Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

baglama
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la baglama » 24 jan 2015, 14:04

harry_90 je napisao/la:Salu na stranu..mislim da bi za njegov razvoj,jer je jos uvijek mlad najbolje da predje u timove tipa Salzburg,Basel,Bordo itd..a ne decko bi odmah da se utrpa u Inter ...ahaaa kako da ne,ne bih dobijao sanse al bi makar donosio vodu Icardiju,Kovacicu,Guarinu itd..
Kakav on i Bordo...tamo bi ga progutali, tvrda liga, puna afrikanaca

cim se safet ogalsio da je zavrsena stvar, znalo se da od toga nema nista.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2015, 14:39

Sutra vadim postove Papetoljubaca nakon sto je Manicni lezerno spomenuo ovog kloca poslje direktnog pitanja. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2015, 18:22

harry_90 je napisao/la:Salu na stranu..mislim da bi za njegov razvoj,jer je jos uvijek mlad najbolje da predje u timove tipa Salzburg,Basel,Bordo itd..a ne decko bi odmah da se utrpa u Inter ...ahaaa kako da ne,ne bih dobijao sanse al bi makar donosio vodu Icardiju,Kovacicu,Guarinu itd..
Recimo da je otisao u Inter. Sto je negdje u domenu naucne fantastike jer nije nikako realno..Igraca kao on ima dosta, a Inter se mora vaditi sada i kupovati bas kvalitetne fudbalere.

I on je tamo otisao, i da je otisao ne bi igrao nikako. Stagnirao bi, dali bi ga na posudbu u slabiju ekipu ili tako nesto. On nikada ne bi postao neki faktor u ekipi te jacine vec bi bio zadnja rupa na sviralu.

Zato je logicno da ode u ekipu koja se bori za opstanak u ligi petice. Ako je moguce i da tu igra maksimalno i da koristi vrijeme, a ne u neku ekipu gdje ce dobijati minute na kapaljku.

Freddy Krueger
Kontakt:

Post Postao/la Freddy Krueger » 24 jan 2015, 18:26

U ovom trenutku Tino nema kvalitet da bi igrao u reprezentaciji, ali nije zasluzio toliku mrznju i uvrede. Mada razumijem da su ljudi frustrirani jer je nepotizam sigurno jedan od najvecih problema u nasoj drzavi.
"Welcome to prime time, bitch!"

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jan 2015, 19:13

Cartman je napisao/la:Sutra vadim postove Papetoljubaca nakon sto je Manicni lezerno spomenuo ovog kloca poslje direktnog pitanja. :kafa:
Moj omiljeni je onaj "Sluzbeno: Tino Sven Susic je novi igrac Intera" cestitamo Tino :urnebes: :urnebes:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jan 2015, 19:46

BigBigBang je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sutra vadim postove Papetoljubaca nakon sto je Manicni lezerno spomenuo ovog kloca poslje direktnog pitanja. :kafa:
Moj omiljeni je onaj "Sluzbeno: Tino Sven Susic je novi igrac Intera" cestitamo Tino :urnebes: :urnebes:
Najjace je
Tino Susic, nabijac kompleksa
1. Internazionale FC
2. prazno mjesto
3. prazno mjesto
4. prazno mjesto
5. Roma
6. Everton
7. Man City
8. Leverkusen
:lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jan 2015, 19:56

Prevelik je ovo zalogaj za njega,meni je svejedno da li on ostaje u Hajduku ili prelazi u Inter,meni su bitniji njegovi nastupi za repku ako ih bude imao,mada kako je upao u nju tako ce i ispast,veoma brzoo...jer evidentno je da decko nema jos kvaliteta za repku,kao i Hadzic,Vrsajevic ...

Kao sto sam vec napisao najbolje za njegov razvoj je tim iz Svicarske,Austrije,Ceske,Holandije.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 jan 2015, 20:04

Evo Brozović potpisao za Inter, inače Dinamu su uplatili odma 100 eura, a za 6 godina će uplatiti ostali milionski iznos

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 24 jan 2015, 20:13

slika
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 24 jan 2015, 20:49

Bassha je napisao/la:slika
Vidi Tine sto je pramenove izvuko... :urnebes:

sacekajte 31. pa onda vadite greatest shits

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jan 2015, 20:58

Ono sto vi hejteri ne zelite da vidite je to da Tino nije uopste slabiji od Brozovica. Negdje sam postavio statistiku, Brozovic iako igra u boljem klubu, na ofanzivnijoj poziciji i iako je odigrao vise utakmica, ima manje golova i asistencija od Tina. Ali Hajduk nema Mamica. :P

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 24 jan 2015, 21:02

calcio je napisao/la:Ono sto vi hejteri ne zelite da vidite je to da Tino nije uopste slabiji od Brozovica. Negdje sam postavio statistiku, Brozovic iako igra u boljem klubu, na ofanzivnijoj poziciji i iako je odigrao vise utakmica, ima manje golova i asistencija od Tina. Ali Hajduk nema Mamica. :P
Inter nije imao strpljenja jer je amidža zaboravio poslati kasete u Milano :urnebes:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jan 2015, 21:08

calcio je napisao/la:Ono sto vi hejteri ne zelite da vidite je to da Tino nije uopste slabiji od Brozovica. Negdje sam postavio statistiku, Brozovic iako igra u boljem klubu, na ofanzivnijoj poziciji i iako je odigrao vise utakmica, ima manje golova i asistencija od Tina. Ali Hajduk nema Mamica. :P
Posalji tu statistiku Manciniju, da dzaba ne daje 8 mil za Brozovica. :)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jan 2015, 21:10

calcio je napisao/la:Kao sto sam napisao prije neki dan, Inter mora prvo prodati da bi doveli nekoga. Doveli su vec par igraca, iako je to po nekakvim semama na otplatu, to je za njih veliki trosak. Nisu to ona stara vremena kada se kupovalo i kupovalo. Znaci zasad je transfer dogovoren samo usmeno, uz obecanje. A Sevilla je koliko sam shvatio poslala bolju ponudu i oni zele Tina odmah, dok bi u Inter presao na ljeto. Ali Tino je navijac Intera i zeli tamo da predje. Za ostale klubove ne znam, Bordo je zainteresovan ali ne znam jesu li ponudili ista. Uglavnom spanski, talijanski i francuski klubovi se otimaju za Tina, izvor su njhovi mediji, a nasi pojedini forumski strucnjaci se po starom obicaju blamiraju. Na istoku stara prica, na zapadu nista novo.
Aha. Zato su doveli jos skupljeg igraca nego sto je to TSS i to bas igraca za kojega si ti tvrdio da je TSS bolji igrac i to bas u Inter.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jan 2015, 21:19

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kao sto sam napisao prije neki dan, Inter mora prvo prodati da bi doveli nekoga. Doveli su vec par igraca, iako je to po nekakvim semama na otplatu, to je za njih veliki trosak. Nisu to ona stara vremena kada se kupovalo i kupovalo. Znaci zasad je transfer dogovoren samo usmeno, uz obecanje. A Sevilla je koliko sam shvatio poslala bolju ponudu i oni zele Tina odmah, dok bi u Inter presao na ljeto. Ali Tino je navijac Intera i zeli tamo da predje. Za ostale klubove ne znam, Bordo je zainteresovan ali ne znam jesu li ponudili ista. Uglavnom spanski, talijanski i francuski klubovi se otimaju za Tina, izvor su njhovi mediji, a nasi pojedini forumski strucnjaci se po starom obicaju blamiraju. Na istoku stara prica, na zapadu nista novo.
Aha. Zato su doveli jos skupljeg igraca nego sto je to TSS i to bas igraca za kojega si ti tvrdio da je TSS bolji igrac i to bas u Inter.
Jahaci Papekalipse su neunistivi. Poslije svake samarcine se dizu, jos jaci i nebuloznijii. :thumbup:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 24 jan 2015, 21:33

Ovaj Calcio je 100% neki političar, uvijek spreman za demagogiju i zamjenu teza :clap:
#Salihović

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jan 2015, 21:36

Ajax je napisao/la:
Izmisljas ovo da sam tvrdio da je TSS bolji igrac, rekao sam da nije losiji i postavio sam statistiku a ti si mozda iz toga izvukao zakljucak da je on bolji (sto prema statistici jeste).

M.B. 26 nastupa 2.117 minuta 3 gola, 6 asistencija
T.S.S. 16 nastupa 1.235 minuta, 5 golova, 5 asistencija

Prelazni rok je uvijek bio cudan. Bale je placen 100 miliona. Trebam li nesto dodati? za te pare mozes kupiti cijelu ekipu i to ne bezveznu ekipu nego ekipu koja nece biti puno slabija od Reala.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 24 jan 2015, 21:38

Nije sve u golovima i asistencijma, Luka Modric nikada nedaje golove ili asistencije i nikada nije bio poznat po tome ali ipak jedan od najboljih na svijetu. Senijad Ibricic je zabijao puno vise golova i vise asistencija imao od Modrica ali nigdje nije uspio, plafon neke bezvezne turske klubove, zato mani se statistike.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jan 2015, 21:41

calcio je napisao/la:
Izmisljas ovo da sam tvrdio da je TSS bolji igrac, rekao sam da nije losiji i postavio sam statistiku a ti si mozda iz toga izvukao zakljucak da je on bolji (sto prema statistici jeste).

M.B. 26 nastupa 2.117 minuta 3 gola, 6 asistencija
T.S.S. 16 nastupa 1.235 minuta, 5 golova, 5 asistencija

Prelazni rok je uvijek bio cudan. Bale je placen 100 miliona. Trebam li nesto dodati? za te pare mozes kupiti cijelu ekipu i to ne bezveznu ekipu nego ekipu koja nece biti puno slabija od Reala.
Pa u cemu je problem, sto Tino ne potpisa za Inter, nego platise Brozovica duplo skuplje?
Pretpostavljam da su u Interu budale, pa ih Mamic prevario!?

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jan 2015, 21:47

Pitaj ove iz Intera. S obzirom da se nalaze na sredini tabele, mozda nisu budale, ali nisu sigurno ni neki genijalci. Mozda naleti neko ko navija za Inter da potvrdi :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], ArtemisFowl, Bing [Bot], Drum, Jet2Holiday, Proximic, rishovski, stokastoka23 i 77 gostiju.