2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Kobe je bog košarke.. Što se prije pomirite s tim bit će vam lakše u životu. 

Svake godine ista prica oko all-stara,trebao ovaj,trebao onaj...Navijaci biraju petorke i tu ne bi trebalo da bude zamjerke.Jednostavno oni hoce Kobija da vide prije Hardena i to je to.Harden je trenutno bolji igrac i to je jasno ali u ovom slucaju to nije bitno.Harden ce biti first team i to je mnogo bitnije.
Za Griffin-Aldridge to je isto sve jasno po meni.Skoro isti skor timova,slicne brojke (cak Griffinove i bolje),plus za all star mnogo atraktivniji Griffin i to je to.
Jedino mi je cudno da Durant nije stekao takav status da ga i povrijedjenog biraju za petorku.Recimo Kobiju i Lebronu se to nikad ne bi moglo desiti.
Za Griffin-Aldridge to je isto sve jasno po meni.Skoro isti skor timova,slicne brojke (cak Griffinove i bolje),plus za all star mnogo atraktivniji Griffin i to je to.
Jedino mi je cudno da Durant nije stekao takav status da ga i povrijedjenog biraju za petorku.Recimo Kobiju i Lebronu se to nikad ne bi moglo desiti.
http://www.nbafullreplay.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicna stranica, odmah ujutru pudu snimci, jutros u 7 je vec bio snimak Bullsi Spursi sa HD kvalitetom.
Odlicna stranica, odmah ujutru pudu snimci, jutros u 7 je vec bio snimak Bullsi Spursi sa HD kvalitetom.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Haj ako nista barem normalni dresovi...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
nije ni tebi lakoSteph je napisao/la:Kobe je bog košarke.. Što se prije pomirite s tim bit će vam lakše u životu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Enes Kanter je odigrao fantastičnu utakmicu sinoć. 23 pts, 16 reb.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- MaliOdDirektora
- Kontakt:
Pa gdje pogriješio?dema je napisao/la:nije ni tebi lakoSteph je napisao/la:Kobe je bog košarke.. Što se prije pomirite s tim bit će vam lakše u životu.

Živimo Željezničar.
gdje nijeMaliOdDirektora je napisao/la:Pa gdje pogriješio?dema je napisao/la:nije ni tebi lakoSteph je napisao/la:Kobe je bog košarke.. Što se prije pomirite s tim bit će vam lakše u životu.
Igra i onaj Gobert dobro, opasno je napredovao. Generalno imaju oni sluha za visoke igrace, prije 2-3 godine imali su u reketu Jeffersona, Millsapa i Favorsa.BernardBarnjak je napisao/la:Enes Kanter je odigrao fantastičnu utakmicu sinoć. 23 pts, 16 reb.
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nisam pratio Jutu ove sezone, ali Gobera sam zapazio na SP-u u Spaniji.. Dosta pokretljiv i defanzivno dobar igrac, dok me ofanzivno asocira na DeAndrea Jordana.
Kako je samo unistio Gasola na SP-u.. bio je glavni krivac sto je Spanija ostala bez medalje.
Kako je samo unistio Gasola na SP-u.. bio je glavni krivac sto je Spanija ostala bez medalje.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
osim ono Bog (sto nije trebao) nigdje nije ppgresio, kobaja je ikona za sve startere.dema je napisao/la:gdje nijeMaliOdDirektora je napisao/la:Pa gdje pogriješio?dema je napisao/la: nije ni tebi lako
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Lijepo je vidjeti da je Marc presao Blakea.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sta je ovo samo 5 igraca preko milion glasova? Nekad se znalo dobiti 3+miliona ...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nije raja vise zainteresova za taj cirkus koliko je prije bila.
Postovanje treba zaraditi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Vjerovatno. A i NBA je kvalitetom pala 

Ne pricaj gluposti. Od Jordana nije bila liga kvalitetnija.BernardBarnjak je napisao/la:Vjerovatno. A i NBA je kvalitetom pala
A mislim da je krace trajalo glasanje nego inace.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Greivis
Ovom prilikom te molim da mi ne repliciras! Ja cu pisati sta ja zelim i ako ja kazem da je pao kvalitet to je moje misljenje. Tvoje me apsolutno ne zanima!
Ovom prilikom te molim da mi ne repliciras! Ja cu pisati sta ja zelim i ako ja kazem da je pao kvalitet to je moje misljenje. Tvoje me apsolutno ne zanima!
- NeverGiveUp
- Kontakt:

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Teletović ima neku gadnu bolest, kažu Ameri (ako nije bilo prije).
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Moze biti i to. Ja skoro da i ne gledam AS vikend. Malo ispratim Bulls igraca-e, i to je to.BernardBarnjak je napisao/la:Vjerovatno. A i NBA je kvalitetom pala
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.