kupio ih je Rezart Taci, vlasnik Taci Oil-aakisarajevo92 je napisao/la:I za Parmu, citam danas da je neki mladi Albanac postavljen za predsjednika, kakva je oko njih situacija?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
@MaGiCa
Hvala. Bio je zanimljiv Ghirardi, kao da se nazirao dobar projekat u zadnje vrijeme, razočarao se na kraju prošle sezone kontao sam možda je samo trenutak da će se predomisliti, ali odlučio je znači 100% . Biće zanimljivo pratiti razvoj situacije, ali bezveze mi da se predaju ove sezone jer nije velika razlika, može se stići, ispadanjem Parme bi Serija A izgubila, ovako sa novim vlasnikom može biti na dobitku, a možda je lakše na početku projekta iz B krenuti
Gledam neki dan tabelu Serije B, Catania se bori za opstanak
Hvala. Bio je zanimljiv Ghirardi, kao da se nazirao dobar projekat u zadnje vrijeme, razočarao se na kraju prošle sezone kontao sam možda je samo trenutak da će se predomisliti, ali odlučio je znači 100% . Biće zanimljivo pratiti razvoj situacije, ali bezveze mi da se predaju ove sezone jer nije velika razlika, može se stići, ispadanjem Parme bi Serija A izgubila, ovako sa novim vlasnikom može biti na dobitku, a možda je lakše na početku projekta iz B krenuti

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
Za Parmu se slazem, meni uz Juve za koji navijam, ubjedljivo najdrazi klub sa "cizme".Padovan je napisao/la:@MaGiCa
Sto se tice Catanie, slusao sam jos dok su se borili za opstanak u Seriji A, da je covjek koji ih je digao i uveo tu, povukao se i otisao u Messinu da pokusa uraditi isto. Nzm koliko je tacno to.
U "B" dominira Carpi, bilo bi zanimljivo da udju, jako lijepo mjesto.

Ucinio im je uslugu

Potpisali vec Varela, Nocerino, Rodriguez - blizu su (bili) Campagnaro, Neto (iz Siene prodat Zenitu za 7mil), Osvaldo, Ederson, Perea itd.
Na fb naletih na ovo.
Don't believe the hype.
Gilardino se vraća u Fiorentinu.
Eto danas potpisuje za Samp
Eto danas potpisuje za Samp

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tomas Necid potpisao za Chievo.
Jos jedan adut sa starijih verzija Football managera, igralo se nekad dobro sa njim, Dzagoevim, Krasicem i kompanijom.
Jos jedan adut sa starijih verzija Football managera, igralo se nekad dobro sa njim, Dzagoevim, Krasicem i kompanijom.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
opet ce palermo da zgrne novce 
imaju ljudi jak scouting u juznoj americi, uvijek za sicu dovedu, a masno zarade....a dybala ce biti nesto kao cavani

imaju ljudi jak scouting u juznoj americi, uvijek za sicu dovedu, a masno zarade....a dybala ce biti nesto kao cavani
Ali će prvo morati riješiti novi ugovor, jer ako se ne varam, postojeći važi još godinu dana.ronaldo99 je napisao/la:opet ce palermo da zgrne novce

- L'Avvocato
- Kontakt:

Dobra utakmica se večeras očekuje. Lagano uživanje uz Calcio u ovim zimskim danima

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Muriel nece igrati u prva, Eder je u stasnoj formi ovu sezonuakisarajevo92 je napisao/la:Muriel - Eto'o u napadu Sampe
Nije lose, nije lose

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nakon prodaje klupskog autobusa:L'Avvocato je napisao/la:
Dobra utakmica se večeras očekuje. Lagano uživanje uz Calcio u ovim zimskim danima![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad Sampa iskešira 15mil za igraca, sumnjam je to da bi grijao klupu. A Eder moze lako igrati iza njih dvojice kao AM.Andrej je napisao/la:Muriel nece igrati u prva, Eder je u stasnoj formi ovu sezonuakisarajevo92 je napisao/la:Muriel - Eto'o u napadu Sampe
Nije lose, nije lose
Don't believe the hype.

Andrej je napisao/la:

Vrlo diskutabilna situacija, po meni je mogao svirati penal za Lazio. Kontakt je postojao.
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:

Kakav idiotski potez Mexesa
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.