Plućnu embolijuspajk je napisao/la:Teletović ima neku gadnu bolest, kažu Ameri (ako nije bilo prije).

Peha čovjeka yebote

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Plućnu embolijuspajk je napisao/la:Teletović ima neku gadnu bolest, kažu Ameri (ako nije bilo prije).
Opako gadnu. . .spajk je napisao/la:Teletović ima neku gadnu bolest, kažu Ameri (ako nije bilo prije).
Kerr ce izabrati.Puma je napisao/la:Pa ko ce sad biti starter za Zapad s obzirom da nece biti KobeTa ? Harden ?
Trebao bi Silver izabrati, ako me sjećanje dobro služi.Clutch je napisao/la:Kerr ce izabrati.Puma je napisao/la:Pa ko ce sad biti starter za Zapad s obzirom da nece biti KobeTa ? Harden ?
nope. drugoplasirani u trci za MVP-a zasluzuje da starta.alemsa je napisao/la:Klay zasluzuje da starta
najbolji 2 way SG lige
Mala steta sto je Jimmy bolji 2 way od njeg, a i lakse dolazi do slobodnih bacanja ali etoClutch je napisao/la:nope. drugoplasirani u trci za MVP-a zasluzuje da starta.alemsa je napisao/la:Klay zasluzuje da startanajbolji 2 way SG lige
Pa imam ga ja over na listicu brateIlCapitano je napisao/la:Koji **** se dešava sa DeRozanom u zadnje tri utakmice? Nije pogodio šuta iz igre u zadnjih 25 pokušaja
Imam ga i ja na Fantasyu i u najtežoj utakmici sezone mi zakaže potpunoGuarin14 je napisao/la:Pa imam ga ja over na listicu brateIlCapitano je napisao/la:Koji **** se dešava sa DeRozanom u zadnje tri utakmice? Nije pogodio šuta iz igre u zadnjih 25 pokušaja![]()
Pocetak Phille![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.