1) su brat i sestra nesposobni da vode Lakerse
2) niko nece da dodje u LA
3) KB je ubio salary cap svojim ugovorom

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
KEVIN DING ✔ @KevinDing
Follow
In four games since returning from rest and reevaluation, @kobebryant leads Lakers in scoring (17.0), rebounding (8.5) and assists (8.0).
6:21 AM - 5 Jan 2015
Da nije zalosno, bilo bi smijesno...Kakav PO covjece.Chances of Kobe shut down this season? Byron: "If we're nowhere near playoff contention in March...then we might discuss that."
Inace sinoc poraz protiv Cavsa uz fenomenalnu utakmicu Bryanta. Veceras igramo protiv Jazzera.Kobe on shutting it down: I understand (FO's) position, I'll do what they ask.
Kobe Bryant suffered a right shoulder injury in the second half of the Los Angeles Lakers' game against the New Orleans Pelicans on Friday.
Preliminary results from the MRI reveal that Bryant has sustained a tear of the rotator cuff.
Bryant will be examined by Lakers doctors on Friday.
Hahahahahahahahahahah, oplakahadnan24 je napisao/la:Kobe Bryant @kobebryant 4m4 minutes ago
This is what happens when I pass too much! #ShoulderShock thank u all for ur thoughts and prayers![]()
Pa ne slažu se kad su ograničeni ko balkon, u potpunosti se slažem s tobom, trebao bi se on oprostiti i osloboditi Salary Cap za nove pobjede Jezeraša.amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati posljednjim izvjestajima medija sezona za Bryanta je zavrsena, jer ce morati na operaciju...
Znam da ce me vecina sada kritikovati, ali mislim da je doslo vrijeme da se oprosti i oslobodi SC kako bi Lakersi mogli krenuti u nove pohode, a zauzvrat njemu ponuditi funkciju u klubu koju zeli. Mislim da bi to za obje strane bila tzv. win-win situacija, no isto tako znam da se vecina navijaca ne slaze sa ovim mojim prijedlogom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.