lumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:JR strasan u dresu Cavsa. Izuzetno me pozitivno iznenadjuje i izgleda kao iz vremena dok je igrao u Denveru. Kako stvari stoje, dlicna akvizicija. O Mozzyu ne treba rijeci trositi, samo jos Iman da se potpuno vrati i da se moze reci da smo izuzetno mnogo dobili u ovim trejdovima.
Rekao sam ti nece divljati pored Jamesa!Jos samo onog zidova i blizu ste titule.
Sta da ti kazem brate moj? Gledaj utakmice i vidi kako tim igra, koji sistem se koristi, kakav je protok lopte kada igraci postuju sto trener kaze. Ocigledno je da treba vise vremena da se dopre do glave zvijezda, ali eto kako to izgleda kada se stvari pocnu raditi kako treba. Pogledaj i koliko se odbrana stegla, pogledaj i sve ostale kosarkaske parametre, pa ti mozda bude jasno da je najmanji problem bio Blatt. Povrede, neuigranost, tvrdoglavost, losa hemija itd. Da je sve bilo do Blatta, njega bi GM otpustio, ali imaju ljudi oci

. Ove poboljsane igre nisu samo plod Jamesovog vracanja na stari nivo, nego i plod prihvatanja sistema koji Blatt pokusava da instalira u ekipi. Mozzy recimo izgleda miljama bolji nego u Denveru, sto li? Pa cak i u utakmicama u kojima James nije igrao. Jednostavno prihvatanje sistema je od jako velikog znacaja za rezultate ekipe, jer da to nema veze, treneri se ne bi ni koristili. VIdjeces jos u playoffu

.