FK Slavija
Re: FK Slavija
Evo citam danas se okupili i ovi nasi hajduci i odmah jedna vijest koja me pomalo razocarala je da nas napusta Lemez....mali Lema je zvjer od igraca i zelim mu svu srecu u nastavku karijere mada neznam gdje ide ali svojim odnosom i igrama zasluzuje da igra u nekoj jacoj ligi i boljem klubu...
Miljan ostaje. Propao transfer u Lilestrom.
Kod: Označi sve
Vezni fudbaler, Miljan Govedarica, ipak neće preći u norveški Lilestrom kako se očekivalo, već će i na proljeće nositi dres Slavije.
Činilo se da je prelazak mladog reprezentativca BiH u Lilestrom gotova stvar, ali ipak do transfera nije došlo.
- Na žalost, nije došlo do mog transfera u Lilestrom. U posljednji trenutak su se stvari iskomplikovale, tako da ću i na proljeće nositi dres Slavije. Krenuli smo sa pripremama i sada sam maksimalno posvećen svojim obavezama u klubu, rekao je za Sportdc.net, Govedarica.
Govedarica je jesenas bio standardan u ekipi Slavije odigravši 12 utakmica, na kojima je postigao dva gola.
Kralju sta je sa Lemom jel ide za Ameriku ili hoce skroz da batali fudbal....znas li jesu li se kompletirali je ih je falilo dosta na okupljanju...
Za Lemeza će se uskoro znati. Na okupljanju je nedostajlo par igrača. Mačak je bolestan, Vejnović je zbog slave dobio produženi odmor, a Dule je trebao doći. Lambulić je takođe stigao, ali i ujedno završava odlazak, vidjećemo šta će biti.
Slava mu i vjecni pokoj za dusu nase legende...
Izgleda Radoslav Aleksic u Travniku..
Da, na pola godine će potpisati. Danas je krenuo za Travnik, kako mi reče.lovcen16 je napisao/la:Izgleda Radoslav Aleksic u Travniku..
U subotu igramo prijateljsku sa Igmanom u Hadžićima. Na probi nekih 10-ak igrača uključujući Đipa i dalje.

Rade je zvjer od igraca bar kod nas je ginuo za svaku loptu....nije glumac,nije maneken nego pravi fajter steta sto nije dosao kod nas...inace od ovih sto su na probi jeli ti iko zapao za oko da bi moglo biti nesto od njega...kartal jeli on tu jer nema leme..
Kartal je tu, biće registrovan. A ove nisam još gledao, u subotu ćemo vidjeti šta nam mogu ponuditi.
Evo citam i Pedja Papaz inace bivsi igrac Slavije ode u Jajce kod Bene da igra...Puno srece momku jer je to po meni bio primjer za igraca kakvi bi fudbaleri trebali biti..pouzdan,jak,siguran.a sto je najvaznije kvalitetan igrac..**** kad ovi nasi kokuzi nemogu vratiti naseg momka kako ce dovesti neko kvalitetno pojacanje...
Jednom se vratio iz inostranstva u Slaviju, drugi put nije lud. 

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Aj druže ako ti nije problem da mi javiš rezultat poslije utakmice,kad dođeš na forumPappy je napisao/la:Da, na pola godine će potpisati. Danas je krenuo za Travnik, kako mi reče.lovcen16 je napisao/la:Izgleda Radoslav Aleksic u Travniku..
U subotu igramo prijateljsku sa Igmanom u Hadžićima. Na probi nekih 10-ak igrača uključujući Đipa i dalje.

Support your local club !
4:2 izgubili od Igmana. Salković oba dao.
Znaci ovi sto su na probi nemogu ni za kifle....hoce li biti jos jedna tekma do odlaska u Makarsku...
Fudbaleri Slavije poraženi su danas od Igmana u prijateljskoj utakmici odigranoj u Hadžićima sa 4:2. "Sokolovi" su vodili sa 2:1 dok je u igri bila prva ekipa, ali sa uvođenjem ostatka ekipe, i igrača na probi primaju četiri pogotka.
Igralo se dva puta po 60 minuta tako da su se ekipe mjenjale na svako 40 minuta. Za Slaviju su u prvom poluvremenu igrali: Lučić, Hodžurda, Popović, Osmanković, Kartal, Radosavljević, Torbica, Ivanović, Salković, Karić i Govedarica. U takvom sastavu Slavija je vodila sa 2:1.
U drugih četrdeset minuta Slavija je nastupala u sastavu: Kubura, Smječanin, Šabanović, Kartal, Mehić, Radosavljević, Zeba, Radović, Lambulić, Oglečevac, Rovčanin. Igman tada postiže dva gola i preokreće rezultat na 2:3.
U posljednjoj trećini utakmice ekipe se uglavnom sastojala od igrača na probi sa izuzetkom Kartala, Čalije, i Gluhovića, i Igman stiže do konačnih 2:4 Na terenu su bili: Matej, Janković, Čalija, Kartal, Mehić, Duspara, Gluhović, Đip, Balta, Bojo, Vilogorac.
- Zadovoljan sam kako su se na terenu pokazali fudbaleri koji su pod ugovorom sa Slavijom. Želio sam da na djelu vidim i fudbalere koji su kod nas na probi, ali moram reći da većina neće uspjeti da pokaže da ima kvalitet za Slaviju. Ostaće oni još par dana u klubu, ali sam uglavnom o svakom ponaosob formirao mišljenje, rekao je poslije utakmice šef stručnog štaba Slavije, Dragan Radović.
Golove za Igman postigli su Vila, Krajina, Kozić i Džajić. Slavija će nastaviti sa treninzima dva puta dnevno u Istočnom Sarajevu, a 3. februara slijedi odlazak u Makarsku na pripreme.
http://sportdc.net/sportdc/index.php/na ... -od-igmana" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemanja je dobar igrac sigurno,moze da igra na vise pozicija u timu cak sta vise nije mu strano i da zabije gol....po meni fin igrac za ekipu Bratstva bi trebao biti dobro pojacanje...
Hvalalovcen16 je napisao/la:Nemanja je dobar igrac sigurno,moze da igra na vise pozicija u timu cak sta vise nije mu strano i da zabije gol....po meni fin igrac za ekipu Bratstva bi trebao biti dobro pojacanje...

www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.