleo se,nidje veze :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

pirotehnicar
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnicar » 31 mar 2010, 23:00

HAHAHA ne mogu da vjerujem sta neki pisu, pa samo manijaci mogu napisat da je veceras sudjenje bilo perfektno i da je Arsenal veceras pokazao da igra dobar fudbal. Da se razumijemo Arsenal mi je najdrazi klub iz Engleske i fakat igraju dobar fudbal, al brate veceras su doigrali prelose i kukavicki.
Sudija za svaki duel dodijeli zuti karton u utakmici na kojoj realno nije bilo niti jednog ostrijeg starta, sta bi bilo da ovaj odsudi jednu tekmu nase premier lige. Steta sto u revansu nece igrati igraci kao sto su Cesc, Puyol i Piqe. :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 mar 2010, 23:00

Ovo je trebao biti kontra faul,a ne penal...vidi se ko koga udara ovdje...vec u zraku se Fabregas nesto koprca,okrece trazi sudiju...bas bezveze sviran penal,al dobro jbg sta cemo idemo dalje,ako ponovimo igru od veceras nemaju sanse 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 31 mar 2010, 23:01

solidus je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Ne mogu shvatiti kako neko moze reci da je ovo realan ishod utakmice,pa Arsenal se vidio nije,Barca ih je unistila.Manjak srece,dosta promasenih sansi i to nam se osvetilo.
je biga nidjo , barca jača 16 puta bila ... al' moro je X bit' znao sam
Teško će vam sad bit u uzvratu , ipak bez Piquea i Puyola nije mala stvar ... još pogotovo Wallcot ko Usein Bolt ... dje će ga Marquez uhvatit :s
Sretno!
I da ... "Ako Bog da" ne pomaže uvijek ;)
Pomaze.Samo igrati svoju igru,ovo se nece ponoviti 2x,da se ovoliko sansi promasi.Sada oni nama dolaze na Camp Nou.Neigranje Piquea i Puyola me brine najvise.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 31 mar 2010, 23:02

toure moze odigrati kao stoper a bousqets je los mada je dobio batina veceras mora se priznati 8-) kako sam samo zamrzio fabregasa :o
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 mar 2010, 23:02

miky_hz je napisao/la:Ovo je trebao biti kontra faul,a ne penal...vidi se ko koga udara ovdje...vec u zraku se Fabregas nesto koprca,okrece trazi sudiju...bas bezveze sviran penal,al dobro jbg sta cemo idemo dalje,ako ponovimo igru od veceras nemaju sanse 8-)

upravo tako. puyol da je pao ovdje, dobio bi faul. fabregas je njega po nozi udario, a njemu pyuol nista nije uradio.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2010, 23:03

Faul nad Puyolom 100% ,a sudija svira penal i još iskljucuje Puyola :o :shock: :oops: nevjerovatno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 mar 2010, 23:04

ubuduce kad hocete da iz voleja pucate u 16m,a nemate prostora,samo zabijte nogu izmedju jaja protivnika i zamahnite i eto crvenog a naravno penal je obavezan,taman za male skole modernog fudbala :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 mar 2010, 23:04

juzni vjetar! je napisao/la:toure moze odigrati kao stoper a bousqets je los mada je dobio batina veceras mora se priznati 8-) kako sam samo zamrzio fabregasa :o
Ima decko fenomenalnu piruetu :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 31 mar 2010, 23:04

Arsenal je odigrao lose, dosta gresaka prilikom dodavanja, malo su se probudili u drugom i odmah se vidio rezultat.
Ovo je cist penal, usao mu je u sut s ledja, posto je bio zadnji igrac nije mu mogao dati zuti vec direktni crveni, sudija je napravio dobru stvar!!
Barcu je kostalo to sto su se opustili, ali i ovaj rezltat njima odgovara, dosta su kvalitetniji tako da nece biti mnogo problema u uzvratu.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 23:05

nidjo_barca je napisao/la: Pomaze.Samo igrati svoju igru,ovo se nece ponoviti 2x ,da se ovoliko sansi promasi.Sada oni nama dolaze na Camp Nou.Neigranje Piquea i Puyola me brine najvise.
Ovo isto vrijedi za Arsenal. Nece se dvaput ponoviti da ovako lose igramo ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 31 mar 2010, 23:06

A STO NIKO NE SPOMINJE HENRY-a ...... da je dozvoljeno psovanje ... djecu bi mu i sve po redu na 1001 nacin izvrijedjao .... da Bog da nogu slomio i nikad ne zaigrao.
Smrdo smrdavi , neka ga .... svim navijacima Arsenala .....

ONAJ BUSKETS .... da ga otac .... u po .... necega ....

GVARDIOLA zabij si 6 titula znas vec gdje .... on strucnjak .... uvodi Henrya umjesto Ibre a ovaj danima trubi .... ARSENAL bla bla Arsenal bla bla Arsenal ....

YAYA TOURE sjedi na klupi ?????? YAYA TOUREEEEE ----- izmislio fudbal i za keitu i busketsa ....

MA JA SAM RAZOCARAN ------ UZASNUT ------- Real ce osvojiti prvenstvo u spaniji .... a mi cemo izgubiti finale zahvaljujuci .... onaj u koga smo se kleli GUARDIOLI .....

Slobodno me citirajte .... poslije 5-og Maja
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.