Na kraju krajeva Barca je sama kriva sto su ga pustili, a Wenger je jos jednom dokazao svoju genijalnost

P.S ti si razvaljivao sa 16, al nije bilo AW tako da sada umjesto da si najbolji igrac na svijetu, ti si obicni forumas

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
on je tata za sve fudbalere on sto uradi ostali mogu sanjati a tako je visok igraci se odbijaju od njega a srusio je real i stutgart nebi ja reko da su to male utakmiceMrgood je napisao/la:Kakav Ibrahimović, nikad nisam vidio precjenjenijeg igrača od njega. Čovjek igra samo male utakmice, a i njih bira, u velikim se ne vidi.
Messi i Ronaldo su za njega klasa.juzni vjetar! je napisao/la:on je tata za sve fudbalere on sto uradi ostali mogu sanjati a tako je visok igraci se odbijaju od njega a srusio je real i stutgart nebi ja reko da su to male utakmiceMrgood je napisao/la:Kakav Ibrahimović, nikad nisam vidio precjenjenijeg igrača od njega. Čovjek igra samo male utakmice, a i njih bira, u velikim se ne vidi.![]()
Srušili su ih i oni iz 4. lige pa svejedno nisu tako precjenjeniWolverine je napisao/la:srusio reala, meni sasvim dovoljno da suzbijem tvoju tvrdnju.
Dobar argumentMrgood je napisao/la:Srušili su ih i oni iz 4. lige pa svejedno nisu tako precjenjeniWolverine je napisao/la:srusio reala, meni sasvim dovoljno da suzbijem tvoju tvrdnju.
Priča se o nama svugdje,a Ibra je glavna opasnost za Arsenal nema Inieste,a Ibra jedini zna i zabit i dodat bolji je tehničar od ostalih za njegovu visinu nevjerovatno jedini fudbaler Barce uz Ronaldinha,Puyola i Iniestu kojeg sam stvarno cijenioCollegeGunner je napisao/la:Dobar argumentMrgood je napisao/la:Srušili su ih i oni iz 4. lige pa svejedno nisu tako precjenjeniWolverine je napisao/la:srusio reala, meni sasvim dovoljno da suzbijem tvoju tvrdnju.
Messi je za Ronalda klasareds je napisao/la:Messi i Ronaldo su za njega klasa.
Ima njih još.
Spanish newspaper Marca have confirmed that Cesc Fabregas will start for Arsenal in the first leg of their Champions League tie with Barcelona.
The Arsenal captain had been a doubt to make it after picking up a knee injury in the 1-1 draw with Birmingham on Saturday and yesterday Arsene Wenger said he had a "40%" chance to play.
Fabregas has reportedly recovered from the blow picked up at St Andrews and felt fine during a fitness test at Arsenal’s Emirates Stadium this morning.
There is less of a chance of further injury to Fabregas as it is a muscle injury and his desire to play for Arsenal against his former club means he is desperate not to miss out.
The news will come as a huge boost to Arsene Wenger as he looks to take a lead to the Nou Camp next week.
tako je ... inace arsenal je preslab za ovu nasu premier ligu neznam kako izdrzase u LP ....svasta iznenadjenje pa ne igra tenerife jbt ...Saurman je napisao/la:veceras ocekujem pobjedu Barse sve drugo je iznenađenje...
Ma stipu ga, neka nas podcjenjuju, cuti cemo se na kraju tekme.sin3x je napisao/la:tako je ... inace arsenal je preslab za ovu nasu premier ligu neznam kako izdrzase u LP ....svasta iznenadjenje pa ne igra tenerife jbt ...Saurman je napisao/la:veceras ocekujem pobjedu Barse sve drugo je iznenađenje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.