FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2015, 20:27

pa to bi bila bomba :kafa:

Glogova
Kontakt:

Post Postao/la Glogova » 23 jan 2015, 23:23

fukaratz je napisao/la:ne znam ko se brinuo zbog ovog Musica ali odyeba ga Husref rutinski kao i Nailovog sina kojeg su pojedini hvalili da igrom podsjeca na oca, pa je tako talentiran iz Portugala gdje ima sve mogucnosti da uspije dosao kod nas na probu :lol:
...e vala odavno nisam procitao ovoliki broj klosarskih komentara kao od tebe. Vokabular ti je uzas, pa se pitam jeli ti govoris maternjim jezikom i kao da si "sljego" iz Crvenih njiva ,gdje je psovka osnova izrazavanja. Jedan rekreativac bi trebao unijeti svjezine u mozak i dobro razmisljati o ponasanju a bogme i izrazavanju. Sta ima tu loseg ako su momci dosli,probali i otisli. Hvala ljudima koji su im dali priliku i podstrek da jos trebaju raditi i cekati svoje prilike.

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 23 jan 2015, 23:23

NYKnicks Fan je napisao/la:Na jutrošnjem treningu nisu se pojavila tri fudbalera.

Elvedin Aletić, Dino Beširević i Ermin Musić pokušali su se nametnuti struci našeg tima, no nisu zadovoljili ukuse Husrefa Musemića i njegovih saradnika.
Koje su brojeve nosili Beširević i Musić, i na kojim pozicijama su igrali?
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2015, 23:27

Joj al se suti oko pojacanja :lol: , ne pamtim kad su bila neka nagadjanja samo su odjednom dogovorili sa Musemicem i Zebom, sta li se sprema :hmmmmm:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 23 jan 2015, 23:29

Zatišje pred buru,obraduj nas AZMIRE !!! :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jan 2015, 00:21

Glogova je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ne znam ko se brinuo zbog ovog Musica ali odyeba ga Husref rutinski kao i Nailovog sina kojeg su pojedini hvalili da igrom podsjeca na oca, pa je tako talentiran iz Portugala gdje ima sve mogucnosti da uspije dosao kod nas na probu :lol:
...e vala odavno nisam procitao ovoliki broj klosarskih komentara kao od tebe. Vokabular ti je uzas, pa se pitam jeli ti govoris maternjim jezikom i kao da si "sljego" iz Crvenih njiva ,gdje je psovka osnova izrazavanja. Jedan rekreativac bi trebao unijeti svjezine u mozak i dobro razmisljati o ponasanju a bogme i izrazavanju. Sta ima tu loseg ako su momci dosli,probali i otisli. Hvala ljudima koji su im dali priliku i podstrek da jos trebaju raditi i cekati svoje prilike.
au jesi me posramio :clap: nema potrebe da dolaze na probu momci koji ne mogu izboriti poziciju u juniorima Drine Zvornik :crazy: a smaras decko zajedno sa Joksimom za Borgija (momka koji nema dodira sa ozbiljnim fudbalom) i ides svima na qurac ili penis da se pristojno izrazim :thumbup:
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jan 2015, 02:20

MA NE TREBA OCEKIVATI NEKI SAD BUM jer malo je sad dobrih igraca slobodnih ....mislim da mi i sa ovom ekipom nebi imali problema ostati u ligi pored Drine.Obarske i Radnika jer svi nam oni dolaze u Tuzlu sto je svakako nasa velika prednost .. treba dovesti jos jedno dva tri igraca koji ce ostati i narednu godinu ali ako su zaista kvalitetni dokazani ..treba za ovu godinu dovest tu mozda dvojicu trojicu iz Sarajeva na posudbnu da se ovo eto izgura do kraja ...onda toj ekipi naredne sezone prikljuciti 4-5 provjerenih igraca sa ovim sto cemo ove godine dovest 2-3 a prvu postavu tto bi bilo odlicno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jan 2015, 10:48

fukaratz je napisao/la:hajd sto smo morali trpiti Joksimovica ali sad i ovaj Glogova kenja o Borgiju :!: i ja sam bio drzavni prvak sa Slobodom i sta sad da dodjem i ja na pripreme. igram rekreaciono fudbal a imam bogato iskustvo po nizim ligama :cool: yebo vas Borgi covjek u Lukavcu nije mogao igrati u federalnoj ligi a eto nama bi pomogao :lol: nemoj samo nase djece ono malo sto je valjalo pobjegli su prvom prilikom :!:
Koje si godište ?
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jan 2015, 10:55

sloboda72 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:hajd sto smo morali trpiti Joksimovica ali sad i ovaj Glogova kenja o Borgiju :!: i ja sam bio drzavni prvak sa Slobodom i sta sad da dodjem i ja na pripreme. igram rekreaciono fudbal a imam bogato iskustvo po nizim ligama :cool: yebo vas Borgi covjek u Lukavcu nije mogao igrati u federalnoj ligi a eto nama bi pomogao :lol: nemoj samo nase djece ono malo sto je valjalo pobjegli su prvom prilikom :!:
Koje si godište ?
znaci,placem :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 24 jan 2015, 11:53

Ko je bolan tebe spominjao.Sad si rekao sve o sebi :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: ,

Ja bolan,bolan pišem o Slobodinoj naajboljoj djeci-reprezentativcima,a ne o takvoj ženi koja blati svakog našeg momka na svim forumima Premijer lige,Takvih jest bilo,pa eto zaslužuju tu da igraju gdje ti igraš,i sad im neko drugi kriv.

P.S.Molio bih te da primijeniš nik, jer toooliko sramotiš navijače Slobode da nisi sv,estan.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 24 jan 2015, 12:00

BEKIĆUUU,dobro nam došao. :clap: :clap: :clap: :clap:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jan 2015, 12:14

fukaratz

prestani više lagat' (u vezi Almira Bekića) ovaj napaćeni narod, nemaš na to pravo! :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jan 2015, 13:12

Moranjkić se vraća također izgleda. Bolji od Jankovića svakako :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jan 2015, 13:22

Chinaglia je napisao/la:fukaratz

prestani više lagat' (u vezi Almira Bekića) ovaj napaćeni narod, nemaš na to pravo! :mrgreen:
hahahaha Almir me izradio :lol: momak trebao u Kosice na posudbu i raskide ugovor sa Mamicem (7000 eura mjesecno je uzimao u Dinamu a imao jos 2 godine) :? sklepat cu ga prije Medjugorja ako stignem da vidim sta je to bilo ;) sve u svemu napokon nase dijete koje u potpunosti zasluzuje ovaj dres :cool:
Sloboda Tuzla

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 24 jan 2015, 16:37

intercontinental je napisao/la:Almir Bekić :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Molitva uslišena!!!!!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 24 jan 2015, 16:52

Izgleda da se vratio i Jasmin Moranjkic..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jan 2015, 17:00

jasko_juve je napisao/la:Izgleda da se vratio i Jasmin Moranjkic..
e ovo je rec pojacanje ,prizeljkivao sam njegov dolazak ,najbolji odbrambeni igrac kod cire je bio ,nek su ga vratili ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jan 2015, 17:12

Dobro je, ide polako,Zeba,Bekić,Moranjkić, biće vjerujem još.Eh da su nam Alen Dedić iz Čelika i Miljenko Bošnjak iz GOŠK-a.Također, jedan destruktivac i desno krilo.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jan 2015, 17:15

posto Azmir ko djed mraz ispunjava svacije zelje i dovodi za svakog po nesto, moja je da mu urgiram da nadje zajednicki jezik sa Redzepijem te vrati i njega..iako me vec dijelom obradovao :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jan 2015, 17:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:posto Azmir ko djed mraz ispunjava svacije zelje i dovodi za svakog po nesto, moja je da mu urgiram da nadje zajednicki jezik sa Redzepijem te vrati i njega..iako me vec dijelom obradovao :D
to je i moja zelja :mrgreen:
zeba -redzepi ,e to bi bio tandem ekstra
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.