82' Watford - Blacpool 7:2 (0:2)
84' City - Middlesbroug 0:1 (0:0)
Jel me neko za*ebaje??

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Fakat, City kući 2 gola razlike gubi, Chelsea prokocka prednost i prime 4 komada. Totenhem isto tako prokocka prednost 2 gola primi isto kući , Sauthampton isto . Pa jbt da su svi igrali za kladionicu i namjestili ne bi ovakvi rezultati bili .zgmiky je napisao/la:e ko danas nije dobio onda stvarno![]()
![]()
još čekamo lpoolGameFKS je napisao/la:Fakat, City kući 2 gola razlike gubi, Chelsea prokocka prednost i prime 4 komada. Totenhem isto tako prokocka prednost 2 gola primi isto kući , Sauthampton isto . Pa jbt da su svi igrali za kladionicu i namjestili ne bi ovakvi rezultati bili .zgmiky je napisao/la:e ko danas nije dobio onda stvarno![]()
![]()
Da upotpune da.zgmiky je napisao/la:još čekamo lpoolGameFKS je napisao/la:Fakat, City kući 2 gola razlike gubi, Chelsea prokocka prednost i prime 4 komada. Totenhem isto tako prokocka prednost 2 gola primi isto kući , Sauthampton isto . Pa jbt da su svi igrali za kladionicu i namjestili ne bi ovakvi rezultati bili .zgmiky je napisao/la:e ko danas nije dobio onda stvarno![]()
![]()
zgmiky je napisao/la:janez pa vidi velesile s druge strane, ništa čudno bradford daje 4 komada chelsea, mboro, leicester i palace ne znaš ko je jači
Zabio 1 za sadaRios je napisao/la:Moze li mi neko reci gdje da pratim ucinak rukometasa,preciznije ovog Simoneta iz Argentine? Ja ne mogu da nadjem nigdje nikakav izvor..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.