FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek priča ko šta hoče al nama najviše fali još jedno dobro krilo da bi Evropa bila sigurna.
Meni po ovom sastavu izgleda da igramo sa Tomicem kao zadnjim veznim, a Varea kao poluspic.PlaviSaJUGA je napisao/la:Uskoro se očekuje početak pripremne utakmice između našeg Željezničara i Veleža.
Za Plave od prve minute igraju: Antolović - Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić - D. Sadiković, Tomić, Đelmić, Bučan, Varea - Bajić.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Gol dao Bajić
Ma vi stvarno niste normalni !!!
-
- Kontakt:
Dado je zadnji vezni. Tomo i Đelma ispred. Vareao lijevo.tm8782 je napisao/la:Meni po ovom sastavu izgleda da igramo sa Tomicem kao zadnjim veznim, a Varea kao poluspic.PlaviSaJUGA je napisao/la:Uskoro se očekuje početak pripremne utakmice između našeg Željezničara i Veleža.
Za Plave od prve minute igraju: Antolović - Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić - D. Sadiković, Tomić, Đelmić, Bučan, Varea - Bajić.
Hvala...fkzeljeznicarba je napisao/la:Dado je zadnji vezni. Tomo i Đelma ispred. Vareao lijevo.tm8782 je napisao/la:Meni po ovom sastavu izgleda da igramo sa Tomicem kao zadnjim veznim, a Varea kao poluspic.PlaviSaJUGA je napisao/la:Uskoro se očekuje početak pripremne utakmice između našeg Željezničara i Veleža.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
FK Željezničar
I kazu Baja nije spic, a momak se preporodio na ovoj poziciji.
Samo trpaj Riki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo trpaj Riki

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- zeljeznicar1
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Remi 1:1
U drugom dijelu su priliku za igru dobili Čolić, Uzelac, E. Sadiković, Hadžiahmetović i Nuspahić. Tako su Plavi drugi dio igrali u sastavu: Antolović – Čolić, Zeljković, Uzelac, Bučan – E. Sadiković, Tomić, Hadžiahmetović, Nuspahić, Đelmić – Bajić.
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-u-priprem ... zom/13157/" onclick="window.open(this.href);return false;
U drugom dijelu su priliku za igru dobili Čolić, Uzelac, E. Sadiković, Hadžiahmetović i Nuspahić. Tako su Plavi drugi dio igrali u sastavu: Antolović – Čolić, Zeljković, Uzelac, Bučan – E. Sadiković, Tomić, Hadžiahmetović, Nuspahić, Đelmić – Bajić.
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-u-priprem ... zom/13157/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Amir i Varea fulili zicere. Dok je igrao baš prvi tim, bili smo dosta bolji, državi velež daleko od gola. onda izmjene, malo se izgubila igra, i Velež izjednačio.
Al cuj "raspitivali se za Nikolu Komazeca"
Mozda su bas tog novinara zvali da pitaju kako igra Komazec u Norveskoj pa mu odatle ta informacija
Smijesno i previse.. Inace mislim da se Varea nece koristiti kao napadac vec iskljucivo kao ofanzivni veznjak ili ti ga polu spic.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Care vidim ti nik pa da te pitam nesto vezano za Twitter...fkzeljeznicarba je napisao/la:Amir i Varea fulili zicere. Dok je igrao baš prvi tim, bili smo dosta bolji, državi velež daleko od gola. onda izmjene, malo se izgubila igra, i Velež izjednačio.
Moze li se malo cesce vijesti objavljivati na Twitteru? Slike? I.tako to
Zar Djelmic nije tek pet dana u Zelji, a brkati rodjo bi da sudi? Stvarno ovog foruma jednostavno ne mozes ispraviti, da ga ukines, opet bi naletile sive celije.1922VFC1981 je napisao/la:Neobjektivan si totalno ali hajde kad vec hoces da uljepsas igru svog kluba nije problem,ali velez je promjenio 8 igraca dok ste vi manji broj izmjena imalifkzeljeznicarba je napisao/la:Amir i Varea fulili zicere. Dok je igrao baš prvi tim, bili smo dosta bolji, državi velež daleko od gola. onda izmjene, malo se izgubila igra, i Velež izjednačio.![]()
Po meni đelmić vam nije pojacanje
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".
- zubanovic89
- Kontakt:
Ako mislis na Senada Zaimovica, moram ti reci da nisi upravu, znam ga licno i veliki je zeljovac, a pored toga covjek sa Fabrikom ugovara poslove i radi reklame za Audi i VW, tako da mislim da je jako dobra stvar sto se ukljucio u rad kluba.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da malo fulate, odnosno nije pljuvao Emir Aletic po Zelji, nego je po Zelji hrakao njegov gazda, koji je na posljednjoj skupstini izabran u taj neki odbor koji ce pripremati novi statut. E, to su stvari zbog kojih se meni povraca, ali eto, znaju ovi strucnjaci sta i kako, zna i onaj sto mu je sin veliki talenat. Polako, samo polako...tm8782 je napisao/la:Prijatelju pare se oslade vjeruj mi, tad ne poznaje granice novinarstvo. Ne kazem svi ali vecina novinara bi svasta nesta, tada ljubav prestaje prema svemu a ne prema klubu. Nazalost. Mada ko istinski voli klub mislim da nema tih para ili tog nekoga "insana" koji ti moze oduzeti tu tvoju ljubav prema klubu ili da napises nesto protiv tog kluba. Ali...nismo svi isti...opet kazem nazalost...PlaviSaJUGA je napisao/la:Emir Aletic njega licno poznajem. Sad je u Sarajevu a inace iu Fojnice. Radio prije par godina u Zelji pisao izvjestaje itd...
Dobijao gratis ulaznice po par komada on djelio glumio gazdu ode iz Zelje sad pljuje po njemu...
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- zubanovic89
- Kontakt:
Pa sad sam ti rekao sta je ugovorio ne kontam sta ti nije jasno? Fabrika je radila i producirala prvu sezonu Zeljo TV kad je taj projekat licio na nesto. Ako ces se voditi tom logikom, niko od uposlenih u klubu pa ni Amar ti nije doveo investitora, zato na dresu nosimo Budi Željo. Ima razlog zasto investitori ne ulazu u nas i ljudi rade na tome, ako je Senad spreman da pomogne ko smo mi da se bunimo. Ako si ti spreman da odvojis svoje privatno vrijeme i svoje pare (kao sto ljudi u klubu sada rade, ukljucujuci i Senada) i predlozis nesto bolje svi cemo te podrzati. Međutim pošto nisi, mislim da nije korektno da "hrakces" po nekome ko radi na najvaznijem dokumentu za klub od onog iz '21 kad smo se registovali. I taj portal koji spominjes skoro niko ne cita, i cisto sumnjam i da se on petlja u uredjivacku politiku, ako je uopste i ima.aleksandar_veliki je napisao/la:zubanovic89, mislim na Senada glavom i bradom. Sta ugovara, sta ti je ugovorio, kakvu je ljubav prema klubu pokazao ili je i njemu Amar smetao. Taj covjek je do prije dvije godine bio u klubu, pa sta ti je ugovorio, taj covjek je vlasnik portala koji je hrakao dvije godine po svemu sto ima veze sa Zeljom i Grbavicom. Je li mozda tako potencijalnim investitorima otvarao vrata? Da li takvi trebaju biti u klubu? Nevezano ime kluba, ali ljubav se dokazuje i kada nisi dio price, a sasvim sigurno se ne dokazuje primitvnim hrakanjem...
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- zubanovic89
- Kontakt:
Ton u kojem iznosiš svoje mišljenje i generalno način na koji pričaš == hraktanje (blago rečeno) što mi govori da te fakat ne treba uzimat za ozbiljno, ni tebe ni tvoje mišljenje. Osoba, generalno u život, sebi smije dozvoliti da nekom drugom kaže kako nema pojma samo kada ta osoba postigne nešto više, i napravi veće stvari u životu od nekoga koga kritikuje, jer se podrazumijeva da zna bolje. Senad ima firmu koja posluje sa VW (kako god, posluje), Gredić radi u banci koja je sponzor Lige prvaka, Šiljak je pravio milione prometa u svakoj firmi u kojoj je radio itd. Kada ti ili bilo ko drugi postigneš isto ovo, ili barem približno, možeš sebi dozvoliti da s obrazom hrakces po tim ljudima, govoriš im kako nemaju pojma, da ti se od njih povraća i slično. Do tad ti ostaje da budeš moderator na forumu vrtića Djeca Sarajeva. Živio.aleksandar_veliki je napisao/la:Ni taj projekat o kojem pricas nije uradjen mukte, bolje provjeri, a O Amarov ulaganju mozemo nasiroko, samo izgleda da to nekima u ovom trenutku bas i ne odgovara. Hracem, odnosno iznosim svoje misljenje, da li ces se sloziti s njim ili pak neces, ti ili bilo ko drugi, nije moj problem. Usput, tu suplju o izdvajanju para mozes pricati nekom drugom, meni ipak ne. Ako je pozajmljivanje para, pa jos ako se isto veze za igrace, onda sam i ja spreman za tu pricu. Istina, nemam mnogo, ali njusim tu dobar posao, pa bih i rizikovao, odnosno pozajmio. I da, VW si imao i prije, samo je to toliko bijedno i jadno da ustvari i ne predstavlja nista.zubanovic89 je napisao/la:Pa sad sam ti rekao sta je ugovorio ne kontam sta ti nije jasno? Fabrika je radila i producirala prvu sezonu Zeljo TV kad je taj projekat licio na nesto. Ako ces se voditi tom logikom, niko od uposlenih u klubu pa ni Amar ti nije doveo investitora, zato na dresu nosimo Budi Željo. Ima razlog zasto investitori ne ulazu u nas i ljudi rade na tome, ako je Senad spreman da pomogne ko smo mi da se bunimo. Ako si ti spreman da odvojis svoje privatno vrijeme i svoje pare (kao sto ljudi u klubu sada rade, ukljucujuci i Senada) i predlozis nesto bolje svi cemo te podrzati. Međutim pošto nisi, mislim da nije korektno da "hrakces" po nekome ko radi na najvaznijem dokumentu za klub od onog iz '21 kad smo se registovali. I taj portal koji spominjes skoro niko ne cita, i cisto sumnjam i da se on petlja u uredjivacku politiku, ako je uopste i ima.aleksandar_veliki je napisao/la:zubanovic89, mislim na Senada glavom i bradom. Sta ugovara, sta ti je ugovorio, kakvu je ljubav prema klubu pokazao ili je i njemu Amar smetao. Taj covjek je do prije dvije godine bio u klubu, pa sta ti je ugovorio, taj covjek je vlasnik portala koji je hrakao dvije godine po svemu sto ima veze sa Zeljom i Grbavicom. Je li mozda tako potencijalnim investitorima otvarao vrata? Da li takvi trebaju biti u klubu? Nevezano ime kluba, ali ljubav se dokazuje i kada nisi dio price, a sasvim sigurno se ne dokazuje primitvnim hrakanjem...
Nisu to nikakve reference.zubanovic89 je napisao/la:Senad ima firmu koja posluje sa VW (kako god, posluje), Gredić radi u banci koja je sponzor Lige prvaka, Šiljak je pravio milione prometa u svakoj firmi u kojoj je radio itd.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa moraju i advokati od nečeg da žive.
nemamo se mi koji nismo ukrali milione šta brinuti i gubiti san za one koji jesu. šta je dati milion za svoju slobodu ako si hapio pet?