bhsport je napisao/la:Dakle trakavica se i dalje nastavlja, a najgore je samom igracu.
Psihicki je u Interu, fizicki u Hajduku na pripremama. Tu je veoma vazno ostati bistre glave i sacuvati pribranost inace propadas psihicki.
Sva ova halabuka je Germanijin stil i stil Safeta Susica, pompezne najave da se nesto desilo sto nije ni blizu realizacije iz razloga sto su pare koje se spominju za Tinu smijesna svota za Inter, posebno prvih 800.000 eura.
Za nadati se da ce iz svega izvuci pouku a to je da prvo dobro ispeku pa tek onda kazu.
Tini sve najbolje u nastavku karijere ali ako ostane u Hajduku sigurno gubi status prvotimca u repki, a i sam poziv visi jer Mesa skuplja igrace iz liga petice koji ce sigurno imati prednost.
Besic, Pjanic, Medo, Vrancic, Prcic, Salihovic moraju biti ispred igraca Hajduka, iz razloga koji je njegov strikan spominjao a to je da igra u slabom klubu i slaboj ligi.
Samo za kolegu efenberga, sam Pape je izjavio da je to gotova stvar.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/transfer ... var/149823" onclick="window.open(this.href);return false;
Datum je 5.1.2015 prije 17 dana.
Ma da super napisano, sad se nazire kompletna istina. Halabuka da se osigura ostanak u prvih 11 repke jer eto lafo je transfer u Inter "gotova stvar" ako ne sad onda na ljeto. Klasicne lovacke price.
A cuj papketa delegata na kraju teksta:
"Da li kod vas imaju komentari nakon teksta? Mnogo mi smeta kada pročitam kakve sve stvari ljudi mogu napisati. Neko jednostavno uživa u tome, a u stvari ni truna istine nema u tome što napiše", požalio se popularni Pape koji je potom svim Bosancima i Hercegovcima poželio sve najbolje u 2015. godini."
Pa naravno da ce se komentarisat levatu papke kad zivimo u demokratiji, sta je trebalo samo tvoja da se pika. Imao si vremena vidili smo sta si stvorio jedno veliko nista, ostavio si Meshi posla i posla dok vrati stvari na svoje mjesto i dok ne ispegla tvoje greske. Eto nek ima istine u tome sto on tvrdi da je Tino u Interu.
Ovaj momak nece nista specijalno napraviti u karijeri (ja mu zelim bas nasuprot tome) ali to ce biti neminovnost jer umjesto da suti i radi i da ide skromno, on se gura nekim nazor precicama i preko menadzera a to tako ne ide ka ultimativnom uspjehu. Postoje 2 nacina da se uspije u sportu:
1. Talenat + normalna kolicino rada,
2. Ogroman rad (ako je talenat prosjek)
TSS ne spada ni u jednu od ove dvije kategorije, ne kazem sad da je krampa i totalni neradnik, ali nije uopste narocito talentovan a nije ni neki extra hard worker sad, cak stavise uljuljo se je momak previse misleci da ce zivit od babinih i papetovih zasluga. Do sada nista specijalno ne pokazuje da to demantuje i ovo je fakt, i tu se on samo na sebe moze ljutiti, a ove lazi i spekulacije stete samo njemu a nikako nama, jer ima dosta kvalitetnih ili cak stavise kvalitetnijih na njegovoj poziciji, koji se ne koriste manipulacijama. Lazi su providne i vec prokuzene, i samo ide i sam sebi i navijacima uz dlaku.