FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2015, 12:19

Samo se nadam da ce Bekic dobiti dugorocniji ugovor, neke dvije godine pa da mozemo biti sigurni i naredne sezone pa i u slucaju dobrih partija da zaradimo nesto na njemu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jan 2015, 12:19

BUM.....Almir Bekic....hvala predsjednice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2015, 12:21

Aferim, predsjedniče. :clap: Drago mi je vidjeti da se konačno planski dovode igrači, iako je u zimskoj pauzi vrlo teško naći nekoga ko je slobodan, a da pritom posjeduje kvalitet. Po nekoj mojoj računici, još štoper, lijevi bek i centralni veznjak su nam potrebni pa da budemo popunjeni na svim pozicijama.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jan 2015, 12:28

žiku Beke, malo brz :kafa:
[youtube][/youtube]

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 24 jan 2015, 12:49

Sa Bekićem lijeva strana je sad ok,idemo dalje do ponedeljka još dvojicu treba dovesti.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jan 2015, 12:59

hondas je napisao/la:Sa Bekićem lijeva strana je sad ok,idemo dalje do ponedeljka još dvojicu treba dovesti.
Mislim da nije, jer imamo njega i Mehidica koji su dosta ofanzivni, treba na jedan lijevi bek koji je vise odredjen za odbranu nego za naprijed.

Aaaa evo i Almira

slika
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 jan 2015, 13:14

Chinaglia je napisao/la:žiku Beke, malo brz :kafa:
[youtube][/youtube]
Kako me podsjeti na ovo :cool: aBd da zamijeni Mehidića u prvoj postavi. :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jan 2015, 13:17

ma nema potrebe dirat' Mehidića, ostavit' ga u prvih 11 ovu polusezonu, ako ne podigne nivo igre pored Zebe, Beke, Krpe, te vjerujem još jednog kreativca, onda ga poslat' na klupu i dovest' drugog krilnog igrača :D ali ipak vjerujem da će podić nivo igre s ovim igračima, jer će i njemu biti lakše, imat' će više upotrebljivih lopti, a ne da mu se lopta uvali u noge, u fazonu, samo da nije kod mene, pa ti Mehidiću sam rješavaj :mrgreen:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 jan 2015, 14:22

Chinaglia je napisao/la:taman da se Beka dovede u formu za narednu sezonu :njanjanja:
harry_90 je napisao/la:Azmir krenuo vracat citavu ekipu koja nas je uvela u premijel ligu :D
da hoće vratit' Redžepija ako već boljeg ne možemo naći, Redžepi i Zeba za kreaciju, bilo bi dovoljno :D
Navodno ga Redzepi dva puta zvao,Azmir nije odgovorio.Valjda Azmira isfoliro kad smo usli u PL...nema dogovora.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 jan 2015, 14:25

Sad kad Musemic vam zaganja Belosevica vidjet ce te :D jos uz to vam otjerao onog Kuduzovica :D

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jan 2015, 14:30

emirzlaTu je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:taman da se Beka dovede u formu za narednu sezonu :njanjanja:
harry_90 je napisao/la:Azmir krenuo vracat citavu ekipu koja nas je uvela u premijel ligu :D
da hoće vratit' Redžepija ako već boljeg ne možemo naći, Redžepi i Zeba za kreaciju, bilo bi dovoljno :D
Navodno ga Redzepi dva puta zvao,Azmir nije odgovorio.Valjda Azmira isfoliro kad smo usli u PL...nema dogovora.
I ti vjerujes u to, da je Redzepi zvao Husica 2 puta? Meni to zvuci presmijesno i ocajno, da on zove Husica i moljaka da dodje u Slobodu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2015, 14:35

ne svidja mi se ovo, kasne mi informacije ko nikad :mrgreen:

sto se tice Bekica, njega i Mehidica bih volio da koristi kao 2 krila a da se nadje lijevi bek...isto tako skeptican sam oko Moranjkica, ali ako nema bolje stopera slobodnog moze on...

dolaskom Bekica, sad prioritet postaje vezna linija..tu ce se jako tesko biti kvalitetno pojacati a tu smo ubjedljivo najtanji..

sto se tice Redzepija zelja za povratkom postoji i uvjeren sam da bi imao mjesta u Slobodi, a ko je koga "zaje.a" svaka strana kaze da je onaj drugi kriv
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 jan 2015, 14:37

Ima i logike druze...gdje je Haris Redzepi???Nema ga brate,ne igra nigdje.A zasto nebi zvao Azmira,nije Ronaldo...ne igra nigdje...ode forma a iz iskustva zna da je i lova sigurna...zato mislim da je zvao Azmira...mozda si i ti u pravu...samo prenosim sta sam cuo :D

Kakvo iskustvo imamo sa Azmirom, bice da je druga strana zajebala.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 24 jan 2015, 14:45

Ma samo jos stoper i lijevi bek.

Fejzic (Piric), Mehanovic, Salihovic, ???, ???, Kiso, Besic, Zeba, Mehidic, Mujic( na poziciji ofanzivnog veznog do povratka Igora) i Krpic. (4-1-3-1-1) ili (4-2-3-1 sa Kisom i Prsesom kao 2 zadnja vezna )

I normala onda tu Saric, Prses, Selamovic, Todorovic, Mujkic... za rotacije. Ne treba se sad po meni ni rasipati ni na silu dovoditi igrace kada je ovo sasvim dovoljno da se do kraja uzmu sve utakmice kod kuce i eventualno 5-6 bodova u gostima.
Jedan grad, jedna ljubav!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 jan 2015, 14:45

Navodno ga Redzepi dva puta zvao,Azmir nije odgovorio.Valjda Azmira isfoliro kad smo usli u PL...nema dogovora.[/quote]
I ti vjerujes u to, da je Redzepi zvao Husica 2 puta? Meni to zvuci presmijesno i ocajno, da on zove Husica i moljaka da dodje u Slobodu.[/quote]

Za ovo sam i ja cuo, Husic je nesto ljut na Redzepija, ovaj ga je zvao al' sad da li da se nudi ili nesto drugo, uglavnom predsjednik nije htio razgovarati s njim.
Mozda ga i angazuje na kraju ko ce znati. kako god bolja atmosfera u klubu, ostanak Azmira i usvajanje izmjena statuta dovelo je do toga da bi sada mnogi rado u Slobodu dosli igrat.

i "navodno" smo bili blizu angazovanja Vranjesa, al' pobjego nam je u 15-ak minuta :crazy:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 jan 2015, 15:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne svidja mi se ovo, kasne mi informacije ko nikad :mrgreen:
Lešinari Slobode, odbrojani su vam dani :P nema više curenja informacija na sve strane :P :urnebes: :urnebes:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 jan 2015, 15:07

Sloboda odradila odlican posao sa pojacanjima i doveli ste odlicnog trenera koji ce odlicno posloziti sa Husom vam nema zime i sigurno je da vam opstanak nece doci u pitanje.

@Mortus
blizu angazovanja Vranjesa, al' pobjego nam je u 15-ak minuta
:facepalm:
Ti si opet šampion !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 jan 2015, 15:47

Bekić jutarnja bomba,očekujemo sad i jednu večernju :mrgreen: :kafa: .

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 jan 2015, 15:52

Gdje neće biti ljut na njega,dogovoriš sve i kad trebaš da potpišeš ke*aš nešto kao želiš veća primanja ovako onako,ajde ti druže razligu kao što neko reče nisi ti Ronaldo pa da se kofrčiš i zanovijetaš :roll:

Beka majstore stari dobrodošao i ako Bog da skupa slavimo nove pobjede :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 jan 2015, 15:52

Moranjkic na treningu...mozel ova bomba...i Bekic isto...poceo trening u pola cetiri...drug me sad nazva,kaze obadvojca treniraju :)

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.