Nije problem što se druži sa Srbima, družim i ja, ali ne sa Arkanovim pukovnicima. Kao ni tvoja svetinja Osim.
Niti je tvoj Osim ratni profiter.
Niti je ''lažni branitelj''.
Niti je Srbin isto što i Četnik.
Da i Zdravko i Zoran.MrMuscle je napisao/la:Znaci oba su Cetnici

To što vi skandirate Četniku, ne govori o njemu, nego o vama. Vama koji ste skakanje po glavama Hordi zla od strane policije popratili uz 'Gazi Pitare', koji ste s oduševljenjem pozdravili i tuču policije s Ultarasima i njihov izgon s tribine, uz ovacije ''napolje, napolje'', koji ste digli najodvratniju koreografiju u povijesti navijačkog pokreta?!
I da ne nabrajam još masu malo više ultra stvari kojima nije mjesto na ovom forumu.
I vi, takvi, Dinamovom navijaču trebate objasniti kakav je predsjednik Dinama?
Zapitao bih se da imam podršku od vas.
Čast izuzecima koji navlače kožicu na borbu BBB-a za klub, svjesni koliko je ispravna i teška i da su je i sami trebali pokrenuti u svom klubu.
" onclick="window.open(this.href);return false;MrMuscle je napisao/la:i koji je klub i ciji navijaci gospodskiji... oni wannabe Pavelicevci
Poz od gospode

A da ne kažeš da se radi o šačici huligana:
" onclick="window.open(this.href);return false;
I moji su istoMrMuscle je napisao/la:sto su dosli da ruse i pale i njihovi igraci koji nisu izasli

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pazi ekonomistaMrMuscle je napisao/la:kompaniju

Ajde, nauči i svrhu postojanja i funkcioniranja kompanije, za razliku od udruge građana kakva je Dinamo, pa valjda shvatiš kakvu si, još jednu u nizu, glupost napisao.