Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SjeverniVjetar

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 jan 2015, 16:53

dubrovnik je napisao/la:@Siamo Noi
Pretpostavljam da po tebi ovaj igrac ispunjava visoke zahtjeve Intera :D .

Brozovic je u ovom momentu besplatan igrac jer ide na posudbu sa opcijom otkupa na ljeto. Mislim da ovo Mamic pokusava na svaki nacin pomoci da Hajduk utopi jos i vise nego sto je realno potrebno.
Tino treba trenirati i nastaviti poboljsavati sebe kao igraca i time natjerati Bazdarevica da i dalje racuna na njega. Nista ni vise ni manje. Bez ikakve protekcije.
Eto nadam se da je nekolicina zadovoljna i valjda je bolje da Brozovic podje tamo nego Tino. Meni je zao jer bi u takvom klubu imao vece sanse za napredovanje iako iz perspektive Hajduka nisam siguran da bi transfer pod svaku cijenu donio nista dobra samom Hajduku. Tino samo naprijed boja dresa nikad nije poboljsavala kvalitet igraca.
Doci ce i transfer.
E sad j.ebi ga !
Sve sto smo tvrdili ovdje je da su Susici i drustvo sirili lazi i ublehe, da bi podigli cijenu svom pulenu, sto je i istina. Ti sam znas da im to ne bi bio prvi ni posljednji put.
TSS nema kvalitet za puno vise od Hajduka ,ali vama je to malo teze priznati jer ste navijaci (htio ti to priznati ili ne ), a sad i Mamic uvaljuje Brozovica dzaba, da bi naskodio Hajduku !? Cudi me od tebe ta konstrukcija , fakat.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2015, 16:58

bhsport je napisao/la:Dakle trakavica se i dalje nastavlja, a najgore je samom igracu.
Psihicki je u Interu, fizicki u Hajduku na pripremama. Tu je veoma vazno ostati bistre glave i sacuvati pribranost inace propadas psihicki.
Sva ova halabuka je Germanijin stil i stil Safeta Susica, pompezne najave da se nesto desilo sto nije ni blizu realizacije iz razloga sto su pare koje se spominju za Tinu smijesna svota za Inter, posebno prvih 800.000 eura.

Za nadati se da ce iz svega izvuci pouku a to je da prvo dobro ispeku pa tek onda kazu.
Tini sve najbolje u nastavku karijere ali ako ostane u Hajduku sigurno gubi status prvotimca u repki, a i sam poziv visi jer Mesa skuplja igrace iz liga petice koji ce sigurno imati prednost.

Besic, Pjanic, Medo, Vrancic, Prcic, Salihovic moraju biti ispred igraca Hajduka, iz razloga koji je njegov strikan spominjao a to je da igra u slabom klubu i slaboj ligi. :zviz:

Samo za kolegu efenberga, sam Pape je izjavio da je to gotova stvar.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/transfer ... var/149823" onclick="window.open(this.href);return false;

Datum je 5.1.2015 prije 17 dana.
Ma da super napisano, sad se nazire kompletna istina. Halabuka da se osigura ostanak u prvih 11 repke jer eto lafo je transfer u Inter "gotova stvar" ako ne sad onda na ljeto. Klasicne lovacke price.

A cuj papketa delegata na kraju teksta:

"Da li kod vas imaju komentari nakon teksta? Mnogo mi smeta kada pročitam kakve sve stvari ljudi mogu napisati. Neko jednostavno uživa u tome, a u stvari ni truna istine nema u tome što napiše", požalio se popularni Pape koji je potom svim Bosancima i Hercegovcima poželio sve najbolje u 2015. godini."

Pa naravno da ce se komentarisat levatu papke kad zivimo u demokratiji, sta je trebalo samo tvoja da se pika. Imao si vremena vidili smo sta si stvorio jedno veliko nista, ostavio si Meshi posla i posla dok vrati stvari na svoje mjesto i dok ne ispegla tvoje greske. Eto nek ima istine u tome sto on tvrdi da je Tino u Interu.

Ovaj momak nece nista specijalno napraviti u karijeri (ja mu zelim bas nasuprot tome) ali to ce biti neminovnost jer umjesto da suti i radi i da ide skromno, on se gura nekim nazor precicama i preko menadzera a to tako ne ide ka ultimativnom uspjehu. Postoje 2 nacina da se uspije u sportu:

1. Talenat + normalna kolicino rada,
2. Ogroman rad (ako je talenat prosjek)

TSS ne spada ni u jednu od ove dvije kategorije, ne kazem sad da je krampa i totalni neradnik, ali nije uopste narocito talentovan a nije ni neki extra hard worker sad, cak stavise uljuljo se je momak previse misleci da ce zivit od babinih i papetovih zasluga. Do sada nista specijalno ne pokazuje da to demantuje i ovo je fakt, i tu se on samo na sebe moze ljutiti, a ove lazi i spekulacije stete samo njemu a nikako nama, jer ima dosta kvalitetnih ili cak stavise kvalitetnijih na njegovoj poziciji, koji se ne koriste manipulacijama. Lazi su providne i vec prokuzene, i samo ide i sam sebi i navijacima uz dlaku.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 jan 2015, 17:03

Prvi ja nisam bio za pozivanje tina u repku. Jednostavno, uguran je na ruzan nacin, lazima njegovog amidze. Ipak, mislim da u njemu ipak nesto ima, i da bi mogao imati solidnu karijeru. Pomalo hw neposteno sada pisati "eto inter nema psra za tinu, a ima za brozovica", jer to jednidtavno nije istina. Brozovic ce do ljeta biti posudjen igrac, jer msmic na to pristaje, kako bi dodatno otezao situaciju hajduku.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2015, 17:14

ackeey je napisao/la:Prvi ja nisam bio za pozivanje tina u repku. Jednostavno, uguran je na ruzan nacin, lazima njegovog amidze. Ipak, mislim da u njemu ipak nesto ima, i da bi mogao imati solidnu karijeru. Pomalo hw neposteno sada pisati "eto inter nema psra za tinu, a ima za brozovica", jer to jednidtavno nije istina. Brozovic ce do ljeta biti posudjen igrac, jer msmic na to pristaje, kako bi dodatno otezao situaciju hajduku.
Ali ipak: "Zaklela se Zemlja Raju, da se sve tajne odaju!" :mrgreen:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 jan 2015, 17:17

Izgleda da ste zaboravili da je Tino pusten iz Standarda, za koji nije odigrao ni minute, i bez odstete dosao u Hajduk.
Pa valjda nesto znaju u Standardu !? Mogli su ga poslati na posudbu u neki slabiji klub u drugoligasa, da vrijedi toliko.
Tipican primjer staromodnog tipa igraca s ovih prostora , ima tehniku, sut ali spor, los u defanzivi i duelu, dakle, igrac za HNL. Izgleda da su Susici i drustvo mislili da ce nekoga prevariti na iste, jeftine folove i bezobrazluk, koji su prosipali nama u BiH.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2015, 17:27

SjeverniVjetar je napisao/la:Izgleda da ste zaboravili da je Tino pusten iz Standarda, za koji nije odigrao ni minute, i bez odstete dosao u Hajduk.
Pa valjda nesto znaju u Standardu !? Mogli su ga poslati na posudbu u neki slabiji klub u drugoligasa, da vrijedi toliko.
Tipican primjer staromodnog tipa igraca s ovih prostora , ima tehniku, sut ali spor, los u defanzivi i duelu, dakle, igrac za HNL. Izgleda da su Susici i drustvo mislili da ce nekoga prevariti na iste, jeftine folove i bezobrazluk, koji su prosipali nama u BiH.
To je nekad moglo. Danas u vremenu sofisticirane tehnologije i software-a i prebrzih i svima dostupnih informacija to ne ide. Jako je tesko, kad se cak i laici mogu dobit lako uvid i pogledat video-e, pa cak i citave utakmice i podatke dobiti o bilo kome. Znaci ne mogu se vise muda pod bubrege ni staroj babi.

Ovom momku bi bilo bolje da javno istupi i kaze za neke novine ili na yt da mu je krivo i zao svega i da sve prizna sve ove manipulacije i demantuje lazi i petljavinje i kaze da mu nije lako, i da ce dati sve od sebe, i da je na selektoru da odluci. Porasto bi mi u ocima 100 000 % i sebi bi skinuo teret i mogao krenuti uspjesnije u buducnost. Ovako samo laze sebe i neke od nas (one koji dozvole da ih se slaze). Mene sigurno ne!

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 jan 2015, 17:30

Danas Brozovic, u srijedu Tino Sveno Susic?

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 23 jan 2015, 17:33

PapeSusic je napisao/la:Danas Brozovic, u srijedu Tino Sveno Susic?
[youtube][/youtube]

:urnebes: :urnebes:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 jan 2015, 17:35

rishaaa je napisao/la:
'Ozbiljni ljudi razgovaraju. Poznajem Inter i situaciju te znam da imaju finansijskih problema. Sportski direktor Ausilio radi na tome da dođe do finansijskih sredstava kako bi mogao kapariti Sušića. Ako ne danas, onda će to biti u junu, može se reći tako. Igraču se ne žuri i može čekati na svoj veliki skok u karijeri. Mancini ga zna iz vremena dok je još bio trener Manchester Cityja, a želio ga je dovesti i u Galatasaray. Sušić je Ausiliju bio na oku, a dolazak Mancinija samo je ubrzao stvari'' rekao je Durante.
Mancini htjeo dovesti Svena u City a isti Sven nije mogao dobiti ugovor u Standarda ili nekom Genku i cak su ga s probe u Hajduku otjerali (pa sa pokajali kad je Vrso postao reprezentativac, koja slucajnost). :mrgreen:

Cirkus

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 jan 2015, 17:37

Goalgetter je napisao/la:Pa bolje mu je i u Bordeaux nego Inter, ne znam ni sta iscekuju i forsiraju ovaj transfer u Inter. Treba mu klub gdje ce igrati, a ne gdje ce imati tako zestoku konkurenciju.
Jah, ici ce u Bordeaux ko sto Safet godinama preuzima Marseille. Suplja, nista novo, i Anel Hadzic je 10 puta prelazio u ligu petice pa nista.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Goalgetter » 23 jan 2015, 17:38

Mnogo serete vise. Safet mi je mrzak zbog svog "posla" odradjenog u repci i vise mi je odavno mrzak, ali ovo sto vas par radite prema Tini je samo vise preseravanje. Razumijem ja malo se nasaliti i sve to, ali konstantno srati iz dana u dan po njemu, pa dokle vise.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 jan 2015, 17:42

SjeverniVjetar je napisao/la:Izgleda da ste zaboravili da je Tino pusten iz Standarda, za koji nije odigrao ni minute, i bez odstete dosao u Hajduk.
Najjace je sto sada tvrde da je u to vrjieme bio blizu Manchester Citija :mrgreen:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 jan 2015, 17:45

Goalgetter je napisao/la:Mnogo serete vise. Safet mi je mrzak zbog svog "posla" odradjenog u repci i vise mi je odavno mrzak, ali ovo sto vas par radite prema Tini je samo vise preseravanje. Razumijem ja malo se nasaliti i sve to, ali konstantno srati iz dana u dan po njemu, pa dokle vise.

Dok se ne iskorijeni hohstapleraj, bezobrazluk,nepotizam porodice Susic u reprezentaciji.
Sramota da , radi sitnih, licnih interesa, BiH reprezentacija postane izlog propalog Hajduka i anonimusa iz Germanija.
Ako je nekome zao TSS, da vas podsjetim da direktno radi njega i Hadzica, na SP nisu otisli Rahimic i Zukanovic, zasluzni igraci, koji su se za sve izborili sopsvenim radom. To je najveca sramota!
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 23 jan 2015, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la JoseMourinho » 23 jan 2015, 17:57

Nadam se da je sada svima jasno da su ovo sve bile novinarske gluposti i da nije uopste u planovima Intera, a ne "skupljanje para" da je to spriječavalo ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2015, 18:06

Slobodna Dalmacija je pouzdana ko bivsa Sovjetska Pravda.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 jan 2015, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 23 jan 2015, 18:16

JoseMourinho je napisao/la:Nadam se da je sada svima jasno da su ovo sve bile novinarske gluposti i da nije uopste u planovima Intera, a ne "skupljanje para" da je to spriječavalo ;)
Ne moze bit problem u parama, a ovamo se kupuju igraci od 10m. Jos se o Suarezu prica. Da li je inter toliko bankrotiro da ne mogu 2m odvojit? Pa nije rijec o Zelji ili Sarajevu jbt..

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 23 jan 2015, 18:24

Goalgetter je napisao/la:Mnogo serete vise. Safet mi je mrzak zbog svog "posla" odradjenog u repci i vise mi je odavno mrzak, ali ovo sto vas par radite prema Tini je samo vise preseravanje. Razumijem ja malo se nasaliti i sve to, ali konstantno srati iz dana u dan po njemu, pa dokle vise.

To sto mi seremo ne znaci da je istina da je odbio Bordeaux, Sevillu i Chelsea. Malo realnost nebi skodila

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 jan 2015, 19:03

Ma sala je OK, ali ovo je prevazislo svaku mjeru, a i moze im se kad su im moderatori dopustili da svoje komplekse lijece po forumu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 jan 2015, 19:11

@dubrovnik
Vjeruj mi 10 puta draze bi mi bilo da su Susica doveli nego ovog imbecila.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 23 jan 2015, 19:20

emir79 je napisao/la:

Ma sala je OK, ali ovo je prevazislo svaku mjeru, a i moze im se kad su im moderatori dopustili da svoje komplekse lijece po forumu.
Covjek je nivo HNLa i nije za jace lige. Covjek je, u najmanju ruku, kilometar udaljen od nivoa na kojem ga prestavljate vi(papetoljubci) i novinari(placeni). Jel to stvar komplexa?

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hafiz00, Maverick, Semrush [Bot], Sheyi, StevieG8, Toxin i 49 gostiju.