szlaja je napisao/la:To i jest smijesno. Covjek koji se zove SAFET, koji je rodjen u BiH. Kojeg tretiramo kao NAŠU legendu. Covjek sa takvim opisom ne zna nista o BiH, ne moze se nikako drugacije okarakterisat nego SMIJESNO. Imam rodjaka od 8 godina koji zna napamet sve nase igrace, to je za mene porazavajuca cinjenica za Susica._dreamer_ je napisao/la:Pa jaro moj, sta je trebao, pozvati novih 10 igraca pa ih ugiravati... ako malo sjednes i logicno sagledas, onda ces shvatiti da je uradio ono sto bi uradio svaki normalan covjek. pozvao je igrace koji su iznijeli teret kvalifikacija DA SE SAM UVJERI U NJIHOVU KVALITETU. Sta on ima da zove NOVIH 10 igraca kad ne poznaje kako treba ni ove... tek sada kada je se koliko toliko upoznao s problemima i slatkim mukama, moze da razmislja dalje. a vec je spomenuo malog iz svedske i jos par nekih igraca koji bi u zadnjoj liniji mogli biti alternative tako da ne vidim u cemu je problem, osim u cinjenici da trazis nacin da popljujes covjeka koji ti licno nije nista skrivio i koji do sada sasvim solidno, u tisini, radi svoj posao. (+ sto je rekao otici do papca sa spahicem, pa ako ode onda nek se povuku svi za usi koji pljuju po papetu a puna im usta cire blazevica).knoa je napisao/la:Sve je u redu dok taj neko (Pape) ima rezultat ali od samog pocetka on je pokazao da je totalna neznalica. Zasto? Zato sto recimo u reprezentaciji imamo deficit na lijevoj strani, i on to zna, i novi pocetak, prvi spisak i opa.... Pape spisak prepisao od Cire. Pa nijedna reprezentacija svijeta nema ujednacen kvalitet na svim pozicijama, dovedi nekog lijevog beka (Merzic, Kuduzovic) stavi Salihovica ispred njega i uigravaj, normalno, na prijateljskim. Al jok.
Ne treba dalje ici od toga DA TAJ COVJEK NIJE GLEDAO NPR. BARAZ UTAKMICU PROTIV PORTUGALA, PA NI NA TV. Prosto mi to ne ide u glavu.
PS. Bolji je bilo koji prosjecan lijevi bocni, koji igra na svojoj poziciji, nego Salihovic cija to nije pozicija. Ni u proslim kvalifikacijama nam Salihovic nije bio od koristi, uvijek se zrtvuje i ama bas nista ne napravi na tekmi (osim onog slobodnjaka)
jedno je pratiti utakmice preko televizora, a drugo biti na istoj livadi s tim igracem i imati kopletan uvid u njegove mogucnosti te eventualno mu dati odredjenu poziciju i zadatke... dva razlicita svijeta, ili se mozda ne slazes samnom?
o papetu ko covjeku nemam sta da pricam, to sve sto ti pricas je rekla-kazala i nikoga ne interesuje osim mahalase...