Heheh..
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
hahahahahajuzni vjetar! je napisao/la:covjek sa srca 2 vjerujte to sam ja kod mene moze sve ja ljubi zene dvetax je napisao/la:juzni vjetar jesi ti navijac atletica ili barce opredjeli se covjece
isto si kakav papagaj haj sad malo na temu o milwall pa reci da je barcalona ubila arsenalne znam kakve veze ima za koga navijam moras priznati demonstracija sile barce na emiratima !!
Mozda nije za crveni al za zuti sigurno jeste, a to znaci da opet nema Puyola u revansu.Wolverine je napisao/la:
ovo crveni? pa ljudi budimo realni.
sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.
@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
je biga nidjo , barca jača 16 puta bila ... al' moro je X bit' znao samnidjo_barca je napisao/la:Ne mogu shvatiti kako neko moze reci da je ovo realan ishod utakmice,pa Arsenal se vidio nije,Barca ih je unistila.Manjak srece,dosta promasenih sansi i to nam se osvetilo.
kakav zuti, ovaj ubaci nogu i sapleo se,nidje vezedefacto je napisao/la:Mozda nije za crveni al za zuti sigurno jeste, a to znaci da opet nema Puyola u revansu.Wolverine je napisao/la:
ovo crveni? pa ljudi budimo realni.
sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.
@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
Pomaze.Samo igrati svoju igru,ovo se nece ponoviti 2x,da se ovoliko sansi promasi.Sada oni nama dolaze na Camp Nou.Neigranje Piquea i Puyola me brine najvise.solidus je napisao/la:je biga nidjo , barca jača 16 puta bila ... al' moro je X bit' znao samnidjo_barca je napisao/la:Ne mogu shvatiti kako neko moze reci da je ovo realan ishod utakmice,pa Arsenal se vidio nije,Barca ih je unistila.Manjak srece,dosta promasenih sansi i to nam se osvetilo.
Teško će vam sad bit u uzvratu , ipak bez Piquea i Puyola nije mala stvar ... još pogotovo Wallcot ko Usein Bolt ... dje će ga Marquez uhvatit :s
Sretno!
I da ... "Ako Bog da" ne pomaže uvijek
miky_hz je napisao/la:Ovo je trebao biti kontra faul,a ne penal...vidi se ko koga udara ovdje...vec u zraku se Fabregas nesto koprca,okrece trazi sudiju...bas bezveze sviran penal,al dobro jbg sta cemo idemo dalje,ako ponovimo igru od veceras nemaju sanse
Ima decko fenomenalnu piruetujuzni vjetar! je napisao/la:toure moze odigrati kao stoper a bousqets je los mada je dobio batina veceras mora se priznatikako sam samo zamrzio fabregasa
Ovo isto vrijedi za Arsenal. Nece se dvaput ponoviti da ovako lose igramonidjo_barca je napisao/la: Pomaze.Samo igrati svoju igru,ovo se nece ponoviti 2x ,da se ovoliko sansi promasi.Sada oni nama dolaze na Camp Nou.Neigranje Piquea i Puyola me brine najvise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.