Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BaDa12
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la BaDa12 » 24 jan 2015, 16:14

Pretpostavila sam da je to. :thumbup:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 jan 2015, 18:09

R32 je napisao/la:Vidite li sad? :D
Satina, Saće, med.. i to tek nakon vrcanja, koji je filing ovako svjeze stavit usta mm :P

slika
ima haman pa 10 godina otkad ovo nisam probao vjeruj mi, a oba strica mi vrcaju med, a ovo mi je nesto najljepse

kad budu vrcali moracu se i ja docepati jednog komada, pa da ja uslikam s n95, pa da vidimo :)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 jan 2015, 18:16

ja cu probat sa supernovom 7210 :mrgreen:
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 jan 2015, 22:18

" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 jan 2015, 22:12

sam9 da pitam. Maloprije usao na filmoviziju jer trazim sebi film izbaci mi kao da na stranici ima virus vas telefon zarazen. Pritisnite OK da bi krenuo proces popravke. Sad me interesuje jel stvarno mi upo virus il je to neki qrac njihov samo?

Evo i slika

slika

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 jan 2015, 22:22

ma ad vjerovatno, i meni tako ispadne android is broken il nesto ko virus, android shut down press ok to fix it i kontao da ima nesto al nema, precesljaj telefon ako mislis da ima al trebalo bi da nema nakon sto odes ok, samo bi trebalo da otvori neki dosadni ad

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 25 jan 2015, 22:23

Ma to su njihovi adovi gluposti ne sikiraj se samo izbjegavaj to

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 25 jan 2015, 22:26

ima li neko iskustva s leagoo lead 3S, imam samsung galaxy s duos, al' cesto zaledi i zna biti nesnosno spor, pa ako neko zna vise svaka pomoc je dobrodosla

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 jan 2015, 22:27

To sam i kontao prvi put mi izbaci na njemackom odmah mi sumnjivo bilo jer ne koristim njemacki na telefonu kad kasnije bosanski al reko da priupitam da budem siguran ako bi ispalo da jest virus da ne ulazim vise.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 jan 2015, 22:53

Ne klikaj ni OK, već izađi jednostavno, to su reklame i možda kojekakve aplikacije koje usporavaju telefon, bježi od toga koliko te noge nose :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 26 jan 2015, 00:52

Dobra kopija pravo, samo znam da su kamere kod kopija za bacit, al me iznandio izgled pravo :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 jan 2015, 01:00

soxx je napisao/la:To sam i kontao prvi put mi izbaci na njemackom odmah mi sumnjivo bilo jer ne koristim njemacki na telefonu kad kasnije bosanski al reko da priupitam da budem siguran ako bi ispalo da jest virus da ne ulazim vise.
samo idi po uputama i ne sikiraj se

ucini uslugu svom telefonu
sagitarius je napisao/la: Dobra kopija pravo, samo znam da su kamere kod kopija za bacit, al me iznandio izgled pravo :)
kako sam ja alergican na te kopije, tacno mi se smuci od njih :sick:

ja sam prije predlozio piku da stave zasebnu kategoriju za kopije, medjutim, neki nisu postovali, a i oni su novim izgledom tu opciju uz pomoc filtriranja sa strane izbacili, ili je ja ne vidim

isto tako, govorili su da ce uciniti da artikli budu sto vise pregledniji, ja odem sad tamo gledati telefone, kad tamo u naslovu iskacu QUAD CORE 2.5GHz BESPLATNA DOSTAVA SALJEM ODMAH JEFTINO

stave citav opis na naslov artikla

na to pik odmah treba da reaguje

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 26 jan 2015, 01:33

soxx je napisao/la:sam9 da pitam. Maloprije usao na filmoviziju jer trazim sebi film izbaci mi kao da na stranici ima virus vas telefon zarazen. Pritisnite OK da bi krenuo proces popravke. Sad me interesuje jel stvarno mi upo virus il je to neki qrac njihov samo?

Evo i slika

slika
Obični popup koji se kao i na desktop verziji chrome-a rješava pomoću adblock ili adaway aplikacija (ako imaš root) a ako nemaš root:

If you're not rooted, don't despair. You simply need to do a little more leg work with your proxy settings. Just go to your Settings and select Wi-Fi, long press the connection you're on (you'll obviously need to do this for all of the Wi-Fi networks you regularly log into) and select Modify Network. From here, go down to Show Advanced Options and switch the Proxy Settings to Manual (it'll be set automatically to None). This will bring up further options: you simply need to change the entry in the Proxy Hostname field to localhost and the Proxy Port to whatever number Adblock Plus has told you to change it to. For me it was 2020. You don't need to add any exceptions.

Now, you can set your notification options as above and start launching ad-heavy websites as much as you like. Instead of seeing all the banner and sidebar ads you'll just get white space – it may seem a little weird at first but that nice ''breathing space'' is actually kind of nice once you get used to it. Not to mention the fact that you won't be seeing all sorts of flashy, noisy and moving image ads all of the time. Some sites, like Forbes, will still show their initial pop-up advertisement, but there will be nothing in it. Some of these are unavoidable. Combined with Chrome's pop-up blocker (plenty of other browsers have similar functions), Adblock Plus will save your sanity, your data and your impulse to consume.

Više o ovome:

http://www.androidpit.com/how-to-block- ... ur-android" onclick="window.open(this.href);return false;

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 jan 2015, 11:53

Zna li neko kako rijesiti problem sa aplikacijama instaliranim na SD kartici?

Neke aplikacije jednostavno nestanu, tj. ikone im nestanu, dok telefon pokazuje da su jos uvijek instalirane. Kad ih premjestim na internu memoriju opet rade normalno. Micro SD kartica je nova. Vecina aplikacija i sav drugi sadrzaj na kartici radi normalno.

Telefon je Xperia E3 Dual - KitKat, zadnji update.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Vlarayan110
Kontakt:

Post Postao/la Vlarayan110 » 26 jan 2015, 12:55

RiNo je napisao/la:Zna li neko kako rijesiti problem sa aplikacijama instaliranim na SD kartici?

Neke aplikacije jednostavno nestanu, tj. ikone im nestanu, dok telefon pokazuje da su jos uvijek instalirane. Kad ih premjestim na internu memoriju opet rade normalno. Micro SD kartica je nova. Vecina aplikacija i sav drugi sadrzaj na kartici radi normalno.

Telefon je Xperia E3 Dual - KitKat, zadnji update.
To se zna nekad desit sa Androidom.
Pod tim da nestanu ikone jel misliš da nestanu iz app drawer ?
Mi smo divovi

Hejt za android

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 jan 2015, 13:51

Vlarayan110 je napisao/la:
To se zna nekad desit sa Androidom.
Pod tim da nestanu ikone jel misliš da nestanu iz app drawer ?
Da

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 jan 2015, 16:47

jesil probao sa nekim drugim launcherom, nova, google now, apex? da li na njima nestaju aplikacije?
takodjer provjeri da li na Xperia launcheru ima opcija da sakrijes aplikacije, mozda su ti neke sakrivene?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 jan 2015, 17:06

Ok probat su sa drugim launcherom cim dodjem do mobitela, posto nije moj.

Ima jos jedna sitnica koja smeta. Kad se promjeni jezik telefona na bosanski, nece da otvori FB aplikaciju, pise samo "tap to retry". Cim se vrati na engleski radi. A sve je uglavnom apdejtano...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 jan 2015, 19:50

kad prebacis na naski jezik telefon, probaj skinuti nanovo aplikaciju

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 27 jan 2015, 16:05

Moze neka preporuka za nov telefon do 250 km, treba za jedbog nezahtjevnog korisnika koji trenutno ima wildfire s pa bi nesto veci displej i eto sta vec moze, ako neko moze preporucit i neku radnju tipa univerzalno, kamconnecting, da pazarim kod njih, odabir je trenutno lg l fino cini mi se om za 230 km i pristojan je, ako neko ima bolju preporuku neka kaze i hvala

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.