2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: 2014/2015 NBA Sezona
ja ovog Snella ebo sve sebi idiotsko pa kos ne moze pogodit a ne da ubaci ..pa daj idiote bolesni izadji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno, dvije razlicite situacije, a James najbolji igrac na svijetu. Normalno je da se ne osjeti nedostajanje najboljeg igraca u zadnjih 10 godina, ali eto da se osjeti nedostatak LMA. Takodjer, klupa tanja kod Cavsa bila itd. ali naravno, razlicite situacijemiki_92 je napisao/la:Ljubav i Irving bez LBJ-a = 2 All Staraadriano_leite je napisao/la:A stat padderi bi trebali biti Love i Irvingmiki_92 je napisao/la:James se vratio i sve funkcionise u Cavsima
to je kad ekipu predvodi pravi lider a ne "stat padder-i". Da vidimo sada Lillarda lidera bez LMA. Protiv Bostona nije islo
.
Lillard bez LMA = 1 All Star
poredis 2 potpuno razlicite situacije

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
JR strasan u dresu Cavsa. Izuzetno me pozitivno iznenadjuje i izgleda kao iz vremena dok je igrao u Denveru. Kako stvari stoje, dlicna akvizicija. O Mozzyu ne treba rijeci trositi, samo jos Iman da se potpuno vrati i da se moze reci da smo izuzetno mnogo dobili u ovim trejdovima.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- invincible1921
- Kontakt:
strasan je JR svugdje samo kad se ne pravi budalaadriano_leite je napisao/la:JR strasan u dresu Cavsa. Izuzetno me pozitivno iznenadjuje i izgleda kao iz vremena dok je igrao u Denveru. Kako stvari stoje, dlicna akvizicija. O Mozzyu ne treba rijeci trositi, samo jos Iman da se potpuno vrati i da se moze reci da smo izuzetno mnogo dobili u ovim trejdovima.
=\_1921_/=
[youtube][/youtube]
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jos citavo poluvrijeme ima igrat a mi vec izgubili 16 lopti ebote zivot
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- invincible1921
- Kontakt:
Korver, Milsap i Horford meda ne mogu al atlanta ce opet dobit i to OKC ...boze sacuvaj 

=\_1921_/=
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma igraju ljudi pravu timsku kosarku i kad ne ide jednog igraca, drugi proradi. Totalno su luda ekipa i pravi mali Spursi (da se razumije, ne kazem da su Spursi mali, nego da je Atlanta kao neka blaza verzija Spursa). Sto se tice Milsapa, ne bih rekao da ne moze meda, ali Korver ne moze meda, dok Horford ovu sezonu igra toplo-hladno.invincible1921 je napisao/la:Korver, Milsap i Horford meda ne mogu al atlanta ce opet dobit i to OKC ...boze sacuvaj
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma sila od ekipe. Njih želim gledati u finalu protiv nas na kraju sezone. LeBron više smorio.invincible1921 je napisao/la:Korver, Milsap i Horford meda ne mogu al atlanta ce opet dobit i to OKC ...boze sacuvaj
Oklahoma gubi po običaju, kad trenutni MVP uzme više šuteva od Indijanca

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- adriano_leite
- Kontakt:
Kontas da biste lakse protiv Atlante nego protiv Cavsa? Slazem se...Kawhi je napisao/la:Ma sila od ekipe. Njih želim gledati u finalu protiv nas na kraju sezone. LeBron više smorio.invincible1921 je napisao/la:Korver, Milsap i Horford meda ne mogu al atlanta ce opet dobit i to OKC ...boze sacuvaj
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nekima je Durant bolji i od Jamesa.Kawhi je napisao/la:Ma sila od ekipe. Njih želim gledati u finalu protiv nas na kraju sezone. LeBron više smorio.invincible1921 je napisao/la:Korver, Milsap i Horford meda ne mogu al atlanta ce opet dobit i to OKC ...boze sacuvaj

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije istina. Atlanta je ekipa koja odlično koristi svoje dobre strane i sakriva loše za razliku od Cavsa koji u suštini imaju jednu dobru stranu LeBrona, za kojeg mi imamo najbolji matchup u ligi u Kawhiu aka jedinom SFu koji može parirati LeBronu u playoff seriji na obje strane parketa. Bez njega ste skupina divljaka i stat paddera. Nemoj mi se naljutiti, ali Atlanta je jedina ekipa s istoka koju ne bi pomeli u playoff seriji.adriano_leite je napisao/la:Kontas da biste lakse protiv Atlante nego protiv Cavsa? Slazem se...Kawhi je napisao/la:Ma sila od ekipe. Njih želim gledati u finalu protiv nas na kraju sezone. LeBron više smorio.invincible1921 je napisao/la:Korver, Milsap i Horford meda ne mogu al atlanta ce opet dobit i to OKC ...boze sacuvaj
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jeste, to je razlog. Da je obrnuto pobjeda bi bila sigurnaKawhi je napisao/la:Ma sila od ekipe. Njih želim gledati u finalu protiv nas na kraju sezone. LeBron više smorio.invincible1921 je napisao/la:Korver, Milsap i Horford meda ne mogu al atlanta ce opet dobit i to OKC ...boze sacuvaj

Millsap ubija kad ga odigram na manje poena jer mislim da ce ga Ibaka moci zaustaviti.. A Atlanta jednostavno igra predobro. Antic sesti igrac godine

@Adriano_leite
Meni jedino sto je strasno oko JR Smitha jeste da ga ocigledno niko ne moze opametiti. Cim vidi kos odma suta. Dobra njegova partija, ali kako svojim sutevima moze donijeti nesto dobro, tako isto vrlo lako moze i usrati tekmu.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma ne ljutim se, navikao sam i na gore, tako da mi je simpaticno procitati kako je Atlanta bolja ekipa od ovakvih Cavsa koji polako hvataju ritam i igraju timsku kosarku, no vidjecemo...Kawhi je napisao/la:Nije istina. Atlanta je ekipa koja odlično koristi svoje dobre strane i sakriva loše za razliku od Cavsa koji u suštini imaju jednu dobru stranu LeBrona, za kojeg mi imamo najbolji matchup u ligi u Kawhiu aka jedinom SFu koji može parirati LeBronu u playoff seriji na obje strane parketa. Bez njega ste skupina divljaka i stat paddera. Nemoj mi se naljutiti, ali Atlanta je jedina ekipa s istoka koju ne bi pomeli u playoff seriji.adriano_leite je napisao/la: Kontas da biste lakse protiv Atlante nego protiv Cavsa? Slazem se...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Russ uzeo sest suteva manja a dao vise poena od Duranta. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SaltCityAttack
- Kontakt:
HIGRAMO dvije noci za redom protiv ekipa koje ce se vjerovatno boriti za titulu i to veoma dobro .. ai ne sumnjam da ce nam doci Bobcatsi i uzeti pobjedu u United Centru
..mogli bi ovo dobit nocas vodimo citavu tekmu nebi bilo fer sad zijanit ebiga..steta zbog ovih trojki sad sto smo dopustili na kraju ovog perioda

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma on ce ispaliti svojih 10 lopti, kako god da ide, ali to od sutera i ocekujes. Medjutim, ovo sto pruza u Cavsima je za svaku pohvalu. Kada ga ne ide sut, itekako postuje saigrace i dodaje, pokusava na svaki nacin da pomogne timu i zbog toga kazem da podsjeca na onog Smitha koji je zaista dobar igrac. Ipak u ovim Cavsima ima i jako kvalitetnih veterana koje saigraci postuju, a zanimljivo mi je citati i slusati koliko zapravo saigraci i Blatt hvale pozrtvovanost i predanost Smitha timu, zaista je i meni onako na prvu bilo nevjerovatno.dscile je napisao/la:Jeste, to je razlog. Da je obrnuto pobjeda bi bila sigurnaKawhi je napisao/la:Ma sila od ekipe. Njih želim gledati u finalu protiv nas na kraju sezone. LeBron više smorio.invincible1921 je napisao/la:Korver, Milsap i Horford meda ne mogu al atlanta ce opet dobit i to OKC ...boze sacuvaj
Oklahoma gubi po običaju, kad trenutni MVP uzme više šuteva od Indijanca![]()
Millsap ubija kad ga odigram na manje poena jer mislim da ce ga Ibaka moci zaustaviti.. A Atlanta jednostavno igra predobro. Antic sesti igrac godine![]()
@Adriano_leite
Meni jedino sto je strasno oko JR Smitha jeste da ga ocigledno niko ne moze opametiti. Cim vidi kos odma suta. Dobra njegova partija, ali kako svojim sutevima moze donijeti nesto dobro, tako isto vrlo lako moze i usrati tekmu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Protiv Wizardsa Durant uzeo pet suteva manje a dao 12 poena vise.. Protiv GSW-a uzeo sut manje a dao 19 poena vise. Sta to govori i znaci?Greivis je napisao/la:Russ uzeo sest suteva manja a dao vise poena od Duranta.
Inace, Vucevic 32 poena (15-21) i 18 skokova.
Durant nastavio sa sjajnim partijama. Uzeo je 22 šuta za 21 poen.
Kobe style.
Kobe style.
Vucevic opet napravio pokolj. Imam novog najdrazeg kosarkasa, u to nema sumnje. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.