Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 jan 2015, 15:41

Gabriel said "thank you very much to all" to a group of fans before leaving Villarreal training yesterday.
Pauliste nema u timu za vecerasnji duel Villarreala s Levanteom. A Joel nije bio na nasem danasnjem treningu, znaci da je ukljucen u taj transfer. Vjerovatno je u pitanju posudba.

+ ovo
Juan Carlos Agüero ‏@juankaguerom 38m38 minutes ago
There's an agreement with Joel Campbell & Villarreal. Just waiting him to sign Arsenal extension before he goes on loan
Pa da, kao garancija da ce dobiti sansu u Arsenalu, produzit ce mu ugovor i onda ga poslat na posudbu. Nije loše ni ovako, ove sezone tesko da bi dobio sansu pored ovakvog Alexisa + jos se vratio Wengerov ljubimac Walnutt..

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 jan 2015, 16:34

A bitnije je sto se vratio i Gnabry a on je neko ko bi mogao biti preopak igrac i neko koga bas treba forsirati...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 jan 2015, 16:41

Gunner4 je napisao/la:A bitnije je sto se vratio i Gnabry a on je neko ko bi mogao biti preopak igrac i neko koga bas treba forsirati...

Ja bi iskreno vise volio da forsiramo Gnabrya nego Campbela,iako mi je i ovaj drugi drag,ali Gnabry je mladji,i vjerujem da ce biti bolji igrac ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jan 2015, 18:37

Gunner4 je napisao/la:Kakva crna titula kasno je ove godine za to. Sada je najbitnije izboriti 3 mjesto koje realno i trebamo uzeti.
Iskreno za Paulistu nisam ni cuo dok se nije poceo povezivati sa nama. Ne volim brazilske fudbalere pogotovo sto i ovaj ima iritantnu facu kao Costa i Oscar... Po ovim klipovima vidim da je slican igrac kao Koss. Ali realno i Kossa smo cekali 2 sezone. Ali ko ce znati mozda se momak nametne od prve. Jbte ipak je bolje imati 3 stopera nego 2. A svedno bih volio da Chambersa vise forsiraju na toj poziciji.
Ono sto ne bih volio jeste da dolazak Pauliste znaci odlazak Kossa a sa Arsenalovim birdom sve je moguce.

Hummelsa sam gledao vise i mogu reci da je i on sklon kiksevima. Nakon prvog penala ili autogola bi kod nas bio proglasen za mega-flopa. A realno nece njega Dortmund pustiti sada kada im odlazi jos jedna zvjezda u ekipi...

Pa naravno da je kasno za titulu ali ne bi mi kupili Hummelsa da nam igra samo ovu sezonu igra se jos sezona poslije a tu ce nam trebati igraci njegovog kalibra ukoliko su nam ambicije trofeji...

AGB
Pa pojacanje u smislu da imamo sirinu u ekipi, nekoga ko mozda moze izbaciti Mertesackera, da se ne desi u kljucnom dijelu sezone situacija da Monreal i Debuchy igraju stopere sto nas moze skupo kostati u toj borbi za top 3 ili 4...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jan 2015, 19:30

@KIKE_MARIN confirmed @Arsenal agree a fee of €18m with @VillarrealCF for Paulista.

dobrodosao

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jan 2015, 19:30

Ma nije vala. Sa njim bi imali tri dobra stopera i jednog mladog. To je tamam za titule.

Nije problem Arsenala sto ce on doci. Problem Arsenala je sto ce se neko povrijediti, sot ce Wenger forsirati Ozila na krilu, ili pak Artetu na dmf.

Arsenal sa ovim timom i pojacanjima na stoperu(pa i taj paulista), dmf-u i krilu(lijevom, jer meni Cazorla nije igrac za krila) bi bio veoma konkurentan. Naravno da Wenger svakoj utakmici pristupi ozbiljno i da dozira nastupe.
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 jan 2015, 19:33

Mi po nekima imamo 3 solidna igrača, a ono ostalo su polovnjaci :D Tako da nam treba 15-ak igrača
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jan 2015, 19:46

Za titule nisu taman "dobri" igraci. Za titule nam trebaju vrhunski igraci, Chelsea ima tri stopera svjetske klase Cahill, Ivanovic, Terry (Ivanovic igra kao desni bek ali na stoperu nije nista slabiji cak naprotiv) mi imamo Koscielnog koji eto haj nek moze sa njima da se poredi i ovi ostali nisu ni blizu taj nivo (Mertesacker je vec sad prosjecan a bice samo losiji i losiji). Ali zato kad bi doveo Hummelsa sve se to mijenja stoper svjetske klase umjesto jednog prosjecnog i odbrana duplo jaca...

topnik
imas 2 wc igraca dokazana par njih iznadprosjecnih i bruku prosjecnih i ispodprosjecnih igraca...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jan 2015, 19:55

E i ti Paja valjas gluposti.

Kakva ba tri stopera svjetske klase? Pa pratis li formu Cahila ove godine? Fakat sam kontao da se moze sa tobom pricat, al' izgleda da nema smisla fakat. Mada od one price Hazard sve dribla doda beku koji ubaci i zato nema statistiku sve mi je jasno.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jan 2015, 20:15

Pratim formu Cahilla, i ove godine je jedan od najboljih stopera lige, prvi izbor na stoperu najjace ekipe i odbrane lige...Ne znam sta se vracamo svaki put na Hazarda to sto vi ne gledate fudbal dalje od toga da na livescoru ili fantasyu vidite bodove za asistnecije i golove (a btw i na fantasyu Hazard dominira, samo Sanchez ima vise bodova od njega, a fantasy je ako ga igrate cisto bodovanje statistike igraca plus neki bonusi posto ti je statistika toliko bitna)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 jan 2015, 20:27

Silna odbrana u manje od mjesec dana u jednoj utakmici 5 u drugoj utakmici 4 gola. Da ne govorimo da je jedan tim niželigaš.

Čovjek bi rekao nas kopiraju od prošle sezone :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 jan 2015, 20:40

Hazard je najbolji zasto sto izdribla pola ekipe ali je Cazorla flop i ako to isto uradi... :crazy: :crazy: :crazy:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 24 jan 2015, 20:53

Objasnjavajuci detalje gubite sustinu, ja bi licno u 3 od 4 utakmice radije imao Hazarda. U ovoj jednoj bi Santia jer mu je to neka konstanta dobrih partija.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 jan 2015, 22:19

Bravo za Paulistu, idemo dalje, Wenger je rekao da on mozda nece biti zadnje pojacanje u januaru.. ja ne znam koju poziciju bi sad mogao popuniti mislim da smo na svim sad dobro popunjeni.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 jan 2015, 22:20

Villarreal CFVerified account ‏@VillarrealCF

¡Bienvenido @joel_campbell12! Acuerdo de cesión con el @Arsenal hasta final de temporada. #Endavant

Campbell do kraja sezone u Viljarealu
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 jan 2015, 22:22

slika

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 jan 2015, 22:46

Pročitah da čovjeku nije prezime Paulista uopšte, nego je to zato što je iz Sao Paola :mrgreen: .

Hajde da vidimo kakav će biti momak, nemojte pljuvanja prije nego je i došao u London.
Meni se jedino ne sviđa jer su Brazilci po prirodi šarlatani :crazy:

EDIT:

Otišli nam Podolski, Campbell, Sanogo. Tri igrača iz ofanzivne linije. Sad nemamo zamjenu za Sančeza, jedino ako konta Gnabrya koristiti tu i tamo.
A ovaj Gabriel nije koštao ni 15. miliona eura :mrgreen:

Profesor :kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 24 jan 2015, 22:57

Sky **** - Arsenal to pay fee in excess of £11 million for Paulista #SSNH
slika
slika
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jan 2015, 23:07

cavani zadnjeg dana

reko je da pojacanja nisu gotova msm ne mora znacit dolaskom gabriela da su gotova pojacanja

na fifi pise gabriel samo

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 25 jan 2015, 01:11

Dobrodosao Paulista, ovaj momak ce pokidati, upamtite sta sam rekao :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.