Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SjeverniVjetar

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 jan 2015, 19:28

Ma najbolje je banovati sve koji se rugaju lazima i bezobrazluku Susica. Vas sto sirite obmane, podrzavate nepotizam, castite pljuskama, bijelim bubrezima, cirevima na zelucu...treba nagraditi . :roll:

HamburgCity
Kontakt:

Post Postao/la HamburgCity » 23 jan 2015, 20:59

Tino zvanično novi igrač Erciyesspora!!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jan 2015, 21:24

HamburgCity je napisao/la:Tino zvanično novi igrač Erciyesspora!!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Cega?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jan 2015, 23:45

SiamoNoi je napisao/la:@dubrovnik
Vjeruj mi 10 puta draze bi mi bilo da su Susica doveli nego ovog imbecila.
Svaka cast na postenju i iskrenosti. Rijetko vidjeno na svim forumima koje sam citao.
Valjda nam jedan dan vecini sportski aspekt postane primaran. Da budem iskren nisam ocekivao ovakav odgovor.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jan 2015, 23:52

SjeverniVjetar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:@Siamo Noi
Pretpostavljam da po tebi ovaj igrac ispunjava visoke zahtjeve Intera :D .

Brozovic je u ovom momentu besplatan igrac jer ide na posudbu sa opcijom otkupa na ljeto. Mislim da ovo Mamic pokusava na svaki nacin pomoci da Hajduk utopi jos i vise nego sto je realno potrebno.
Tino treba trenirati i nastaviti poboljsavati sebe kao igraca i time natjerati Bazdarevica da i dalje racuna na njega. Nista ni vise ni manje. Bez ikakve protekcije.Eto nadam se da je nekolicina zadovoljna i valjda je bolje da Brozovic podje tamo nego Tino. Meni je zao jer bi u takvom klubu imao vece sanse za napredovanje iako iz perspektive Hajduka nisam siguran da bi transfer pod svaku cijenu donio nista dobra samom Hajduku. Tino samo naprijed boja dresa nikad nije poboljsavala kvalitet igraca.
Doci ce i transfer.
E sad j.ebi ga !
Sve sto smo tvrdili ovdje je da su Susici i drustvo sirili lazi i ublehe, da bi podigli cijenu svom pulenu, sto je i istina. Ti sam znas da im to ne bi bio prvi ni posljednji put.
TSS nema kvalitet za puno vise od Hajduka ,ali vama je to malo teze priznati jer ste navijaci (htio ti to priznati ili ne ), a sad i Mamic uvaljuje Brozovica dzaba, da bi naskodio Hajduku !? Cudi me od tebe ta konstrukcija , fakat.
Zar tebi ovo slici na navijacko drukanje. Sve OK vjetre sa sjevera ali ne bi trebao biti ovako iskljuciv. Mislim da od prvog posta koji sam napisao na ovom forumu nikad nisam drukao ni za koga. Nekad pogrijesim kao i vecina ali da sam tvrdoglavo branio pogreske, sigurno nisam. Kada budem uvjeren da sam pogrijesio nesto od onoga sto sam pisao o Tinu isti momenat cu to i napisati. Nadam se da ces i ti. U suprotnom cu biti razocaran pogreskom pri procjeni jednog od forumasa. Nazdravlje. Nije zivot niti nogometaska karijera u trajanju od 2 mjeseca. Vrijeme na kraju sve pokaze.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jan 2015, 01:03

Brozovic je u ovom momentu besplatan igrac jer ide na posudbu sa opcijom otkupa na ljeto. Mislim da ovo Mamic pokusava na svaki nacin pomoci da Hajduk utopi jos i vise nego sto je realno potrebno.
Tino treba trenirati i nastaviti poboljsavati sebe kao igraca i time natjerati Bazdarevica da i dalje racuna na njega. Nista ni vise ni manje. Bez ikakve protekcije.
Eto nadam se da je nekolicina zadovoljna i valjda je bolje da Brozovic podje tamo nego Tino. Meni je zao jer bi u takvom klubu imao vece sanse za napredovanje iako iz perspektive Hajduka nisam siguran da bi transfer pod svaku cijenu donio nista dobra samom Hajduku. Tino samo naprijed boja dresa nikad nije poboljsavala kvalitet igraca.
Doci ce i transfer.
hahahahahaha kakve komplekse je zadao tata ovim laznim majstorima sa mora sad je tata kriv jer se panj Tino nije prodao u Inter :lol: :lol: bas cudno jednog od najboljih igraca Dinama koji je ubjedljivo najjaca Hrvatska ekipa dovode pored masine Susica jednog od najboljih igraca strasnog Hajduka tima u rangu premijer lige bih...

Ovaj Hajduk je propali klub a sad vidim i zasto pogledaj ti tog mentaliteta pacenickog uvijek im neko kriv :lol:

Pa jos pocetkom prelaznog roka cuj da jedan Kramaric koji je prekucao hnl i blistao u evropa ligi grupnoj fazi ode u Leicester a ovog kloca da trazi Inter, Sevilla, Arsenal, Chelsea :urnebes: :urnebes: cak sam i ovog Brozovica naslutio sad kad ga jos dovedu haha kakav udarac klanu Susic...

mislim kud cete dalje kad je ublehas lagao da ga Iran zove za selektora nakon one pobjede na svjetskom pa ovi brze bolje rekose da laze da ga nikad nsiu kontaktirali hahaha
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 jan 2015, 01:21

BigBigBang je napisao/la:

Tino treba trenirati i nastaviti poboljsavati sebe kao igraca i time natjerati Bazdarevica da i dalje racuna na njega. Nista ni vise ni manje. Bez ikakve protekcije.
Eto nadam se da je nekolicina zadovoljna i valjda je bolje da Brozovic podje tamo nego Tino. Meni je zao jer bi u takvom klubu imao vece sanse za napredovanje iako iz perspektive Hajduka nisam siguran da bi transfer pod svaku cijenu donio nista dobra samom Hajduku. Tino samo naprijed boja dresa nikad nije poboljsavala kvalitet igraca.
Doci ce i transfer.
hahahahahaha kakve komplekse je zadao tata ovim laznim majstorima sa mora sad je tata kriv jer se panj Tino nije prodao u Inter :lol: :lol: bas cudno jednog od najboljih igraca Dinama koji je ubjedljivo najjaca Hrvatska ekipa dovode pored masine Susica jednog od najboljih igraca strasnog Hajduka tima u rangu premijer lige bih...

Ovaj Hajduk je propali klub a sad vidim i zasto pogledaj ti tog mentaliteta pacenickog uvijek im neko kriv :lol:

Pa jos pocetkom prelaznog roka cuj da jedan Kramaric koji je prekucao hnl i blistao u evropa ligi grupnoj fazi ode u Leicester a ovog kloca da trazi Inter, Sevilla, Arsenal, Chelsea :urnebes: :urnebes: cak sam i ovog Brozovica naslutio sad kad ga jos dovedu haha kakav udarac klanu Susic...

mislim kud cete dalje kad je ublehas lagao da ga Iran zove za selektora nakon one pobjede na svjetskom pa ovi brze bolje rekose da laze da ga nikad nsiu kontaktirali hahaha
Tata? Je li ti ovo ozbiljno? Tino ako nije bolji nije ni losiji igrac od ove karikature. Ja sam za razliku od tebe samo jednog covjeka od svog rodjenja nazivao tim imenom. Daljnji komentar je suvisan.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jan 2015, 02:01

Da tata, Tino je polovnjak iz polovnog kluba u koji je dosao preko stele jer nije bio dovoljan ni za Standard a ni za neki losiji Belgijski klub. Uvalio ga amidza u reprezentaciju BiH mucki u reprezentaciju da ga proda da Susici i Hajduk zarade preko muka i rezultata napacenog naroda BiH ali necete razbojnici mracni planovi nisu uspjeli Tino ostaje da smrdi u hajduku. Naravno zivimo u modernom dobu gdje su utakmice kantonalnih liga dostupne na internetu pa se ubleha ne moze prodati samo na osnovu nastupa pa ni turski burekspori nisu odlucili da dovedu ovu igracinu. Ej molim te Brozovic je karikatura ponajbolji igrac ubjedljivo najbolej i najjace hrvatske ekipe a Susic igracina...Pa Susic u Dinamu ne bi ni u roster usao...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 jan 2015, 02:20

Daj ba uozbiljite se, kakav crni Inter :shock: šta vam je

Mislim, Inter jest u krizi vec godinama i sve to - ali nisu baš tolike ovce.

Da ne ispadne kako pljujem po momku :nene: ali daj Bože da Tino Sven završi negdje u Holandiji ili Turskoj....to bi bio pomak :thumbup:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 jan 2015, 09:01

BigBigBang je napisao/la:Da tata, Tino je polovnjak iz polovnog kluba u koji je dosao preko stele jer nije bio dovoljan ni za Standard a ni za neki losiji Belgijski klub. Uvalio ga amidza u reprezentaciju BiH mucki u reprezentaciju da ga proda da Susici i Hajduk zarade preko muka i rezultata napacenog naroda BiH ali necete razbojnici mracni planovi nisu uspjeli Tino ostaje da smrdi u hajduku. Naravno zivimo u modernom dobu gdje su utakmice kantonalnih liga dostupne na internetu pa se ubleha ne moze prodati samo na osnovu nastupa pa ni turski burekspori nisu odlucili da dovedu ovu igracinu. Ej molim te Brozovic je karikatura ponajbolji igrac ubjedljivo najbolej i najjace hrvatske ekipe a Susic igracina...Pa Susic u Dinamu ne bi ni u roster usao...
Bravo Tatino modernizam izbija iz svakog dijela ovog pamfleta mrznje i otrova. Karakteristicno za sljedbenike Tate ciji navijaci jedni na druge i pistolje povlace. Posebno je Tata slab na BIH repku pa igrace tipa Maric expresno prekomanduje u Hrvatsku repku. A ti kao navijac BIH ga nazivas tatom. Cudno da ne bi sta gore rekao.
Ali eto uzivaj u Dinamu, Tati i Brozovicu i kada sebi nisi uspio naci prave idole uzivaj u laznim. Novopeceni BBB. :D :D :D
Javi se Mamicu ljude sa takvim stavom on obozava.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jan 2015, 11:42

dubrovnik je napisao/la: Zar tebi ovo slici na navijacko drukanje. Sve OK vjetre sa sjevera ali ne bi trebao biti ovako iskljuciv. Mislim da od prvog posta koji sam napisao na ovom forumu nikad nisam drukao ni za koga. Nekad pogrijesim kao i vecina ali da sam tvrdoglavo branio pogreske, sigurno nisam. Kada budem uvjeren da sam pogrijesio nesto od onoga sto sam pisao o Tinu isti momenat cu to i napisati. Nadam se da ces i ti. U suprotnom cu biti razocaran pogreskom pri procjeni jednog od forumasa. Nazdravlje. Nije zivot niti nogometaska karijera u trajanju od 2 mjeseca. Vrijeme na kraju sve pokaze.
Ma znam da nisi drukao, zato me i cudi !? Nerealno je bilo ocekivati da ce preci u Inter, jasno da su, s tvoje strane, bile najbolje namjere ali su vas(nas)opet nasukali Susici. Sta ocekujes na neosnovane i bobasticne izjave, nego da se raja zajebava na njihov racun, a to su i zasluzili.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jan 2015, 11:45

Mamić i Inter sve su dogovorili oko Brozovićevog prelaska. Potpisuje na četiri i pol godine, ali vrijeme do ljeta provest će na posudbi u Interu. Talijanske kolege ističu kako veznjaka kojeg su htjeli Arsenal i Napoli, u klubu očekuju danas, gdje bi odmah trebao potpisati ugovor.

Dolazak Marcela Brozovića, koji je kao što smo pisali, Manciniju bio treći izbor, nakon defenzivnijih Maria Suareza i Lucasa Leive, završava potragu za organizatorom igre i veznjakom plemenitog kova. Tina Sušića više ne spominju, ali Mancini zato Brozoviću na centru želi dodati mišiće u vidu destruktivnijeg Lassane Diarre. Ali, samo ako moskovski Lokomotiv ne bude tražio previsoku odštetu.

:roll:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 jan 2015, 12:24

nek zamoli Sevilju ili Bordeaux da ga uzmu makar na pozajmicu sobzirom da su se spominjala ta dva kluba..Inače,po meni iznenadjenje je i Brozović koji je standardan u DInamu igrao za HRV rep. na SP čak se dovodio u vezu sa Arsenalom ide u posrnuli Inter očito Mamić odma to rješava..

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 24 jan 2015, 12:30

Žao mi ga, ali stvarno.
Nije mi drag, ali je ovo fakat strašno.
Sve se urotilo prootiv njega!
Da nije Hajduk pokušavao sve svoje dugove riješit njegovom prodajom i da su Sušići držali jezik za zubima umjesto što su uokolo laprdali da je posao gotov, mogao je stvarno preći, a ovako je Mamić dobio prostor da ih pređe.
Ovako nema ni transfera ni mjesta u reprezentaciji, strašno!
#Salihović

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 24 jan 2015, 12:42

U ovoj sapunici oko njegovog transfera ne zna se šta je gore. Na jednu stranu ove hiperbole u člancima o njegovim igrama, pa o forsiranju o velikoj potražnji, pola lige 5 se javilo i kruna toga svega svakodnevno potpisivanje za Inter.
Na drugoj strani, ako i prihvatimo da je Inter baš bio zainteresovan, jel moguće da je čovjeku toliko ove priče udarile u glavu pa je umislio da je vanserijski igrač pa se dečko uhvatio Inter i samo Inter..Pa zar nije Bordo za napredak bolja opcija od Intera..Ima li neko u familiji Sušić iole razvijene kognitivne sposobnosti

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jan 2015, 13:02

Dobro, Inter je otpao, ali ne zaboravite da u redu stoje: Sevilla, Barcelona, Arsenal...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jan 2015, 13:10

Salu na stranu..mislim da bi za njegov razvoj,jer je jos uvijek mlad najbolje da predje u timove tipa Salzburg,Basel,Bordo itd..a ne decko bi odmah da se utrpa u Inter ...ahaaa kako da ne,ne bih dobijao sanse al bi makar donosio vodu Icardiju,Kovacicu,Guarinu itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 24 jan 2015, 13:17

Nekad mi bude i zao sto ga stalno pljujemo, prvenstveno mislim na sebe.. Nije mozda zasluzio to. Ali onda skontam da kruska ne pada pod jabuku, nastavim opet po starom, sto je i normalno..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jan 2015, 13:27

dubrovnik je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Da tata, Tino je polovnjak iz polovnog kluba u koji je dosao preko stele jer nije bio dovoljan ni za Standard a ni za neki losiji Belgijski klub. Uvalio ga amidza u reprezentaciju BiH mucki u reprezentaciju da ga proda da Susici i Hajduk zarade preko muka i rezultata napacenog naroda BiH ali necete razbojnici mracni planovi nisu uspjeli Tino ostaje da smrdi u hajduku. Naravno zivimo u modernom dobu gdje su utakmice kantonalnih liga dostupne na internetu pa se ubleha ne moze prodati samo na osnovu nastupa pa ni turski burekspori nisu odlucili da dovedu ovu igracinu. Ej molim te Brozovic je karikatura ponajbolji igrac ubjedljivo najbolej i najjace hrvatske ekipe a Susic igracina...Pa Susic u Dinamu ne bi ni u roster usao...
Bravo Tatino modernizam izbija iz svakog dijela ovog pamfleta mrznje i otrova. Karakteristicno za sljedbenike Tate ciji navijaci jedni na druge i pistolje povlace. Posebno je Tata slab na BIH repku pa igrace tipa Maric expresno prekomanduje u Hrvatsku repku. A ti kao navijac BIH ga nazivas tatom. Cudno da ne bi sta gore rekao.
Ali eto uzivaj u Dinamu, Tati i Brozovicu i kada sebi nisi uspio naci prave idole uzivaj u laznim. Novopeceni BBB. :D :D :D
Jes jes Zdravko Mamic je nagovorio tog Marica da predje za Hrvatsku iance momku je uvijek bila BiH na prvom mjestu ako i svakom hrvatu u BiH nije ni pomisljao da nastupa za Hrvatsku dok ga Zdravko nije zaveo :lol: :lol: Nisam navijac Dinama ali ne mogu da ne primjetim apsolutnu dominaciju tate u odnosu nad nejac sa juga kojima je on kriv kad ujutro ustanu na krivu nogu inace Brozovic sve blizi Interu, Susica ni na mapi...

hvala ti tata!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 jan 2015, 13:51

BigBigBang je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Jes jes Zdravko Mamic je nagovorio tog Marica da predje za Hrvatsku iance momku je uvijek bila BiH na prvom mjestu ako i svakom hrvatu u BiH nije ni pomisljao da nastupa za Hrvatsku dok ga Zdravko nije zaveo :lol: :lol: Nisam navijac Dinama ali ne mogu da ne primjetim apsolutnu dominaciju tate u odnosu nad nejac sa juga kojima je on kriv kad ujutro ustanu na krivu nogu inace Brozovic sve blizi Interu, Susica ni na mapi...

hvala ti tata!
Svakim narednim postom pokazivas se u sve ljepsem svijetlu. Nejac, Tata, smrad...... Sto se mene tice sa tobom je rasprava gotova. Bogu hvala pa na forumu postoji ignore.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrammm1921, LaMeloBall, Lavcina, napapijri1987 i 64 gosta.