Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pretpostavila sam da je to. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima haman pa 10 godina otkad ovo nisam probao vjeruj mi, a oba strica mi vrcaju med, a ovo mi je nesto najljepseR32 je napisao/la:Vidite li sad?
Satina, Saće, med.. i to tek nakon vrcanja, koji je filing ovako svjeze stavit usta mm
kad budu vrcali moracu se i ja docepati jednog komada, pa da ja uslikam s n95, pa da vidimo

" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
sam9 da pitam. Maloprije usao na filmoviziju jer trazim sebi film izbaci mi kao da na stranici ima virus vas telefon zarazen. Pritisnite OK da bi krenuo proces popravke. Sad me interesuje jel stvarno mi upo virus il je to neki qrac njihov samo?
Evo i slika

Evo i slika

ma ad vjerovatno, i meni tako ispadne android is broken il nesto ko virus, android shut down press ok to fix it i kontao da ima nesto al nema, precesljaj telefon ako mislis da ima al trebalo bi da nema nakon sto odes ok, samo bi trebalo da otvori neki dosadni ad
Ma to su njihovi adovi gluposti ne sikiraj se samo izbjegavaj to
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ima li neko iskustva s leagoo lead 3S, imam samsung galaxy s duos, al' cesto zaledi i zna biti nesnosno spor, pa ako neko zna vise svaka pomoc je dobrodosla
To sam i kontao prvi put mi izbaci na njemackom odmah mi sumnjivo bilo jer ne koristim njemacki na telefonu kad kasnije bosanski al reko da priupitam da budem siguran ako bi ispalo da jest virus da ne ulazim vise.
Ne klikaj ni OK, već izađi jednostavno, to su reklame i možda kojekakve aplikacije koje usporavaju telefon, bježi od toga koliko te noge nose 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- sagitarius
- Kontakt:

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
samo idi po uputama i ne sikiraj sesoxx je napisao/la:To sam i kontao prvi put mi izbaci na njemackom odmah mi sumnjivo bilo jer ne koristim njemacki na telefonu kad kasnije bosanski al reko da priupitam da budem siguran ako bi ispalo da jest virus da ne ulazim vise.
ucini uslugu svom telefonu
kako sam ja alergican na te kopije, tacno mi se smuci od njihsagitarius je napisao/la:Dobra kopija pravo, samo znam da su kamere kod kopija za bacit, al me iznandio izgled pravo

ja sam prije predlozio piku da stave zasebnu kategoriju za kopije, medjutim, neki nisu postovali, a i oni su novim izgledom tu opciju uz pomoc filtriranja sa strane izbacili, ili je ja ne vidim
isto tako, govorili su da ce uciniti da artikli budu sto vise pregledniji, ja odem sad tamo gledati telefone, kad tamo u naslovu iskacu QUAD CORE 2.5GHz BESPLATNA DOSTAVA SALJEM ODMAH JEFTINO
stave citav opis na naslov artikla
na to pik odmah treba da reaguje
-
- Kontakt:
Obični popup koji se kao i na desktop verziji chrome-a rješava pomoću adblock ili adaway aplikacija (ako imaš root) a ako nemaš root:soxx je napisao/la:sam9 da pitam. Maloprije usao na filmoviziju jer trazim sebi film izbaci mi kao da na stranici ima virus vas telefon zarazen. Pritisnite OK da bi krenuo proces popravke. Sad me interesuje jel stvarno mi upo virus il je to neki qrac njihov samo?
Evo i slika
If you're not rooted, don't despair. You simply need to do a little more leg work with your proxy settings. Just go to your Settings and select Wi-Fi, long press the connection you're on (you'll obviously need to do this for all of the Wi-Fi networks you regularly log into) and select Modify Network. From here, go down to Show Advanced Options and switch the Proxy Settings to Manual (it'll be set automatically to None). This will bring up further options: you simply need to change the entry in the Proxy Hostname field to localhost and the Proxy Port to whatever number Adblock Plus has told you to change it to. For me it was 2020. You don't need to add any exceptions.
Now, you can set your notification options as above and start launching ad-heavy websites as much as you like. Instead of seeing all the banner and sidebar ads you'll just get white space – it may seem a little weird at first but that nice ''breathing space'' is actually kind of nice once you get used to it. Not to mention the fact that you won't be seeing all sorts of flashy, noisy and moving image ads all of the time. Some sites, like Forbes, will still show their initial pop-up advertisement, but there will be nothing in it. Some of these are unavoidable. Combined with Chrome's pop-up blocker (plenty of other browsers have similar functions), Adblock Plus will save your sanity, your data and your impulse to consume.
Više o ovome:
http://www.androidpit.com/how-to-block- ... ur-android" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li neko kako rijesiti problem sa aplikacijama instaliranim na SD kartici?
Neke aplikacije jednostavno nestanu, tj. ikone im nestanu, dok telefon pokazuje da su jos uvijek instalirane. Kad ih premjestim na internu memoriju opet rade normalno. Micro SD kartica je nova. Vecina aplikacija i sav drugi sadrzaj na kartici radi normalno.
Telefon je Xperia E3 Dual - KitKat, zadnji update.
Neke aplikacije jednostavno nestanu, tj. ikone im nestanu, dok telefon pokazuje da su jos uvijek instalirane. Kad ih premjestim na internu memoriju opet rade normalno. Micro SD kartica je nova. Vecina aplikacija i sav drugi sadrzaj na kartici radi normalno.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Vlarayan110
- Kontakt:
To se zna nekad desit sa Androidom.RiNo je napisao/la:Zna li neko kako rijesiti problem sa aplikacijama instaliranim na SD kartici?
Pod tim da nestanu ikone jel misliš da nestanu iz app drawer ?
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
DaVlarayan110 je napisao/la:
To se zna nekad desit sa Androidom.
Pod tim da nestanu ikone jel misliš da nestanu iz app drawer ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesil probao sa nekim drugim launcherom, nova, google now, apex? da li na njima nestaju aplikacije?
takodjer provjeri da li na Xperia launcheru ima opcija da sakrijes aplikacije, mozda su ti neke sakrivene?
takodjer provjeri da li na Xperia launcheru ima opcija da sakrijes aplikacije, mozda su ti neke sakrivene?
Ok probat su sa drugim launcherom cim dodjem do mobitela, posto nije moj.
Ima jos jedna sitnica koja smeta. Kad se promjeni jezik telefona na bosanski, nece da otvori FB aplikaciju, pise samo "tap to retry". Cim se vrati na engleski radi. A sve je uglavnom apdejtano...
Ima jos jedna sitnica koja smeta. Kad se promjeni jezik telefona na bosanski, nece da otvori FB aplikaciju, pise samo "tap to retry". Cim se vrati na engleski radi. A sve je uglavnom apdejtano...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kad prebacis na naski jezik telefon, probaj skinuti nanovo aplikaciju
Moze neka preporuka za nov telefon do 250 km, treba za jedbog nezahtjevnog korisnika koji trenutno ima wildfire s pa bi nesto veci displej i eto sta vec moze, ako neko moze preporucit i neku radnju tipa univerzalno, kamconnecting, da pazarim kod njih, odabir je trenutno lg l fino cini mi se om za 230 km i pristojan je, ako neko ima bolju preporuku neka kaze i hvala