Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Klose babo, vreba kao hijena 

- IlCapitano
- Kontakt:
Miro doktor.
Ali ovo je tužno šta se dešava sa Milanom.
Njima je jedini spas ili ozbiljna financijska investicija i dovođenje nekog ozbiljnog trenera tipa Spallettija ili Prandellija ili da nekim čudom ponove što je Juventus uradio sa Conteom, tj. da dođe neko ko i nije toliko iskusan, ali ko zna šta je Milan i ko će ih okrenuti za 180 stepeni.

Ali ovo je tužno šta se dešava sa Milanom.

Njima je jedini spas ili ozbiljna financijska investicija i dovođenje nekog ozbiljnog trenera tipa Spallettija ili Prandellija ili da nekim čudom ponove što je Juventus uradio sa Conteom, tj. da dođe neko ko i nije toliko iskusan, ali ko zna šta je Milan i ko će ih okrenuti za 180 stepeni.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- _forzamilan_
- Kontakt:
Džaba Conte da nije imao komplet upravu i klub iza sebe. Hoću da kažem ni jedan trener ovdje ne može okrenuti situaciju bez komplet rekonstrukcije kluba. Dok god nema mjesta za jednog Maldinija a ima za jednu Barbaru od ovog kluba ostat će samo ime...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zvone neki dan objasnio.
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa dobro, u Juventusu su prije Agnellija bile štetočine na čelu kluba, ljudi koji nisu imali blage veze gdje se nalaze i kako treba da rade. Berlusconi je možda prebacio prioritete negdje drugo, ali vjerujem da nije toliko crno koliko je bilo u Juventusu. To je ipak jedan od najuspješnijih predsjednika ikad u nogometu._forzamilan_ je napisao/la:Džaba Conte da nije imao komplet upravu i klub iza sebe. Hoću da kažem ni jedan trener ovdje ne može okrenuti situaciju bez komplet rekonstrukcije kluba. Dok god nema mjesta za jednog Maldinija a ima za jednu Barbaru od ovog kluba ostat će samo ime...
Ne znam ni ja čitavu situaciju kod vas, ali vjerujem da bi sa autoritativnim i strpljivim trenerom bilo mnogo bolje, čak i bez mijenjanja uprave.
Marchetti je ovdje dobro prošao. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Milan jeste slab, moze se reci nikad slabiji. vjerovatno se niko ne sjeca slabijeg milana..ali niko me ne moze uvjeriti da su ovi igraci kvaliteta za deseto mjesto. Nisu za LP ali ova ekipa je trebala biti peta npr sada. Otkaz treneru naravno mada to nista ne mijenja..
Uprava je izgubila strast. Klub treba otici u neke druge ruke pa makar ovako kao Inter..
Uprava je izgubila strast. Klub treba otici u neke druge ruke pa makar ovako kao Inter..
Kakav idiot je Mexes. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li moguće šta je frajer uradio?
Ako ga ne otjeraju iz kluba nakon ovog... Ne vjerujem i dalje. Đubre

Ako ga ne otjeraju iz kluba nakon ovog... Ne vjerujem i dalje. Đubre

E moj Mexes jesi kljuse vala nevidjeno, ali i ovaj sudija je ovdje usrao stvar da valja, i mauri je trebao dobiti karton za prekrsaj nad Mexesom ali kakvi to, vec posle ovog sto se izdesavalo onda mu pokazuje karton, totalno pogubljen sudija.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- L'Avvocato
- Kontakt:
70% je ovo do trenera. Moraš imati i znanje i cojones da bi napravio neki veći uspjeh sa ovakvom ekipom. Inzaghi je legendaran, jedan mi od dražih igrača svih vremena, ali kao trener mi djeluje neuvjerljivo. Milanu je ljetos trebao neko puno uticajniji, taktički spremniji i motivacijski jači trener. Pa nije ni Conte imao ništa bolju ekipu u prvoj sezoni. Uzeo je titulu, i to bez poraza, sa igračima poput Krasića, Estigarribije, Đaketa, Padoina, Matrija, Quaglie, Vučka i sl.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Nerminovic
- Kontakt:
Mexas je najluđi, koja budala oj
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nevjerovatno koji debil..ako predju preko ovoga yebes takav klub 
@milanist
cini mi se da mexes prvi pravi prekrsaj nad maurijem pa mu ovaj "vraca". Al slazem se tu je trebo dat i mauriju karton

@milanist
cini mi se da mexes prvi pravi prekrsaj nad maurijem pa mu ovaj "vraca". Al slazem se tu je trebo dat i mauriju karton
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Fazon je što fakat razumijem Mexesa.
Mauri ga je hinjski nabio nogom i niko ništa, a poznavajući njega morao je uzeti stvar u svoje ruke.
Ali kako uze daviti Mauria.
A ovaj hladan kao špricer, mislim da mu je namjerno prišao znajući da će Mexes poluditi.
Mauri ga je hinjski nabio nogom i niko ništa, a poznavajući njega morao je uzeti stvar u svoje ruke.
Ali kako uze daviti Mauria.

A ovaj hladan kao špricer, mislim da mu je namjerno prišao znajući da će Mexes poluditi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
@arminz
stvarno ne opravdavam ovo sto je mexes uradio, zasluzio je za ovo karton i to je to.
Ali prije toga, sve je krenulo od namjernog prekrsaja Mauria nad Mexesom, jer vidi se da ga je namjerno udario, i sudija je jedva i svirao prekrsaj, da je odmah dao mauriu zuti karton za to vjerujem da u nastavku nista ne bi ni bilo, ovako Mexes je poludio ( mada nikada nije ni bio daleko od toga) statak se zna
stvarno ne opravdavam ovo sto je mexes uradio, zasluzio je za ovo karton i to je to.
Ali prije toga, sve je krenulo od namjernog prekrsaja Mauria nad Mexesom, jer vidi se da ga je namjerno udario, i sudija je jedva i svirao prekrsaj, da je odmah dao mauriu zuti karton za to vjerujem da u nastavku nista ne bi ni bilo, ovako Mexes je poludio ( mada nikada nije ni bio daleko od toga) statak se zna

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Moze li se gdje vidjeti to sta je Mexes uradio, nisam gledao utakmicu ? 

[youtube][/youtube]Guarin14 je napisao/la:Moze li se gdje vidjeti to sta je Mexes uradio, nisam gledao utakmicu ?
gdje ces to propustiti

@milanist
mislio sam na to da je prije tog udarca mexes na njega naletio sa ledja i udario ga i rukama. al nije ni bitno
eto vidi se na 52 sekundi to o cemu pricam
mislio sam na to da je prije tog udarca mexes na njega naletio sa ledja i udario ga i rukama. al nije ni bitno

eto vidi se na 52 sekundi to o cemu pricam
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.