Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SjeverniVjetar

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jan 2015, 21:49

Jos jedan balon od sapunice porodice Susic se rasprsnuo, jos jedna samarcina propagandnoj masineriji :lol: .
Od Susica i jahaca Papekalipse me nista ne cudi, cudi me da je Hajduk spao tako nisko da se bavi ovim stvarima, jadno.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 24 jan 2015, 21:52, ukupno mijenjano 3 puta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jan 2015, 21:50

calcio je napisao/la:Prelazni rok je uvijek bio cudan. Bale je placen 100 miliona. Trebam li nesto dodati? za te pare mozes kupiti cijelu ekipu i to ne bezveznu ekipu nego ekipu koja nece biti puno slabija od Reala.

Hajde priznaj jednom jednu gresku covjece. Meni ih nije problem priznat deset ako treba sada. Ponasas se kao da si svu pamet svijeta pokupio a da su vecina nas obicni levati za tebe. Prozivas ljude da veze nemaju na neki indirektan nacin uglavnom. Govorio si u vise navrata kad "jedan" Brozovic moze onda moze i Tino koji je po tebi u najmanju ruku nije losiji od njega. Eto sigurno je samo do Mamica nema nikakve veze sa igrackim kvalitetima Brozovica. Okreces i izokreces rijeci konstantno sto nebi bio toliki problem kada bi bar pogodio u vecini slucajeva. Forsirao si ovaj transfer u Inter mada svako ko imalo prati Inter ( posebno poslje kupovine Podolskog i Shaqirija - dvojice igraca za prvih 11 ) ne vidi na kojoj bi to poziciji Tino mogao igrati u Interu makar sporednu ulogu. Ako je stvarno postojala ponuda Bordeauxa trebao je da je prihvati objerucke posebno ako ne napravi transfer do kraja ovog trasnfer roka.

I nije sve u golovima i asistencijama kojih ni nema Brozovic manje. Pa valjda ima jos elemenata igre ili se gleda samo statistika. Ocigledno se ne gleda. I taj Brozovic je imao puno drugih saigraca koji su mogli umjesto njega postici gol nema potreba niti je on toliki gol igrac. I koju to poziciju igra TSS a koju Brozovic posto ti danas tvrdis da Brozovic igra "ofanzivniju" poziciju nego Tino ??

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jan 2015, 21:56

Sta cu ja priznati i kome da priznam? Eno vam najboljeg igraca poljske lige trazi Lechia (inace manji klub od Wisle), a Djurica neki klub iz Azerbedjana, zasto to ne komentarisete nego ste se nasadili na ovu temu i drzite palceve da ce Tino propasti da bi onda mogli napisati da ste bili u pravu?

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 24 jan 2015, 21:59

calcio je napisao/la:Sta cu ja priznati i kome da priznam? Eno vam najboljeg igraca poljske lige trazi Lechia (inace manji klub od Wisle), a Djurica neki klub iz Azerbedjana, zasto to ne komentarisete nego ste se nasadili na ovu temu i drzite palceve da ce Tino propasti?
Kako se Adilovic drzi u tamo nekom sporu, jeli zabijo 15 golova? Pratis li mu statistiku, ako zabije 15 golova treba poziv u repku kao treci spic sta ce nam Djuric koji igra u tamo neki lijevi Serie A, ipak Adilovic ima bolju statistiku :rol:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jan 2015, 22:04

muhamedkonjic je napisao/la:
calcio je napisao/la:Sta cu ja priznati i kome da priznam? Eno vam najboljeg igraca poljske lige trazi Lechia (inace manji klub od Wisle), a Djurica neki klub iz Azerbedjana, zasto to ne komentarisete nego ste se nasadili na ovu temu i drzite palceve da ce Tino propasti?
Kako se Adilovic drzi u tamo nekom sporu, jeli zabijo 15 golova? Pratis li mu statistiku, ako zabije 15 golova treba poziv u repku kao treci spic sta ce nam Djuric koji igra u tamo neki lijevi Serie A, ipak Adilovic ima bolju statistiku :rol:

pljus pljus, jesi me osramotio :lolno:
Adilovic je bio moj prijedlog za rjesenje za jednu utakmicu kada smo ostali bez ijednog napadaca ali tebi je izgleda tesko to skontati. Sta ce nam igrac koji je zabijao 20 golova po sezoni, bolje je ubaciti nekog momka koji je u cijeloj karijeri zabio 5 golova, samo zato jer je nekoliko godina mladji...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jan 2015, 22:07

calcio je napisao/la:Sta cu ja priznati i kome da priznam? Eno vam najboljeg igraca poljske lige trazi Lechia (inace manji klub od Wisle), a Djurica neki klub iz Azerbedjana, zasto to ne komentarisete
Ti ocigledno uvijek govoris jedno te isto neke MI i VI varijante, non stop. Kao da ljudi koji kritikuju jednog igraca moraju imati isto misljenje oko nekog drugog igraca sto je van pameti.

Sto se tice Djurica neki dan sam ja licno napisao ovdje da ima samo jedan gol i da kao takav ne zasluzuje poziv prije Tankovica i Mahmutovica ( ako se ovaj izbori za minutazu ). Znaci bar ja nikada nisam hvalio njega kao ni njegov klub cak suprotno.

Sto se tice Stilica vazi isto kao i za svakog potencijalnog novog igraca. Prcic prije i Vrancic kasnije. Ponudis mu par utakmica ako zadovolji imati ce vecu ulogu. Ako ne zadovolji cekati ce u redu na svoju priliku. Bitno je da je cim veci broj potencijanih igraca na spisku. Kad jednom debituje igrac onda je vec 3/4 posla napravljeno. Onda je to pobjeda i nas je igrac. A i selektor gubi izgovor da imamo samo 14,15 igraca. Ti se ocigledno jos uvijek rukovodis onom Papetovom da se tesko upada i ispada iz reprezentacije i da igrac treba dobiti preko deset sansi cak i ako ne pokazuje dovoljan kvalitet sto je greska. Tako se je radilo prije 30 godina.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 24 jan 2015, 22:15

calcio je napisao/la:

Adilovic je bio moj prijedlog za rjesenje za jednu utakmicu kada smo ostali bez ijednog napadaca ali tebi je izgleda tesko to skontati. Sta ce nam igrac koji je zabijao 20 golova po sezoni, bolje je ubaciti nekog momka koji je u cijeloj karijeri zabio 5 golova, samo zato jer je nekoliko godina mladji...
Ma odlicno care nema nikakve razlike izmedju nase lige i Serie A :lol: Po tvojoj logici bi Alen Skoro trebao dobijati pozive prije Zlatana Muslimovica kada je Skoro zabijao 20 golova u nasoj ligi svake sezone a Muslimovic slab ucinak imao u Serie B.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jan 2015, 22:17

Opet ovaj trola :crazy:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jan 2015, 22:19

Ajax je napisao/la:zasluzuje poziv prije Tankovica i Mahmutovica

Uvijek mi je islo na zivce to sto mi cesto citiras samo dio posta a sada si poceo i po dio recenice izvlaciti i citirati, dobro bi bilo da prestanes sa takvim trikovima. Two can play that game. :mrgreen:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jan 2015, 22:21

calcio je napisao/la:
Ma odlicno care nema nikakve razlike izmedju nase lige i Serie A :lol: Po tvojoj logici bi Alen Skoro trebao dobijati pozive prije Zlatana Muslimovica kada je Skoro zabijao 20 golova u nasoj ligi svake sezone a Muslimovic slab ucinak imao u Serie B.
Opet ponavljam, to je bio moj prijedlog za jednu utakmicu kada smo ostali bez ijednog napadaca. Znaci vrlo delikatna situacija u kojoj bi nam neko ko je iskusan mogao pomoci vise nego neko nije iskusan.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jan 2015, 22:25

calcio je napisao/la:
Ajax je napisao/la:zasluzuje poziv prije Tankovica i Mahmutovica

Uvijek mi je islo na zivce to sto mi cesto citiras samo dio posta a sada si poceo i po dio recenice izvlaciti i citirati, dobro bi bilo da prestanes sa takvim trikovima. Two can play that game. :mrgreen:

Dobro sad sam vidio eto citirat cu te uvijek cijeli post nema problema. Lijepis neke smjalice kao kao mi svi budale i na kraju pola stvari sto si napisao profulas. Ali eto tebi smijesno ko **** reprezentaciju. I to je tvoj problem vec cijelo vrijeme. Mislis da se trebas sluziti nekim trikovima i manipulacijama nebi li dokazao nesto. Samo to mozda pali u naprimjer politici samo u sportu sigurno ne, odnosno cak steti. U sportu je jedino bitan kvalitet koji ispliva prije ili kasnije. Tu izvrtanje rijeci (ne) pomaze. I nisi mi odgovorio koju to "ofanzivniju" poziciju igra Brozovic u odnosu na TSS sto si vec dva puta ovdje napisao.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jan 2015, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 24 jan 2015, 22:25

calcio je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Opet ponavljam, to je bio moj prijedlog za jednu utakmicu kada smo ostali bez ijednog napadaca. Znaci vrlo delikatna situacija u kojoj bi nam neko ko je iskusan mogao pomoci vise nego neko nije iskusan.
Znaci iskusan si igrac ako cijeli svoj zivot igras protiv poluamatera i provedes na livadama u jednoj od najlosijih ligama u evropi i drugoj turskoj ligi ali ako igras u Serie A ili B nemas iskustvo posto si mladji?

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 jan 2015, 00:09

slika

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jan 2015, 01:10

calcio je napisao/la:Izmisljas ovo da sam tvrdio da je TSS bolji igrac, rekao sam da nije losiji i postavio sam statistiku a ti si mozda iz toga izvukao zakljucak da je on bolji (sto prema statistici jeste).

M.B. 26 nastupa 2.117 minuta 3 gola, 6 asistencija
T.S.S. 16 nastupa 1.235 minuta, 5 golova, 5 asistencija

Prelazni rok je uvijek bio cudan. Bale je placen 100 miliona. Trebam li nesto dodati? za te pare mozes kupiti cijelu ekipu i to ne bezveznu ekipu nego ekipu koja nece biti puno slabija od Reala.
Nemoj se opet ljutiti samo nemogu da vjerujem da neko moze toliko pogresno da napise.

1) Niko nije nista izmislio nego si pisao " kad moze jedan Brozovic " uz smajlice iz cega se vidi da mislis da je losiji igrac od TSS prema tebi. Doduse radilo se je o transferu u Arsenal samo bitno je da se popljuje neko drugi.

2) Ti podaci koje si naveo su TOTALNO pogresni. Sve si promasio sve i jedan podatak ( kod obadvojice igraca ) od golova, asistencija pa do nastupa je pogresan i to ne malo.

3) za 100 miliona ne mozes kupiti cijelu ekipu ( 23 igraca ) koja nece biti puno slabija od Reala. Nemozes kupiti ni prvih 11 igraca za te pare koji nece biti puno slabiji od Reala. Nema teorije ama bas nikakve ako moze navedi mi te igrace.

Izvini sto ti repliciram na ovakav nacin samo stvarno pretjerujes ponekad sa tim hvalisanjem, "pametnim" savjetima i uvredama drugima. Ako nesto pogrijesis budi karakter i to priznaj.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jan 2015, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jan 2015, 01:15

@ajax Brozovic sigurno nije bolji igrac od Susica ali je Mamic bolji trgovac od Hajdukovih celnika i to je to. Plus je ugurao Brozovica kroz strasnu konkurenciju u hrvatskoj reprezentaciji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 jan 2015, 01:21

Hahahahaha brane Susica argumentima da je Brozovic uguran u reprezentaciju koja ironija hebote :lol: :lol:

Inace jos jedna nepravda silnom Hajduku, Mamic na prevaru uvalio Brozovica nije to do toga da Dinamo jednostavno ima bolje igrace i Dinamovi igraci uspjevaju i prave vrhunske karijere dok onim Hajdukovim je vrh vrhova otici u Ukrajinu i to se kaze da su uspjeli :lol: :lol: Bas je glup taj Mancini umjesto samo da pogleda statistiku na papiru i vidi da je Tino bolji on dovodi ovog Brozovicac ccc...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jan 2015, 01:24

BigBigBang je napisao/la:Hahahahaha brane Susica argumentima da je Brozovic uguran u reprezentaciju koja ironija hebote :lol: :lol:

Inace jos jedna nepravda silnom Hajduku, Mamic na prevaru uvalio Brozovica nije to do toga da Dinamo jednostavno ima bolje igrace i Dinamovi igraci uspjevaju i prave vrhunske karijere dok onim Hajdukovim je vrh vrhova otici u Ukrajinu i to se kaze da su uspjeli :lol: :lol: Bas je glup taj Mancini umjesto samo da pogleda statistiku na papiru i vidi da je Tino bolji on dovodi ovog Brozovicac ccc...
To su komentari hrvatskih navijaca vecinom. Ako je logicnod a Brozovic igra a Mateo Kovacic ne zasto onda nije logicno da Susic igra umjesto Medunjanina? :facepalm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jan 2015, 01:24

@Sabinho Slazem se da nije puno bolji i da je lakse napraviti transfer preko HR reprezentacije. Samo ne moze on govoriti ljudima da izmisljaju ili da mrze nekog igraca sto kod vecine nije tacno. Pa onda navodi neku teoriju i iznese potpuno pogresne podatke.
Sto se tice Brozovica ima i on svojih prednosti. Prvo moze pretrcati 90 minuta bez problema za razliku od nekih igraca. I ima skroz definisanu poziciju i istu ce igrati i u Interu. A za TSS nikad nemozes biti siguran koju poziciju ce da igra u drugom klubu jer nema jasno definisanu poziciju gdje je najbolji sto je minus u velikom klubu. Malo je i Hajduk kriv doduse sto igraju bez klasicne desetke.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jan 2015, 01:27

Ajax je napisao/la:@Sabinho Slazem se da nije puno bolji i da je lakse napraviti transfer preko HR reprezentacije. Samo ne moze on govoriti ljudima da izmisljaju ili da mrze nekog igraca sto kod vecine nije tacno. Pa onda navodi neku teoriju i iznese potpuno pogresne podatke.
Sto se tice Brozovica ima i on svojih prednosti. Prvo moze pretrcati 90 minuta bez problema za razliku od nekih igraca. I ima skroz definisanu poziciju i istu ce igrati i u Interu. A za TSS nikad nemozes biti siguran koju poziciju ce da igra u drugom klubu jer nema jasno definisanu poziciju gdje je najbolji sto je minus u velikom klubu. Malo je i Hajduk kriv doduse sto igraju bez klasicne desetke.
Zavisi druze, imas dosta trenera koji vole saltati igrace. Ja ti kazem da je Susic igrac Dinama da bi prije otisao u Inter nego sto je ovako igrac Hajduka. Svi znamo kakav je majstor Z.Mamic.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 jan 2015, 01:30

Sabinho je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Hahahahaha brane Susica argumentima da je Brozovic uguran u reprezentaciju koja ironija hebote :lol: :lol:

To su komentari hrvatskih navijaca vecinom. Ako je logicnod a Brozovic igra a Mateo Kovacic ne zasto onda nije logicno da Susic igra umjesto Medunjanina? :facepalm:
Logicno je kako nije, ako uzmemo u obzir da je i Brozovic preko stele i nezaswluzeno u reprezentaciju usao kao Susic (ali ja ne pratim hrvatsku da mogu to sa sigurnoscu da kazem) to se opet nije osjetilo rezultati Hrvatske nisu pali, dok je uspon reprezentacije BiH zausavljen i poceo je slobodan pad od dolaska panja Susica ne samo zbog njegove igracke nekvalitete vec i zbog toga sto su do te famozne prijateljske pocela sranja u reprezentaciji koja su na kraju kulminirala time da imamo minimalne sasnse za plasman na EP.

I nije poenta u tome da nekome dokazem da je Brozovic bolji od Susica hebe mi se, poenta je ta da je klan Susic jos jednom uhvacen u novoj lazi i prevari kojom su obmanjivali javnost preko medija, jos jedna u nizu od spletki koje su radili tokom jahanja po BiH reprezentaciji...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog, Proximic i 56 gostiju.