FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ma nema veze...samo su sebi agoniju produzili... 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ovo penala ocima nije vidjelo, al' ne kontam otkud onom Bussaki ideja da Puyolu da crveni.Oooooj debilu mrtvi!!!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- juzni vjetar!
- Kontakt:
brzo pisem levatuMrgood je napisao/la:juzni vjetar! je napisao/la:eto kompezancije englezima za proslu godinu![]()
![]()
![]()
Malo komplicirana riječ, ha?

Zadnja izmjena: juzni vjetar!, dana/u 31 mar 2010, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
penal cist ko suza isto i cveni vi navikli na podplacene sudije u primeriButmiran je napisao/la:Ovo penala ocima nije vidjelo, al' ne kontam otkud onom Bussaki ideja da Puyolu da crveni.Oooooj debilu mrtvi!!!
arsenal bolji
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- CollegeGunner
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:prvi polu finalista se zna zlatan ibrahimovic 0-2

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
ja sam reko kad su gubili 0-2 bice x
jbg ljudi
jbg ljudi

Niđe veze buraz...ono penala nije ocima vidjelo 100% , pogledaj bolje usporeni snimak...a davanje crvenog Puyolu je katastrofalna greška sudije.tax je napisao/la:penal cist ko suza isto i cveni vi navikli na podplacene sudije u primeriButmiran je napisao/la:Ovo penala ocima nije vidjelo, al' ne kontam otkud onom Bussaki ideja da Puyolu da crveni.Oooooj debilu mrtvi!!!
arsenal bolji
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- TheManiacs
- Kontakt:
Aaaaa ne mogu da vjerujem
Hem sto nije penal ,hem kakav crveni karton
Barcaa debelo ostecena

Hem sto nije penal ,hem kakav crveni karton

Barcaa debelo ostecena

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- nidjo_barca
- Kontakt:
2-0 vodili,i onda 2-2
Odlicna utakmica za nas,predobro smo igrali.Previse sansi smo promasili,Messi na pocetku,pa Ibra,Busquets...Bravo za momke,odlicnu su igrali,nismo imali srece,e ovoga sam se pribojavao,uvijek neke sugave golove primamo.Totalna dominacija,sve smo imali u svojim nogama,ali eto.
Sad cekamo revans.Nema ni Piquea ni Puyola,ufffff.Penal smijesan,a crveni karton jos smijesniji,ali sta je tu je,idemo dalje.

Odlicna utakmica za nas,predobro smo igrali.Previse sansi smo promasili,Messi na pocetku,pa Ibra,Busquets...Bravo za momke,odlicnu su igrali,nismo imali srece,e ovoga sam se pribojavao,uvijek neke sugave golove primamo.Totalna dominacija,sve smo imali u svojim nogama,ali eto.
Sad cekamo revans.Nema ni Piquea ni Puyola,ufffff.Penal smijesan,a crveni karton jos smijesniji,ali sta je tu je,idemo dalje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
penal cist arsenal ide dalje 98 posto
marsej mali tim
marsej mali tim
Cime je to Barcelona zasluzila.Da im se tako sudi............................

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 mar 2010, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sudija ga bas zasra sa ovim zadnjim svojim potezom
rezultatom sam zadovoljan iako se ovo nije smjelo desiti
arsenalu smo pokazali neke stvari u fudbalu i da oni nisu ni blizu stilu igre velike barce
ono penala vidilo nije ni crvenog a svi koji misle da je arsenal bio bolji ili da je ono za crevnog nek podhitno posjete dobrog doktora
rezultatom sam zadovoljan iako se ovo nije smjelo desiti
arsenalu smo pokazali neke stvari u fudbalu i da oni nisu ni blizu stilu igre velike barce
ono penala vidilo nije ni crvenog a svi koji misle da je arsenal bio bolji ili da je ono za crevnog nek podhitno posjete dobrog doktora
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
VIDI OVOG OPTIMISTU!tax je napisao/la:penal cist arsenal ide dalje 98 posto
MVP - Messi-Villa-Pedro
- juzni vjetar!
- Kontakt:
koja nepravda aj **** sudiju ali trebalo je biti 3-4 razlike za barcu ovi poceli nesto kao igrati zadnjih 15
aj na camp nou 5-0a ovog TAXA na ignore

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
hahahaha, pa jarane budi realan.Fabregas promasio loptu i zapeo za Puyola.Covjece Puyol dig'o ruke da ga ne dira al' hajd.Al' crveni karton?Ma daj molim te.tax je napisao/la:penal cist ko suza isto i cveni vi navikli na podplacene sudije u primeriButmiran je napisao/la:Ovo penala ocima nije vidjelo, al' ne kontam otkud onom Bussaki ideja da Puyolu da crveni.Oooooj debilu mrtvi!!!
arsenal bolji
Potplacene sudije? - Daj mi dokaz.
Arsenal bolji? -

Primicete najmanje 4 komada na Nou Campu.Sjetices me se.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Busquetsu se treba "zahvaliti" za sve ovo...idiot je poklonio loptu Arsenalu kod vodstva 2-0 i kada smo utakmicu gotovo umrtvili pas igrom,iz te poklon lopte Arsenal je zabio i go i kreten ih vratio u život.
Šta Pep vidi u tom konju
kako me nervira taj majmun 
Šta Pep vidi u tom konju

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
cuj penal 

- pirotehnicar
- Kontakt:
hajd' i nekako sto je svir'o penal, al' dat covjeku crveni karton-SRAMOTA.
Nevjerujem sta se desi na kraju
a sve je savrseno islo,2 gola Ibre...i onda ulazi Walcott i prolijece po toj strani kako hoce...da stvar bude gora ostadosmo bez dva stopera za revans
Kad pogledas kako su se odvijale stvari i to da smo vodili 2-0 imali igru citavo vrijeme ...ono nije za crvenog,Fabregas je ubacio nogu nekako izmedju Puyolovih nogu i pao,nije uopste bilo namjere mogao je dobiti samo zuti,ali i ovako i onako bi propustio revans...to je najveca briga za revans...
Mogli smo vec veceras reci da smo prosli,ovako jos uvijek je napeto

Kad pogledas kako su se odvijale stvari i to da smo vodili 2-0 imali igru citavo vrijeme ...ono nije za crvenog,Fabregas je ubacio nogu nekako izmedju Puyolovih nogu i pao,nije uopste bilo namjere mogao je dobiti samo zuti,ali i ovako i onako bi propustio revans...to je najveca briga za revans...
Mogli smo vec veceras reci da smo prosli,ovako jos uvijek je napeto

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
da bogdo ja hocu igrat na camp nou pa da primim ako treba i 15 golova ali ja necu igrat a cisto sumnjam da vi hoceteButmiran je napisao/la:hahahaha, pa jarane budi realan.Fabregas promasio loptu i zapeo za Puyola.Covjece Puyol dig'o ruke da ga ne dira al' hajd.Al' crveni karton?Ma daj molim te.tax je napisao/la:penal cist ko suza isto i cveni vi navikli na podplacene sudije u primeriButmiran je napisao/la:Ovo penala ocima nije vidjelo, al' ne kontam otkud onom Bussaki ideja da Puyolu da crveni.Oooooj debilu mrtvi!!!
arsenal bolji
Potplacene sudije? - Daj mi dokaz.
Arsenal bolji? -
Primicete najmanje 4 komada na Nou Campu.Sjetices me se.
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.