FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

madridista
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la madridista » 31 mar 2010, 22:45

Kažeš nigdje penala, pretpostavljam da je ovo prva tekma u tvom životu da nje gledaš, a smijem li te podsjetit gijon-barca 0-1, ofsajd očigledan i onda gol, tad ste svi šutili, kofa nođe ofsajda, ne cmizdrite barceloniste, budite barme jednom muškarci i priznajte arsenal je ovo i zaslužio :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 31 mar 2010, 22:45

Ovo Musaka da malo kaze da ne gotivi UEFA Barcu, ko prosle godine protiv Chelsea, pa sad nasli davat glupe penale :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 mar 2010, 22:45

Od gotovog napravise veresiju. Penal u najmanju ruku smijesan.
Vom Jäger zum Gejagten

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 mar 2010, 22:45

I Pep se po meni malo zezno, vadi Ibru i ubacuje Henryja da bi bio fin prema njemu ali mozda malo prerano jer se nakon toga igra Barce raspala. Trebao je cekati 85. minutu ili nesto slicno.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 mar 2010, 22:46

Bas steta za Barcu. Stvarno ste zasluzlili pobjedu. 9 sansi ste stvorili za 15-ak minuta na pocetku. I onaj potez sudije na kraju, katastrofa. Ocima penala nije vidjelo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 31 mar 2010, 22:46

Ne mogu da vjerujem sta smo sebi dopustili.Onakva igra,unistavanja Arsenala,sve smo imali,i onda jedna greska Busquetsa i gol.Onda penal koji nije postojao,al et.

Najgore sad sto nema Puyola i Piquea.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 31 mar 2010, 22:47

madridista je napisao/la:Kažeš nigdje penala, pretpostavljam da je ovo prva tekma u tvom životu da nje gledaš, a smijem li te podsjetit gijon-barca 0-1, ofsajd očigledan i onda gol, tad ste svi šutili, kofa nođe ofsajda, ne cmizdrite barceloniste, budite barme jednom muškarci i priznajte arsenal je ovo i zaslužio :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
8-)
jos si samo ti falio aj pocni nisi odavno :roll: pa demonstracija sile je bila veceras misevi se nisu vidjeli 80 minuta :oops: na camp nou nemaju sta traziti osim petarde u svojoj mrezi :!:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 31 mar 2010, 22:47

Niste tako cmizrili kad je izbačen Chelsei koji je bio bolji 3 puta od vas.
Sve se vraća sve se plaća. Iako ovo je ništa za ono... ali par kontri Walcotta i eto ga.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2010, 22:47

nidjo_barca je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta smo sebi dopustili.Onakva igra,unistavanja Arsenala,sve smo imali,i onda jedna greska Busquetsa i gol.Onda penal koji nije postojao,al et.

Najgore sad sto nema Puyola i Piquea.
Kreten nas sistematski uništava iz utakmice u utakmicu,a Toure sjedi na klupi :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

pirotehnicar
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnicar » 31 mar 2010, 22:47

drop je napisao/la:Busquetsu se treba "zahvaliti" za sve ovo...idiot je poklonio loptu Arsenalu kod vodstva 2-0 i kada smo utakmicu gotovo umrtvili pas igrom,iz te poklon lopte Arsenal je zabio i go i kreten ih vratio u život.
Šta Pep vidi u tom konju :twisted: :evil: kako me nervira taj majmun :evil:
Joj i ja ovog Busquetsa ne podnosim, al' moram priznat da je veceras odigro dobru utakmicu izuzev te pogreske al' ruku na srce i Valdes nije nista bolje reagovao na poprilicno mlak sut Walcata.
Sve u svemu Barsa demolirala Arsenal veceras. ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 mar 2010, 22:48

covjek izbacuje messi ja i ibru a ubacuje henrya i milita. hajde dobro za milita primorana izmjena ali sto nije onda pedra izbacio. realno covjek se nije sastavio sa loptom. barcelona lagano prolazi 100%. bolja su ekipa arsenal osramocen.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 31 mar 2010, 22:48

juzni vjetar jesi ti navijac atletica ili barce opredjeli se covjece
isto si kakav papagaj haj sad malo na temu o milwall pa reci da je barcalona ubila arsenal
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 mar 2010, 22:49

nema Puyola i Piquea,pa i ne trebaju vam,nisu vam danas 80 minuta trebali nece ni u narednih 90,kad Arsenal ne moze lopte da uzme :D ,kakvo fudbalsko silovanje je to bilo,al eto malo se opustis i kazna,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 31 mar 2010, 22:49

@tax: sta je pisac htio reci u tvom predzadnjem postu?
@madridista: ako je Arsenal zasluzio ovo ti veze o fudbalu nemas ili si teeeeeski kompleksas.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 31 mar 2010, 22:50

Rezultat najrealniji.
Utakmica fenomenalna, koliko samo trke, dodavanja, šansi. Večeras je i Barca i Arsenal dokazala da trenutno igra najljepši fudbal. Ja bih još tu dodao Real Madrid(nije zbog toga što navijam za njih bgm). :mrgreen:
Suđenje skoro pa perfektno. Možda je malo sumnjivo kod onog penala. Ono i da i svira i da ne svira ne bih pogriješio. Ja sad da pogledam 15 puta ne bih znao bil dosudio il ne, a kamoli on u djeliću sekunde. A što se tiče crvenog to malo preštro, al i pored svega toga Busaka je po meni ubjedljivo najbolji sudac, sjetite se prošlog finala i njegovog perfektno odrađenog posla bez ijedne greške.
Što se tiče revanša više šansi ima Barca 60-40%, iako je na poluvremenu posao već izgledao riješen. Arsenal se nekako vratio i mora se nadati pozitivnom rezultatu na Camp Nou, pogotovo što Barci neće igrati dva štopera Pique i Puyol. Marquez je žešća rupa, al dbg onaj smotani Bendtner i pored njega nekako zabio go. Stvarno je čudan onaj Wenger koliko samo forsira balvana. Walcott zvijer. Cesc neprepoznatljiv večeras.
EDIT
Igore Kristiću sjetio sam ti se familije bar dva-tri puta večeras.
Strauss Junior

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 31 mar 2010, 22:51

tax je napisao/la:juzni vjetar jesi ti navijac atletica ili barce opredjeli se covjece
isto si kakav papagaj haj sad malo na temu o milwall pa reci da je barcalona ubila arsenal
covjek sa srca 2 vjerujte to sam ja kod mene moze sve ja ljubi zene dve :lol: ne znam kakve veze ima za koga navijam moras priznati demonstracija sile barce na emiratima !! i da fabregas me iznervirao veceras kao niko
Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 31 mar 2010, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 mar 2010, 22:51

slika

ovo crveni? pa ljudi budimo realni.

sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.

@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 31 mar 2010, 22:53

sudijske greske se desavaju. bar ce uzvrat biti zanimljiviji. da je onaj englez usao ranije bilo bi puno opasnih situacija pred golom barce. on ce vjerovatno igrati u uzvratu a rezervni stoperski par barce je ipak slabiji od puyola i piqea. ipak dajem vece sanse barceloni jer malo ko moze slaviti na nou campu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 mar 2010, 22:54

Wolverine je napisao/la:
sve u svemu, krivicu abcam na pepa. kojeg vraga uvodi henrya? i to umjesto ibre. i zasto izbacuje messija u kljucnim momentima utakmice. prerano se povuko, i pustio loptu arsenalu.

@bluesharks: ovo tebi realno? ako cemo eralno, barca je trebala dat najmanje 5 golova veceras.
bas sam i ja to napisao maloprije. ubacio je Henryja da bi dobio aplauze od Arsenalovih navijaca ali je trebao cekati zadnje minute. raspala im se igra poslije toga, nijednu sansu nisu stvorili.

i da, kakav penal ne budite smijesni. :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 mar 2010, 22:55

Od gotovog napravili veresiju. No sta se moze idemo dalje, i opet mislim da cemo rutinski proci. Barca veceras nije imala srece, i onaj Arsenal u najmanju ruku smijesna ekipa, ne znam kako njihove navijace nije stid da se hvale i nesta pricaju, kada ih ljudi razvalise u sred Londona u prvih 15 minuta igre, i dobro je rekao onaj komentator, da je bilo malo vise srece i koncentracije bilo bi 3-0 za Barcu. Penal necu komentarisati svako je vidio situaciju, a sto se tice crvenog ono ne bih pokazao ni sudija u ovoj nasoj tzv. ligi. U revansu nema Puyola ni Pique, no mislim da opet imamo prednost, sto imamo u rezervi Marqueza i Milita, pa nece biti toliki hendikep kao sto je to slucaj s Arsenalom gdje ne igra Fabregas.
Da ne bude da pricam gluposti, evo malo statistike:

Golovi: 2-2
Ukupni udarci: 6-22
Korneri: 0-4
Posjed lopte: 36-64
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.