GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jan 2015, 11:52

bazero je napisao/la:Novi igrač Dinama:
http://www.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=725016
Capar :kafa:
Prema pisanju službenih stranica Nacionala, Dario Šestić bira između odlaska u Futsal Dinamo i Split Tommy

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 jan 2015, 20:24

Do pocetka iduce sezone bit ce pola reprezentacije na okupu :mrgreen:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 19 jan 2015, 22:36

spajk je napisao/la:A ne kažeš da je 2008. nakon pretvorbe Hajduk izašao sa 80 milijuna kuna plusa, da bi, vidi vraga, već 2011. bili dužni i Bogu i vragu. A 'neravnomjerno'.
Šta vas uče u tim školama? Da su kapital i dobit, ili kako ga ti nazivaš ''plus'' - isto?!

Majko draga... :rol:

Pretvorbom u d.d., vrijednost dionica Hajduka je cca. 80 mil kuna, ali, vidiš, za razliku od GNK-a, pretvorbom Hajduka u dioničko društvo, NISU poništeni dugovi klubu, pa ih je i taj d.d. naslijedio. Oko 280 mil kuna tad. Kao i obavezu na tužbe, sudske troškove, itd.

Za tvoju info, danas taj dug iznosi manje od 50 mil kuna obveza.

I kakve sad to točno veze ima s financiranjem Hajduka od strane Splita ili Prćijice od strane Zagreba?!?!
spajk je napisao/la:genijalnom Zdravku Mamiću!
Genijalnost tog čovjeka temeljim na:

1. tome što je gospodin.
- Ali kada pogledam u bonton, shvatim da sam u krivu jer gospoda ne psuje Boga pred kamerama, ne vrijeđa novinare i ne naziva žene kurvama.

2. uspješnom vođenju kluba.
- Ali kada rezultate na svim razinama (financije, gledanost, nogometni rezultati, marketinški rezultati) tog kluba uporedim s drugim klubovima sličnih mogućnosti, shvatim da sam u krivu, jer je klub kojeg vodi ''genijalac'' prikovan za dno te ljestvice.

3. uspješnim rezultatima u domaćem prvenstvu.
- Ali onda vidim da drugi klubovi, godišnje dobiju po 40 milijuna kuna manje nego klub kojeg vodi Genijalac, pa shvatim da biti dominantan u takvim uvjetima, ipak nije neki uspjeh.

4. nastupima u Europi.
Ali onda shvatim da klub tog Genijalca nije uspio niti jednom prezimiti u Europi i pored svih preduvjeta koje je omogućila UEFA.
Shvatim i da je taj klub u posljednjih 6 godina pobijedio samo JEDNU momčad koja vrijedi više od momčadi Genijalca, koja je pri tom, svaki put od promjene sustava ispadala direktno od nominalno slabijih ekipa i iz grupa koje se svaki put prolazile manje vrijedne momčadi i klubovi s manjim proračunima.

5. zakonitom poslovanju.
- Ali kada vidim da je ''genijalac'' nekoliko puta kažnjavan za kršenje Zakona i da klub kojeg oni vodi ima presudu za nezakonito poslovanje, i po peti put shvatim da sam u krivu.

6. tome što igrača vrijednog 1 mil proda za 4 milijuna.
- Ali onda uđem na transfermarkt, provjerim da taj igrač vrijedi 4 milijuna i shvatim da sam opet u krivu.

7. tome što Dinamo nikad nije imao prosjek od 11 k ljudi na utakmici, pa zato nema ni sad.
- Ali kada vidim statistiku prosječne gledanosti u sezoni 05/06, shvatim da sam u krivu.

8. tome što uvijek donosi dobru odkuku za klub.
- Ali onda vidim da je Krstanovića, Sammira, Moralesa, Callela, Slepičku, Suareza, Andersona, Sylvestrea, igrače vrijedne cca. 15 milijuna €, prodao za (gotovo) ništa, i u krivu sam po 8. put.

9. tome što je Dinamo nikad jači.
- Ali kada vidim da je Dinamo nekad djelovao u skladu sa svojim mogućnostima i ravnopravno se nosio s Leedsom, Manchesterom, Celticom, Milanom, Portom, Kyevom, Ajaxom, itd., a u posljednjih 6 godina, je pobijedio točno 1 utakmicu protiv momčadi koje nominalno vrijede više, a rezultatski, podrškom, financijski je barem 3 razine ispod svojih mogućnosti, onda još jednom shvatim da sam u krivu.

10. tome što uspješno vodi financijsku politiku.
Ali kada želim pogledati imovinu kluba i financijske izvještaje, to mi je protuzakonito zabranio Genijalac. Jedino što znam je da je taj klub 2 godine zaredom završio u minusu. Baš kao što je sam priznao. I još jednom sam u krivu :(

I bez obzira što više nemam niti jedan argument tvrditi da je genijalac ili ''najuspješniji nogometni djelatnik'', to ću nastaviti ponavljati jer se na ovom forumu to tretira kao ‘’drukčije mišljenje’’. Neću odgovoriti niti na jedno od barem 10 postavljenih pitanja. I naljutit ću se kad mi neko kaže da sam troll ili pušač Mamićevog kurca. Ni sam ne znam zašto.

LP,
Spajk :bih:
Do pišanja ;)
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jan 2015, 23:04

Stavite 18+ oznaku na temu jer ovo gazenje spukija je postalo brutalno :lokot:

U medjuvremenu mi ovdje s nestrpljenjem cekamo zavrsni info u kup utakmici s Nacionalom.Dajte nam tu Cibonu da sve gori :kafa:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 19 jan 2015, 23:10

SiamoNoi je napisao/la: U medjuvremenu mi ovdje s nestrpljenjem cekamo zavrsni info u kup utakmici s Nacionalom.Dajte nam tu Cibonu da sve gori :kafa:
28.01. je tekma.
Članstvo je krenulo.

0015 :kafa:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 20 jan 2015, 17:00

Hahhaa, vas 2 ste mi stvarno ko iz onog filma 'Glup gluplji' sa Jimom Carreyjem iz 1994. Glavno da ovaj tupi o neravnomjernoj tržišnoj utakmici i kako 'Hajduku nisu izbrisani dugovi', a ne govori o tom da je Hajduk godinama poslovao usprkos računu blokiranom valjda 15 godina. I da su, normalno, u tom razdoblju osvojili 4 naslova i još pokoji kup. Da ne govorim o tome kako su i pored tog blokiranog računa trošili ko pijani milijunaši kao 'Hajduk-Sirio Sport' d.o.o. trošeći na razne Cernate i Verpakovskise i bacajući novac u džepove kojekakvih sumnjivih tipova koji su se godinama kotili ko zečevi oko kluba. Ili o tome kako bi u Europi gubili od Shelbournea, Debrecena, Dile Gori, Žiline...a onda pričaš o 'gubljenju od jeftinijih ekipa'. Sve scenarij koji vidim i u Dinamu kad Mamić ode.

Za to vrijeme je Dinamo, iako je zarađivao desetke milijuna eura poslovao vrlo odgovorno trošeći minimalno i vodeći računa o dugoročnoj opstojnosti kluba. Reći za čovjeka koji proda led (Čop, Pokrivač najeklatantniji primjer) eskimima za 4 milijuna eura i dovede za kikiriki vedete poput Cufrea, Tonela, Kocha, Etta, Vukojevića, Ademija, Sammira, Mandžukića, Moralesa, Vide, Šimunića, Soudanija, Fernandesa, Henriqueza, Pinta, Eduarda, Ćorića, Olma u isto vrijeme izvozeći desetke svoje djece (Eduardo, Modrić, Ćorluka, Čale, Badelj, Lovren, Vrsaljko, Kelava, Kovačić, Jedvaj, Halilović) za 150+ milijuna eura u najjače klubove svijeta (Barcelona, Arsenal, Tottenham, City, Inter, Roma, Lyon) da je nesposoban je ili neozbiljan ili napušen ili blago zaostao. Pomislio bi čovik normalan čak i da navija za Hajduk kad ovako protudinamovski piše. Što možda i nije daleko od istine. :opaopa: :bih:

slika
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jan 2015, 18:30

http://www.goal.com/hr/news/6933/europa ... ID=HP_BN_4" onclick="window.open(this.href);return false;
Nova godina i novi izazovi su pred nama, u goste nam dolazi zagrebački Nacional, klub koji je trenutačno predvodi poredak I HMNL. Prvu utakmicu osmine finala Hrvatskog malonogometnog kupa igramo 28.1.2015 u 20 sati na već dobro poznatoj adresi K.C. Dražen Petrović. Bit će to prilika da se navijačima predstave pojačanja Kluba i da zajedničkim snagama ostvarimo dobar rezultat za uzvrat koji se igra krajem veljače. Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti od sutra (20.1.2015.) u 14 sati na adresi Ilica 37, KND BBB.

Dinamo to si ti!
Cibona pred vratima,spuki na aparatima slika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 jan 2015, 19:49

MrMuscle je napisao/la: Najsposobniji covjek ne samo u regionu nego i u Evropi....kakav mozak i inovator.....
slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 jan 2015, 10:21

Ono kad, u nemoći da pobiješ činjenicu da je GNK iz proračuna dobio 250 mil kuna više od Hajduka u 6-7 godina, ostaje ti trabunjati o blokiranim računima, Debrecenu i Cernatima :rol:

Ili kada ostaneš popišan 10 puta, na šta nemaš šta reći, nabrajaš igrače koji su dovedeni ''za kikiriki'' i navodiš ih kao argument za obranu Četnika, kao da su oni Dinamu donijeli četvrtfinale LP i još 20 mil € na računu, a ne ništa osim prvaka HNL-a i nabijanja negativne gol razlike u Europi.

I pogledaj koliko se za njih dobilo, u odnosu na tržišnu cijenu u trenutku prodaje...
Neugodno mi je u Četnikovo ime zbog tolikog minusa :rol:

Soudani, Ćorić, Olmo :tokralju:
Su Izdrkotini donijeli šta?
Titulu najlošije momčadi u EL i debeli minus na računu :rol:

Gdje si izbrojao 150 milijuna? :rol:

Pa vaš najdebilniji argument je veličati tih 100 mil (sa svim mogućim bousima) za koliko su prodani ovi ''domaći'' i kao dinamovac time kititi uspješnost Četnika.
I još frizirati i same iznose kako bi Četnika prikazao uspješnijim.

Bez da govorim koliko mi je besmisleno svršavati na dobru prodaju - dobre robe, koja sada vrijedi puno više nego je prodana, no dobro...

Stari moj, prodaš igrače za 100 mil, a od tog novca si mogao napraviti ekipu za projekt od narednih 5 godina i koje ćeš prodati za 200 mil, ali ne... kupuješ Souareza, Callela, Papadopoulosa, Doda, Slepičku, 3 stana, 2 jahte, Bentleya i 5 odvjetnika, te bivaš popišan svake godine, rezultatski, ugledom, tržišnom cijenom igrača, itd. Odbije ti se tužba. A imovina će ti biti oduzeta ;)

I uspjeh je prodati kuću vrijednu 200 000 € za 300 000 €, ali onda na tom mjestu ulupati 300 000 € i napraviti garažu koja će biti prazna, a od nje trebaš živjeti - može samo rijetko nesposobna osoba, mentalno zaostala, ograničena.

A upravo je to uradio Četnik.

Koliko god se tebi širile zjenice na 5 milijuna + 4958 mil bonusa za Jedvaja.

I upravo je prodaja te kuće (Jedvaja i Kovačića) od koje si morao napraviti još 2 takve, a napravio si garažu (Soudani, Fernandez i ispadanje od Černomorca i Celtica) - nakon svega - tebi jedini argument za uspješnost / genijalnost tog ograničenog retarda.

A sve to pored katastrofalnih rezultata, amosfere, gledanosti, marketinga, financija, broja članova, broja domaćih igrača, transparentnosti, zakonitosti, itd. itd. koje više i ne pokušavaš pobiti.

Ne bunim se.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 21 jan 2015, 13:03

Matija Capar – Jedva čekam istrčati u Dinamovu dresu i osjetiti taj naboj. Iako sam u karijeri prošao dosta klubova i igrao mnogo utakmica, prema pričama iskusnih suigrača, a i vlastitom iskustvu u dresu Alumnusa, ovo je nešto posebno. Nešto zbog čega se čovjek počinje baviti sportom.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 jan 2015, 14:58

Otis'o nam Kemo :cry:
Hvala ti za sve legendo, trebali bi se protiv Nacionala oprostit od njega na pravi nacin.

[youtube][/youtube]

:(
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 jan 2015, 18:20

Bandama Rapida, Legie, Celtica, Borusie, Juventusa, Panathainaikosa, Karlsruhea se pridružila i Romina ekipa u podršci Boysima za svoj klub i grupu.

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jan 2015, 16:24

Kako su brutalne ove nove majice kod uclanjenja/produzavanja clanstva :tokralju:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 22 jan 2015, 16:50

Jedva čekam srijedu :cool: kako ide prodaja karata trenutno,jel' se prodalo koliko?
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jan 2015, 17:34

Pojma nemam koliko je prodano,al bit ce puno sigurno.

Izgleda da je Nikola Perkovic novo pojacanje.Kazu oni koji su igrali s njim/protiv njega bolje i od Capara.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 22 jan 2015, 19:26

Kakva nova pljuska Tatte :tokralju: .... 236000 eura nagrade od Uefe zbog uspjesnog poslovanja (a lafo se prikrivaju izvjestaji na skupstini :lolno: , kako jadan pokusaj ocrnjavanja).... I onda ovdje se postavljaju neki frizirani izvjestaji koje je sastavljao Bog zna ko... a cijenim da je taj sastavljac totalna ekonomska neznalica i analfabeta....
Ustvari neki sitan SDPov kadar koji se prodao za jos sitnije pare da se jeftinim tekstovima i izvjestajima umjesto Mamica pokusa ubaciti neka uticajna nesposobna spodoba iz te partije....

Tatta neka se sagnu....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 23 jan 2015, 09:42

MrMuscle je napisao/la:Kakva nova pljuska Tatte
Nakon neosvajanja Kupa, Superkupa, smiješne prodaje Halilovića, odlaska Murića i Brodića, neulaska u LP (od Aalborga :rol: ) i ostanak bez 10 mil na računu, ispadanje u LP, više gostujućih navijača protiv Celtica, izgubljene presude, odbijene tužbe, ovih 230 000 će me dotuć :tokralju:

Kako ću ustati nakon te pljuske :urnebes:
MrMuscle je napisao/la:uspjesnog poslovanja
Onog su učili da su profit i kapital isto;
a tebe da je poštivanje financijskog fair playa - uspješno poslovanje :rol:

I onda ti ovaj koji ne zna razliku između 2 osnovna pojma nogometne ekonomije, priča o ekonomskim neznalicama :urnebes:
MrMuscle je napisao/la:SDPov kadar
Time, kao, pokušavaš nekog isprovocirat ili šta?

Jesi ti svjestan koliko ispadaš smiješan kada braniš Četnika, ratnog profitera i onog koji šuruje s ljudima koji su naređivali bacanje granata na Grbavicu, dok ti u potpisu stoji ''Željezničar''. I onda kao takav prozivaš nekog da pripada stranci čiji ministri te ljude trpaju u zatvore. :clap:

U želji da zatrolate, iaspadate pušači četnikog mafijaškog kurca;
u želji da GNK i Četnika prikažete u boljem svjetlu - i tom klubu i Četniku zabijete takvu autogolčinu da ste upisima po forumima, komentarima ispod članaka, lažima i spinovima kojim se služite - odbili i posljednju desetoricu ''mazohista'' kada vide kakva sorta podržava te ljude i klub.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 23 jan 2015, 10:12

Mamic je na Grbavici rado vidjen gost... nerijetko je tamo.. I on i mladji mu brat Zoran... Izuzetno korektni ljudi... i to mi je dovoljno... U izuzetno dobrim odnosom i sa Amarom Osimom... a za mene je Amar svetinja sto se Zelje tice... A sto se druzi sa Srbima pa rat je zavrsio prije 20 god... Druzi se i Amar Osim... druzi mu se i otac Ivica Osim najveca ikona Zelje... Ne vidim u cemu je problem... Dici se Mamic hrvatsvom, dici se i Osim bosanstvom... A opet se druze sa Srbima.... Znaci oba su Cetnici :lol: :facepalm:

Zeljo je nedavno prije par godina odigrao prijateljsku utakmicu sa Dinamom... i ne pamtim da je ijedan gostojuci klub sa ex-yu prostora dozivio ovacije na tudjem stadionu u tudjoj drzavi... A Dinamo i njegov predsjednik jesu... i Mamicu se skandiralo... Dakle bice da je svih 4000-5000 ljudi na sjeveru Grbavice Cetnici jer su skandirali Dinamo, Dinamo.. i Mamic, Mamic.... i ovih nekoliko hiljada na jugu sto su dali pljesak Dinamovim igracima....

A vidimo sta se desilo sa utakmicom koja se trebala igrati sa Hajdukom... i koji je klub i ciji navijaci gospodskiji... oni wannabe Pavelicevci sto su dosli da ruse i pale i njihovi igraci koji nisu izasli... ili ovi iz Dinama sto su ovacije dozivjeli.... Dinamo i Mamic su gospoda.. i to ce uvijek ostati...

A njegove sposobnosti u vidu pljuski jos dugo dugo ce ostati na obrazima onih koji ga pokusavaju rusiti... jer znaju da mu ne mogu nista...
Naravno da SDP i njegovi kadrovi ga zele srusiti da u najuspjesniju hrvatsku kompaniju instaliraju svoje nesposobne kadrove.. pa da i nju razjeb.u.... Al dok je Dinamu patriota kluba kao sto su braca Mamic on ce i egzistirati i rasti iz godine u godinu... :salut:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 23 jan 2015, 12:03

Što jest jest, Dinamo je uvijek bio cijenjeniji vani nego doma di su ljudi zatupljeni, pogotovo u zadnje 4 godine, antidinamovskom i antihrvatskom propagandom. Dokaz svemu je i činjenica da u taboru još uvijek aktualnog hrvatskog predsjednika za vrijeme minulih izbora nije vijorila nijedna jedina hrvatska zastava! I onda ti takvi ljudi govore o isušivanju močvare, umjesto da se bave neplatišama poreza i tvrtkama u stečaju, oni napadaju najuspješnije hrvatske izvoznike Dinamo i HNS. Zbog svega toga veliki respekt Željinim navijačima, uvijek su bili gospoda, vide kakva se previranja odvijaju preko granice! I sam sam nedavno upoznao jednog u Zagrebu, rijetko viđeni gospodin! :bih: :bih:
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 jan 2015, 13:31

Eto nam Muskola opet.Nije mu bilo dosta što je bio među glavnim favoritima za kantu foruma za 2014.on već ističe ozbiljnu kandidaturu i za 2015.godinu.Vas dvojica ste stvarno veliki mazohisti.Svaki dan po par šamarčina popijete i uvijek po još dolazite.

Cibona pred vratima,trolovi na aparatima :kafa:
slika
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.