Od Susica i jahaca Papekalipse me nista ne cudi, cudi me da je Hajduk spao tako nisko da se bavi ovim stvarima, jadno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
calcio je napisao/la:Prelazni rok je uvijek bio cudan. Bale je placen 100 miliona. Trebam li nesto dodati? za te pare mozes kupiti cijelu ekipu i to ne bezveznu ekipu nego ekipu koja nece biti puno slabija od Reala.
Kako se Adilovic drzi u tamo nekom sporu, jeli zabijo 15 golova? Pratis li mu statistiku, ako zabije 15 golova treba poziv u repku kao treci spic sta ce nam Djuric koji igra u tamo neki lijevi Serie A, ipak Adilovic ima bolju statistikucalcio je napisao/la:Sta cu ja priznati i kome da priznam? Eno vam najboljeg igraca poljske lige trazi Lechia (inace manji klub od Wisle), a Djurica neki klub iz Azerbedjana, zasto to ne komentarisete nego ste se nasadili na ovu temu i drzite palceve da ce Tino propasti?
muhamedkonjic je napisao/la:Kako se Adilovic drzi u tamo nekom sporu, jeli zabijo 15 golova? Pratis li mu statistiku, ako zabije 15 golova treba poziv u repku kao treci spic sta ce nam Djuric koji igra u tamo neki lijevi Serie A, ipak Adilovic ima bolju statistikucalcio je napisao/la:Sta cu ja priznati i kome da priznam? Eno vam najboljeg igraca poljske lige trazi Lechia (inace manji klub od Wisle), a Djurica neki klub iz Azerbedjana, zasto to ne komentarisete nego ste se nasadili na ovu temu i drzite palceve da ce Tino propasti?
Ti ocigledno uvijek govoris jedno te isto neke MI i VI varijante, non stop. Kao da ljudi koji kritikuju jednog igraca moraju imati isto misljenje oko nekog drugog igraca sto je van pameti.calcio je napisao/la:Sta cu ja priznati i kome da priznam? Eno vam najboljeg igraca poljske lige trazi Lechia (inace manji klub od Wisle), a Djurica neki klub iz Azerbedjana, zasto to ne komentarisete
Ma odlicno care nema nikakve razlike izmedju nase lige i Serie Acalcio je napisao/la:muhamedkonjic je napisao/la:Kako se Adilovic drzi u tamo nekom sporu, jeli zabijo 15 golova? Pratis li mu statistiku, ako zabije 15 golova treba poziv u repku kao treci spic sta ce nam Djuric koji igra u tamo neki lijevi Serie A, ipak Adilovic ima bolju statistikucalcio je napisao/la:Sta cu ja priznati i kome da priznam? Eno vam najboljeg igraca poljske lige trazi Lechia (inace manji klub od Wisle), a Djurica neki klub iz Azerbedjana, zasto to ne komentarisete nego ste se nasadili na ovu temu i drzite palceve da ce Tino propasti?
pljus pljus, jesi me osramotio
Adilovic je bio moj prijedlog za rjesenje za jednu utakmicu kada smo ostali bez ijednog napadaca ali tebi je izgleda tesko to skontati. Sta ce nam igrac koji je zabijao 20 golova po sezoni, bolje je ubaciti nekog momka koji je u cijeloj karijeri zabio 5 golova, samo zato jer je nekoliko godina mladji...
Ajax je napisao/la:zasluzuje poziv prije Tankovica i Mahmutovica
Opet ponavljam, to je bio moj prijedlog za jednu utakmicu kada smo ostali bez ijednog napadaca. Znaci vrlo delikatna situacija u kojoj bi nam neko ko je iskusan mogao pomoci vise nego neko nije iskusan.muhamedkonjic je napisao/la:Ma odlicno care nema nikakve razlike izmedju nase lige i Serie Acalcio je napisao/la:
Adilovic je bio moj prijedlog za rjesenje za jednu utakmicu kada smo ostali bez ijednog napadaca ali tebi je izgleda tesko to skontati. Sta ce nam igrac koji je zabijao 20 golova po sezoni, bolje je ubaciti nekog momka koji je u cijeloj karijeri zabio 5 golova, samo zato jer je nekoliko godina mladji...Po tvojoj logici bi Alen Skoro trebao dobijati pozive prije Zlatana Muslimovica kada je Skoro zabijao 20 golova u nasoj ligi svake sezone a Muslimovic slab ucinak imao u Serie B.
calcio je napisao/la:Ajax je napisao/la:zasluzuje poziv prije Tankovica i Mahmutovica
Uvijek mi je islo na zivce to sto mi cesto citiras samo dio posta a sada si poceo i po dio recenice izvlaciti i citirati, dobro bi bilo da prestanes sa takvim trikovima. Two can play that game.
Znaci iskusan si igrac ako cijeli svoj zivot igras protiv poluamatera i provedes na livadama u jednoj od najlosijih ligama u evropi i drugoj turskoj ligi ali ako igras u Serie A ili B nemas iskustvo posto si mladji?calcio je napisao/la:Opet ponavljam, to je bio moj prijedlog za jednu utakmicu kada smo ostali bez ijednog napadaca. Znaci vrlo delikatna situacija u kojoj bi nam neko ko je iskusan mogao pomoci vise nego neko nije iskusan.muhamedkonjic je napisao/la:Ma odlicno care nema nikakve razlike izmedju nase lige i Serie Acalcio je napisao/la:
Adilovic je bio moj prijedlog za rjesenje za jednu utakmicu kada smo ostali bez ijednog napadaca ali tebi je izgleda tesko to skontati. Sta ce nam igrac koji je zabijao 20 golova po sezoni, bolje je ubaciti nekog momka koji je u cijeloj karijeri zabio 5 golova, samo zato jer je nekoliko godina mladji...Po tvojoj logici bi Alen Skoro trebao dobijati pozive prije Zlatana Muslimovica kada je Skoro zabijao 20 golova u nasoj ligi svake sezone a Muslimovic slab ucinak imao u Serie B.
Nemoj se opet ljutiti samo nemogu da vjerujem da neko moze toliko pogresno da napise.calcio je napisao/la:Izmisljas ovo da sam tvrdio da je TSS bolji igrac, rekao sam da nije losiji i postavio sam statistiku a ti si mozda iz toga izvukao zakljucak da je on bolji (sto prema statistici jeste).
M.B. 26 nastupa 2.117 minuta 3 gola, 6 asistencija
T.S.S. 16 nastupa 1.235 minuta, 5 golova, 5 asistencija
Prelazni rok je uvijek bio cudan. Bale je placen 100 miliona. Trebam li nesto dodati? za te pare mozes kupiti cijelu ekipu i to ne bezveznu ekipu nego ekipu koja nece biti puno slabija od Reala.
To su komentari hrvatskih navijaca vecinom. Ako je logicnod a Brozovic igra a Mateo Kovacic ne zasto onda nije logicno da Susic igra umjesto Medunjanina?BigBigBang je napisao/la:Hahahahaha brane Susica argumentima da je Brozovic uguran u reprezentaciju koja ironija hebote![]()
![]()
Inace jos jedna nepravda silnom Hajduku, Mamic na prevaru uvalio Brozovica nije to do toga da Dinamo jednostavno ima bolje igrace i Dinamovi igraci uspjevaju i prave vrhunske karijere dok onim Hajdukovim je vrh vrhova otici u Ukrajinu i to se kaze da su uspjeli![]()
Bas je glup taj Mancini umjesto samo da pogleda statistiku na papiru i vidi da je Tino bolji on dovodi ovog Brozovicac ccc...
Zavisi druze, imas dosta trenera koji vole saltati igrace. Ja ti kazem da je Susic igrac Dinama da bi prije otisao u Inter nego sto je ovako igrac Hajduka. Svi znamo kakav je majstor Z.Mamic.Ajax je napisao/la:@Sabinho Slazem se da nije puno bolji i da je lakse napraviti transfer preko HR reprezentacije. Samo ne moze on govoriti ljudima da izmisljaju ili da mrze nekog igraca sto kod vecine nije tacno. Pa onda navodi neku teoriju i iznese potpuno pogresne podatke.
Sto se tice Brozovica ima i on svojih prednosti. Prvo moze pretrcati 90 minuta bez problema za razliku od nekih igraca. I ima skroz definisanu poziciju i istu ce igrati i u Interu. A za TSS nikad nemozes biti siguran koju poziciju ce da igra u drugom klubu jer nema jasno definisanu poziciju gdje je najbolji sto je minus u velikom klubu. Malo je i Hajduk kriv doduse sto igraju bez klasicne desetke.
Logicno je kako nije, ako uzmemo u obzir da je i Brozovic preko stele i nezaswluzeno u reprezentaciju usao kao Susic (ali ja ne pratim hrvatsku da mogu to sa sigurnoscu da kazem) to se opet nije osjetilo rezultati Hrvatske nisu pali, dok je uspon reprezentacije BiH zausavljen i poceo je slobodan pad od dolaska panja Susica ne samo zbog njegove igracke nekvalitete vec i zbog toga sto su do te famozne prijateljske pocela sranja u reprezentaciji koja su na kraju kulminirala time da imamo minimalne sasnse za plasman na EP.Sabinho je napisao/la:To su komentari hrvatskih navijaca vecinom. Ako je logicnod a Brozovic igra a Mateo Kovacic ne zasto onda nije logicno da Susic igra umjesto Medunjanina?BigBigBang je napisao/la:Hahahahaha brane Susica argumentima da je Brozovic uguran u reprezentaciju koja ironija hebote![]()
![]()
Inace jos jedna nepravda silnom Hajduku, Mamic na prevaru uvalio Brozovica nije to do toga da Dinamo jednostavno ima bolje igrace i Dinamovi igraci uspjevaju i prave vrhunske karijere dok onim Hajdukovim je vrh vrhova otici u Ukrajinu i to se kaze da su uspjeli![]()
Bas je glup taj Mancini umjesto samo da pogleda statistiku na papiru i vidi da je Tino bolji on dovodi ovog Brozovicac ccc...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog, Proximic i 56 gostiju.