FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Samo se nadam da ce Bekic dobiti dugorocniji ugovor, neke dvije godine pa da mozemo biti sigurni i naredne sezone pa i u slucaju dobrih partija da zaradimo nesto na njemu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
BUM.....Almir Bekic....hvala predsjednice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Aferim, predsjedniče.
Drago mi je vidjeti da se konačno planski dovode igrači, iako je u zimskoj pauzi vrlo teško naći nekoga ko je slobodan, a da pritom posjeduje kvalitet. Po nekoj mojoj računici, još štoper, lijevi bek i centralni veznjak su nam potrebni pa da budemo popunjeni na svim pozicijama.

žiku Beke, malo brz

Sa Bekićem lijeva strana je sad ok,idemo dalje do ponedeljka još dvojicu treba dovesti.
Mislim da nije, jer imamo njega i Mehidica koji su dosta ofanzivni, treba na jedan lijevi bek koji je vise odredjen za odbranu nego za naprijed.hondas je napisao/la:Sa Bekićem lijeva strana je sad ok,idemo dalje do ponedeljka još dvojicu treba dovesti.
Aaaa evo i Almira

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kako me podsjeti na ovoChinaglia je napisao/la:žiku Beke, malo brz![]()

ma nema potrebe dirat' Mehidića, ostavit' ga u prvih 11 ovu polusezonu, ako ne podigne nivo igre pored Zebe, Beke, Krpe, te vjerujem još jednog kreativca, onda ga poslat' na klupu i dovest' drugog krilnog igrača
ali ipak vjerujem da će podić nivo igre s ovim igračima, jer će i njemu biti lakše, imat' će više upotrebljivih lopti, a ne da mu se lopta uvali u noge, u fazonu, samo da nije kod mene, pa ti Mehidiću sam rješavaj 

Navodno ga Redzepi dva puta zvao,Azmir nije odgovorio.Valjda Azmira isfoliro kad smo usli u PL...nema dogovora.Chinaglia je napisao/la:taman da se Beka dovede u formu za narednu sezonu
da hoće vratit' Redžepija ako već boljeg ne možemo naći, Redžepi i Zeba za kreaciju, bilo bi dovoljnoharry_90 je napisao/la:Azmir krenuo vracat citavu ekipu koja nas je uvela u premijel ligu
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Sad kad Musemic vam zaganja Belosevica vidjet ce te
jos uz to vam otjerao onog Kuduzovica 

I ti vjerujes u to, da je Redzepi zvao Husica 2 puta? Meni to zvuci presmijesno i ocajno, da on zove Husica i moljaka da dodje u Slobodu.emirzlaTu je napisao/la:Navodno ga Redzepi dva puta zvao,Azmir nije odgovorio.Valjda Azmira isfoliro kad smo usli u PL...nema dogovora.Chinaglia je napisao/la:taman da se Beka dovede u formu za narednu sezonu
da hoće vratit' Redžepija ako već boljeg ne možemo naći, Redžepi i Zeba za kreaciju, bilo bi dovoljnoharry_90 je napisao/la:Azmir krenuo vracat citavu ekipu koja nas je uvela u premijel ligu
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne svidja mi se ovo, kasne mi informacije ko nikad
sto se tice Bekica, njega i Mehidica bih volio da koristi kao 2 krila a da se nadje lijevi bek...isto tako skeptican sam oko Moranjkica, ali ako nema bolje stopera slobodnog moze on...
dolaskom Bekica, sad prioritet postaje vezna linija..tu ce se jako tesko biti kvalitetno pojacati a tu smo ubjedljivo najtanji..
sto se tice Redzepija zelja za povratkom postoji i uvjeren sam da bi imao mjesta u Slobodi, a ko je koga "zaje.a" svaka strana kaze da je onaj drugi kriv

sto se tice Bekica, njega i Mehidica bih volio da koristi kao 2 krila a da se nadje lijevi bek...isto tako skeptican sam oko Moranjkica, ali ako nema bolje stopera slobodnog moze on...
dolaskom Bekica, sad prioritet postaje vezna linija..tu ce se jako tesko biti kvalitetno pojacati a tu smo ubjedljivo najtanji..
sto se tice Redzepija zelja za povratkom postoji i uvjeren sam da bi imao mjesta u Slobodi, a ko je koga "zaje.a" svaka strana kaze da je onaj drugi kriv
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ima i logike druze...gdje je Haris Redzepi???Nema ga brate,ne igra nigdje.A zasto nebi zvao Azmira,nije Ronaldo...ne igra nigdje...ode forma a iz iskustva zna da je i lova sigurna...zato mislim da je zvao Azmira...mozda si i ti u pravu...samo prenosim sta sam cuo 
Kakvo iskustvo imamo sa Azmirom, bice da je druga strana zajebala.

Kakvo iskustvo imamo sa Azmirom, bice da je druga strana zajebala.
Ma samo jos stoper i lijevi bek.
Fejzic (Piric), Mehanovic, Salihovic, ???, ???, Kiso, Besic, Zeba, Mehidic, Mujic( na poziciji ofanzivnog veznog do povratka Igora) i Krpic. (4-1-3-1-1) ili (4-2-3-1 sa Kisom i Prsesom kao 2 zadnja vezna )
I normala onda tu Saric, Prses, Selamovic, Todorovic, Mujkic... za rotacije. Ne treba se sad po meni ni rasipati ni na silu dovoditi igrace kada je ovo sasvim dovoljno da se do kraja uzmu sve utakmice kod kuce i eventualno 5-6 bodova u gostima.
Fejzic (Piric), Mehanovic, Salihovic, ???, ???, Kiso, Besic, Zeba, Mehidic, Mujic( na poziciji ofanzivnog veznog do povratka Igora) i Krpic. (4-1-3-1-1) ili (4-2-3-1 sa Kisom i Prsesom kao 2 zadnja vezna )
I normala onda tu Saric, Prses, Selamovic, Todorovic, Mujkic... za rotacije. Ne treba se sad po meni ni rasipati ni na silu dovoditi igrace kada je ovo sasvim dovoljno da se do kraja uzmu sve utakmice kod kuce i eventualno 5-6 bodova u gostima.
Jedan grad, jedna ljubav!
Navodno ga Redzepi dva puta zvao,Azmir nije odgovorio.Valjda Azmira isfoliro kad smo usli u PL...nema dogovora.[/quote]
I ti vjerujes u to, da je Redzepi zvao Husica 2 puta? Meni to zvuci presmijesno i ocajno, da on zove Husica i moljaka da dodje u Slobodu.[/quote]
Za ovo sam i ja cuo, Husic je nesto ljut na Redzepija, ovaj ga je zvao al' sad da li da se nudi ili nesto drugo, uglavnom predsjednik nije htio razgovarati s njim.
Mozda ga i angazuje na kraju ko ce znati. kako god bolja atmosfera u klubu, ostanak Azmira i usvajanje izmjena statuta dovelo je do toga da bi sada mnogi rado u Slobodu dosli igrat.
i "navodno" smo bili blizu angazovanja Vranjesa, al' pobjego nam je u 15-ak minuta
I ti vjerujes u to, da je Redzepi zvao Husica 2 puta? Meni to zvuci presmijesno i ocajno, da on zove Husica i moljaka da dodje u Slobodu.[/quote]
Za ovo sam i ja cuo, Husic je nesto ljut na Redzepija, ovaj ga je zvao al' sad da li da se nudi ili nesto drugo, uglavnom predsjednik nije htio razgovarati s njim.
Mozda ga i angazuje na kraju ko ce znati. kako god bolja atmosfera u klubu, ostanak Azmira i usvajanje izmjena statuta dovelo je do toga da bi sada mnogi rado u Slobodu dosli igrat.
i "navodno" smo bili blizu angazovanja Vranjesa, al' pobjego nam je u 15-ak minuta

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Lešinari Slobode, odbrojani su vam daniultrasstyle_tz je napisao/la:ne svidja mi se ovo, kasne mi informacije ko nikad![]()

Sloboda odradila odlican posao sa pojacanjima i doveli ste odlicnog trenera koji ce odlicno posloziti sa Husom vam nema zime i sigurno je da vam opstanak nece doci u pitanje.
@Mortus
@Mortus
blizu angazovanja Vranjesa, al' pobjego nam je u 15-ak minuta

Ti si opet šampion !
Bekić jutarnja bomba,očekujemo sad i jednu večernju
.

Gdje neće biti ljut na njega,dogovoriš sve i kad trebaš da potpišeš ke*aš nešto kao želiš veća primanja ovako onako,ajde ti druže razligu kao što neko reče nisi ti Ronaldo pa da se kofrčiš i zanovijetaš
Beka majstore stari dobrodošao i ako Bog da skupa slavimo nove pobjede

Beka majstore stari dobrodošao i ako Bog da skupa slavimo nove pobjede

Pobjeda je bolja od orgazma!
Moranjkic na treningu...mozel ova bomba...i Bekic isto...poceo trening u pola cetiri...drug me sad nazva,kaze obadvojca treniraju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.