FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ocekivan sastav,mada sam mislio da ce igrati Milito,ali eto valjda se Pique oporavio skroz.Busquets opet igra,vise preferiram Tourea,kao i mnogi,ali sta je tu je,zna Pep najbolje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
ma hajd nadam se da guardiola zna sta radi sa ovim buquetsom,ocekujem sjajnu utakmicu i naravno pobjedu,al mislim da je najbitnije da zabijemo gol mada nevjerujem da bi nam to protiv arsenala puno znacilo jer mi se ne branimo nikad pa ni tad
i samo da pique i puyol ne dobiju zuti karton......sretno i nama i arsenalu(posebno nama
),cujemo se na poluvremenu.........

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
sve sto zelim veceras je jednu dobru tekmu sa jedno 7,8 golova. znam da sam skroman, al eto...
e ajmo sad gledat tekmu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
na terenu samo jedna ekipa 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
jao jao...sjeva sa svih strana...pritisak ko u vodovodu 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
A tek Valdeslosmi je napisao/la:sta brani ovaj almuina svaka mu csast

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- juzni vjetar!
- Kontakt:
arsenal dominira ???!!! give me a break !! mozda u mesarskoj ligi ako budu porazeno sa manje od 2-3 razlike trebaju slavit 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
biće x do krajajuzni vjetar! je napisao/la:arsenal dominira ???!!! give me a break !! mozda u mesarskoj ligi ako budu porazeno sa manje od 2-3 razlike trebaju slavit

- nidjo_barca
- Kontakt:
Svaka cast momcima za igru.Strasno,perfektno prvo poluvrijeme,nemam rijeci,pa 70% posjed lopte,oko 20 suteva smo imali.A koliko samo sansi smo propustili,3 zicera cini mi se,Messi sa 16 metara 2x itd da ne nabrajam.
Prosto ne mogu da vjerujem da nismo zabili barem 1 gol,ali eto.Nadam se da ce ako Bog da nastaviti igrati ovako u nastavku i da zabijemo taj go,da procepi i da ako Bog da slavimo na kraju.
Prosto ne mogu da vjerujem da nismo zabili barem 1 gol,ali eto.Nadam se da ce ako Bog da nastaviti igrati ovako u nastavku i da zabijemo taj go,da procepi i da ako Bog da slavimo na kraju.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
u kakva tekma ti sunca. arsenal moze bit sretan sto nije primio 3, 4 gola u ovoj tekmi.
- -Barcelona-
- Kontakt:
samo molim Allaha dz.s da nam se ne osvete ove promasene sanse.......ubise na busquetsa 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
"ako Bog da" biće x ... treba minidjo_barca je napisao/la:Svaka cast momcima za igru.Strasno,perfektno prvo poluvrijeme,nemam rijeci,pa 70% posjed lopte,oko 20 suteva smo imali.A koliko samo sansi smo propustili,3 zicera cini mi se,Messi sa 16 metara 2x itd da ne nabrajam.

no offense .. ti tako prizeljkujes ja ovako
Eto sto je Pep stavio Bussa,bogami mozda i najbolji u prvom poluvremenu,Maxwell takodjer odlican...na toj nasoj lijevoj strani nema krila uopste ako ste primjetili da samo Maxwell napada preko te strane i eventualno Kieta kad se ubaci,Messi je u sredini gore blizu Pedra
Poluvrijeme odlicno sve ide po nasem...dvije izmjene kod Arsenala,Fabregas dobio zuti nema ga u revansu,drzimo igru...samo steta sto nevodimo,ovaj Alumia ovako brani jednom u godini,da ne povjerujes sta je sve skidao
Sve u svemu ja sam prezadovoljan igrom,ubili smo ih presingom...idemo sad po gol
Poluvrijeme odlicno sve ide po nasem...dvije izmjene kod Arsenala,Fabregas dobio zuti nema ga u revansu,drzimo igru...samo steta sto nevodimo,ovaj Alumia ovako brani jednom u godini,da ne povjerujes sta je sve skidao
Sve u svemu ja sam prezadovoljan igrom,ubili smo ih presingom...idemo sad po gol

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- juzni vjetar!
- Kontakt:
da neki nafakasti gol ne dadnu kao manchester sinoc-Barcelona- je napisao/la:samo molim Allaha dz.s da nam se ne osvete ove promasene sanse.......ubise na busquetsa

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
barca ako ovako bude protiv reala igrala, naravno pod uslovom da poprave realizaciju, real nema sta trazit u toj utakmici.
a maxwell nije napredovao, nego je jednostavno barca tim koji njemu odgovara. to inter bio nije, tamo je odbrana glavna, a to je nejmu slabija strana.
a maxwell nije napredovao, nego je jednostavno barca tim koji njemu odgovara. to inter bio nije, tamo je odbrana glavna, a to je nejmu slabija strana.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 31 mar 2010, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Izbaciti slinu Busquetsa ubaciti Tourea,ubrzati igru i završiti posao i to još veceras.
Arsenal je bio zreo još u prvom poluvremenu da primi 3-4 gola,ali Almunia je odbranio sve to.
Arsenal je bio zreo još u prvom poluvremenu da primi 3-4 gola,ali Almunia je odbranio sve to.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.