FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 23 jan 2015, 14:35

ChWilla je napisao/la:ma ni toliko. hebo kvantitet.
Ma čisto sa rekao zbog problema sa povredama i pehova koji su nas pratili, 18 taman :D

Nadzornik
Kontakt:

Post Postao/la Nadzornik » 23 jan 2015, 15:05

Dupli program u Međugorju: Zrinjski sa Zadrom, Velež sa Željom

Sutra na terenima sportskog kompleksa SC “Circle International” u Međugorju odigrat će se dvije prijateljske utakmice.

Prvo će u 11 sati mostarski Zrinjski igrati protiv Zadra, a onda će u 15 sati snage odmjeriti Velež i sarajevski Željezničar.

Za mostarske klubove ovo će biti prva provjera otkako su krenuli s pripremama za nastavak sezone, no poklopilo se da igraju istog dana na istom mjestu. Kako ne bi došlo do eventualnog “bliskog kontakta” navijača mostarskih ekipa, organizatori su odlučili da utakmica Veleža i Željezničara bude zatvorenog karaktera.

Vlasnik objekta SC Circle International odlučio je da utakmica bude zatvorenog karaktera, bez prisustva navijača, te će osiguranje objekta uoči i tokom utakmice zatvoriti prilaz kampu, prenosi Veležova službena stranica.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 23 jan 2015, 15:49

@dandy tvoja zelja za onim napadacem je ipak trenutno preskupa varijanta,300k km po sezoni
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 23 jan 2015, 16:23

super je napisao/la:@dandy tvoja zelja za onim napadacem je ipak trenutno preskupa varijanta,300k km po sezoni
Imal sta od stopera i tog drugog sto si rekao da ce mozda biti ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 jan 2015, 16:27

Minjore je napisao/la:
super je napisao/la:@dandy tvoja zelja za onim napadacem je ipak trenutno preskupa varijanta,300k km po sezoni
stoper je valjda došao(Uzelac), sad je na redu napadač..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 23 jan 2015, 16:43

Minjore je napisao/la:
Po mom misljenju imamo vec dovoljno stopera: Kosoric, Bogdanovic, Asanovic, Uzelac, po potrebi Zeljkovic i E. Sadikovic.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 jan 2015, 16:45

dzaba kvantitet kad nam odbrana nema kvalitet

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 23 jan 2015, 16:59

Željooooo je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
stoper je valjda došao(Uzelac), sad je na redu napadač..
dosao uzelac,jos napadac i to je to (jedino ako ne uleti kakav dobar u medjuvremenu)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 jan 2015, 17:02

plavipatriota je napisao/la:dzaba kvantitet kad nam odbrana nema kvalitet
:thumbup:

A da bi taj kvantintet presao u kvalitet, treba tu prvenstveno jedan stariji mentor igrac u odbrani i dosta jos primljenih naivnih golova i opet zavisi od brzine svatanja, tj razmisljanja igraca...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jan 2015, 17:06

Ja kako sam cuo uletio je jedan dobar ali je pitanje imamo li novca za to. Uz to igra na poziciji gdje vec imamo igraca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 23 jan 2015, 17:07

Hoce li odigrati jednu pripremnu utakmicu u Sarajevu ?

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 23 jan 2015, 19:12

4 marta je skupstina kluba

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 23 jan 2015, 21:22

Joj supljaka majko mila, kao pred svaki prelazni rok. Ja mislim da je to to sto se tice "pojacanja"
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Mudrac
Kontakt:

Post Postao/la Mudrac » 23 jan 2015, 21:58

Pozdrav za sve vjerne navijace, a posebno veterane staru raju sa juga..

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 23 jan 2015, 22:03

Bekic raskinuo ugovor, eto lijevog krila.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 23 jan 2015, 22:06

lazar je napisao/la:Bekic raskinuo ugovor, eto lijevog krila.
:nene: nekad bio dobar, nije vise to taj igrac
Liverpool !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jan 2015, 22:09

Sutra u 15h protiv crvenih kmera gdje bi trebalo isprobati one igrace na koje ce se racunati
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 jan 2015, 22:18

Ko i svaki navijac,volio bih da nas pojacaju i dolate kvalitetni igraci. Nekako svi pratimo te neke spektakularne najave,doce ovaj ili onaj,strpite se.
Na kraju ,kao i mnogo puta,nista ne bude od toga,vazda se.neato zakoplikuje u zadnjem trenu.
Ne optuzujem ja nikog,i ne sumnjam ni u @supera,pileta ili nekog,samo bi volio ,radi sviju nas da se ostvari nekad nesto. Stvarno sam strpljiv,niti koga moljakam na pp,niti patim da mi.jeko odredjuje jesam li podoban forumas,da bi dobio neku insajdersku informaciju,li vakat bi bio da se nesto i pogodi i ostvari,bar u tom smislu kvalitetnih igraca,ili ulagaca.
Ponavljam ,ne prozivam nikog,pogotovo ne supera il pileta,ali jebote ubi se od strpljenja.... Znam da je situacija teska,ali eto zelim da se te neke najave i ostvare konacno,pa ako se prica da bi se iznenadili ,da se vala i iznenadimo. Hehehe..
Nije lako i nije sve do nas,ali opet se jako dobro drzimo,s to je najvaznije,i nadam se da cemo brzo tamo gdje nam je mjesto.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 23 jan 2015, 22:23

barbarez je napisao/la:Ko i svaki navijac,volio bih da nas pojacaju i dolate kvalitetni igraci. Nekako svi pratimo te neke spektakularne najave,doce ovaj ili onaj,strpite se.
Na kraju ,kao i mnogo puta,nista ne bude od toga,vazda se.neato zakoplikuje u zadnjem trenu.
Ne optuzujem ja nikog,i ne sumnjam ni u @supera,pileta ili nekog,samo bi volio ,radi sviju nas da se ostvari nekad nesto. Stvarno sam strpljiv,niti koga moljakam na pp,niti patim da mi.jeko odredjuje jesam li podoban forumas,da bi dobio neku insajdersku informaciju,li vakat bi bio da se nesto i pogodi i ostvari,bar u tom smislu kvalitetnih igraca,ili ulagaca.
Ponavljam ,ne prozivam nikog,pogotovo ne supera il pileta,ali jebote ubi se od strpljenja.... Znam da je situacija teska,ali eto zelim da se te neke najave i ostvare konacno,pa ako se prica da bi se iznenadili ,da se vala i iznenadimo. Hehehe..
Nije lako i nije sve do nas,ali opet se jako dobro drzimo,s to je najvaznije,i nadam se da cemo brzo tamo gdje nam je mjesto.
:thumbup: RESPECT
Liverpool !

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 23 jan 2015, 22:30

pile87 je napisao/la:Sutra u 15h protiv crvenih kmera gdje bi trebalo isprobati one igrace na koje ce se racunati
Kontao sam ići dole sutra malo pogledati tekmu, kad vidim da je utakmica zatvorenog tipa, zbog utakmice Zrinjskog i kako eventualno ne bi došlo do sukoba. Pa j.... ti državu ovakvu kad ni prijateljsku utakmicu ne možeš otići gledat,a da ti glava nije u torbi zbog šake huligana koji dođu samo da prosipaju silu neku :crazy: :thumbdown:
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 14 gostiju.