Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
velike promjene - mogucnost postavljanja wallpapera ispod pločica
- Vlarayan110
- Kontakt:
BordoArmy88 je napisao/la:O čemu ti? Jači androidi odavno mogu poslužiti KAO PC, nikakve sync gluposti;Vlarayan110 je napisao/la:Odgledano, pregledao
Izgubio sam se malo je reć.
Sviđa mi se kako su fino najavili integraciju svih uređaja pogtovo telefona i pc-a. Zagubio sam se kad su rekli da će bit cross platform play sa XboxO i PC. To im je odličan potez, uvezat sve why not ? Nezz ko je sve pratio, intersantno mi je i za one đozluke![]()
Vidjet ćemo kako će dalje da napreduje za telefone razvoj ako ovako nastave![]()
A ovi android fanboys mogu samo da sanjaju o ovakvim stvarima
[youtube][/youtube]
Samo ti treba periferija - monitor, miš i tastatura, a još kada skontaš da je ovaj klip star 2 GODINE i da su od tada izašle još 2 nove generacije Note uređaja...![]()
Ok što si wp fanboy, ali ne mora značiti da moraš pljuvati sve ostale platforme!
Samo mi treba sve znači ? Aha ok super a da jednostavno kupim PC ?
I nisam o tome uopšte govorio, ljudi su napravili hajmo reć naočale, fino na glavu imaju cpu i gpu i kako oni kažu neki 3dcpu. Koristiš ruke svoje da bi otvarao stvari i planiraju da integrišu npr. sa skajpom to i sad osoba vidi ono što i ti vidiš, zaokruži ti nešto što treba da vidiš i tebi se to prikaze fino.
I odma da te zaustavim nije to već google napravio, oni su imali google glass kod kojeg si moro da gledaš u vrh ekrana i da se pozdraviš sa jednim okom. Svaki zid možeš koristit ko zaslon i moći ćeš ga povezat sa pc-em
Al eto google to očigledno ima odavno...

Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
Pozdrav momci.
Eh ovako, alcatel one touch idol je u pitanju. Ugl neće da se upali, pali se ono cijelo vrijeeme al nikako da kresne, zastane na onom bijelom ako znate šta je u pitanu. xD
Ugl probo sam reboot, ali ne radi. Šta drugo da uradim? Molim vas, hitno je. Nisam kući, a bez mobitela ne mogu biti...
Eh ovako, alcatel one touch idol je u pitanju. Ugl neće da se upali, pali se ono cijelo vrijeeme al nikako da kresne, zastane na onom bijelom ako znate šta je u pitanu. xD
Ugl probo sam reboot, ali ne radi. Šta drugo da uradim? Molim vas, hitno je. Nisam kući, a bez mobitela ne mogu biti...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
udji u recovery mode, wipe data/cache i factory reset odradi
s tim da to brise sve sto imas na telefonu, ali ponekad je to jedino rijesenje
ugasi telefon, zatim pritisni i drzi power i volume up tipku istovremeno, kad se pojavi alcatel logo, pusti power tipku nastavi drzati volume up
kad udjes recovery odaberes ono sto sam gore naveo, šaltaš gore dole sa volume up/down tipkama, a biras sa power tipkom
Inace sto se tice windowsa, desetka stize na telefone poslije super bowla vjerovatno 1.2 ne znam sad kad je super bowl
iduce sedmice stize novi build win10, vjerovatno stabilniji i sa onim sto je Joe Belfiore pokazao veceras
imam hejbet stvari za back up, ne znam kako sa svime ovim, ali cu rado probati windows 10
dalje, ko zeli windows 10, moj savjet je neka nadje negdje sebi original kljuceve za win 7 i win 8.1 i dobice win10 free, i naravno windows 10 je free samo ovu godinu za prethodne windowse
iduce godine neces moci odraditi update, moraces kupiti win10 ako hocer orig.
ugasi telefon, zatim pritisni i drzi power i volume up tipku istovremeno, kad se pojavi alcatel logo, pusti power tipku nastavi drzati volume up
kad udjes recovery odaberes ono sto sam gore naveo, šaltaš gore dole sa volume up/down tipkama, a biras sa power tipkom
Inace sto se tice windowsa, desetka stize na telefone poslije super bowla vjerovatno 1.2 ne znam sad kad je super bowl
iduce sedmice stize novi build win10, vjerovatno stabilniji i sa onim sto je Joe Belfiore pokazao veceras
imam hejbet stvari za back up, ne znam kako sa svime ovim, ali cu rado probati windows 10
dalje, ko zeli windows 10, moj savjet je neka nadje negdje sebi original kljuceve za win 7 i win 8.1 i dobice win10 free, i naravno windows 10 je free samo ovu godinu za prethodne windowse

Mislim da sam probao nešto slično, ali ne ide ... Pokušam opet. Postoji li neka druga opcija?QUARESMA 18<<< je napisao/la:udji u recovery mode, wipe data/cache i factory reset odradi
dalje, ko zeli windows 10, moj savjet je neka nadje negdje sebi original kljuceve za win 7 i win 8.1 i dobice win10 free, i naravno windows 10 je free samo ovu godinu za prethodne windowseiduce godine neces moci odraditi update, moraces kupiti win10 ako hocer orig.
izvadi sim karticu i upali, možda ga to blokira, meni se znalo desit da mi se nekad zbog sima ne upali telefon al to nije cest problem
ma izvađena sim kartica odma jbgAA23 je napisao/la:izvadi sim karticu i upali, možda ga to blokira, meni se znalo desit da mi se nekad zbog sima ne upali telefon al to nije cest problem
isto sranjeSveti je napisao/la:
Prelijepo izgleda

A cekaj sta si ti ocekivao molim te? Pa plocice su trademark WP-a, trebaju da ih izbace? I sad na wp8 se moze wallpaper da stavi ispod, ali izgleda pomalo genericno, a pogledaj kako se tu boje plocica utapaju sa pozadinom, da ne govorim o izgledu plocica koje su ovde dobile prilagodbu isto. A ovo je samo start screen, ostatak nismo jos ni vidjeli
naprijed rejal
- Vlarayan110
- Kontakt:
@viKK
Može bez pločica, imaš android i iOS.
Ko kaže da neće ubacit da pločice imaju samo outline i da budu providne ?
Polako, ni prvi build nije još završen do kraja, biće tu svega
Može bez pločica, imaš android i iOS.
Ko kaže da neće ubacit da pločice imaju samo outline i da budu providne ?
Polako, ni prvi build nije još završen do kraja, biće tu svega
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
u pravu je sveti, to je na neki nacin trademark, ne samo windows phonea, vec i samog windowsa od osmince
isto tako, microsoft vise tezi ka simplicity sto bi rekli ameri ili englezi, nego tamo nekom dizajnu kao ios ili android s material dizajnom
inace, ima dobrih stvari ova windows desetka, a to ce najvise osjetiti oni koji se ponove novim hardwerom i oni koji ce to sve lijepo uvezati, pc, smartphone, tablet, xbox one
konzola ti u dnevnom boravku, a ti igras xbone igre na svom tabletu u svojoj sobi u svom krevetu
isto tako, microsoft vise tezi ka simplicity sto bi rekli ameri ili englezi, nego tamo nekom dizajnu kao ios ili android s material dizajnom
inace, ima dobrih stvari ova windows desetka, a to ce najvise osjetiti oni koji se ponove novim hardwerom i oni koji ce to sve lijepo uvezati, pc, smartphone, tablet, xbox one

konzola ti u dnevnom boravku, a ti igras xbone igre na svom tabletu u svojoj sobi u svom krevetu

Uradio update fb aplikacije na mobitelu i sada mi je toliko usporena aplikacija da treba 20 sekundi da otvori nesto kada kliknem.
Pomoc?
Pomoc?
Xperia M2Sveti je napisao/la:Mobitel?
Mislio sam da koristis neki stariji Telefon, ali M2 je relativno nov. Jesi Li probao deinstalaciju?
naprijed rejal
Evo sacu probatiSveti je napisao/la:Mislio sam da koristis neki stariji Telefon, ali M2 je relativno nov. Jesi Li probao deinstalaciju?
Edit:uradio evo,a sada jos gorearelinho je napisao/la:Evo sacu probatiSveti je napisao/la:Mislio sam da koristis neki stariji Telefon, ali M2 je relativno nov. Jesi Li probao deinstalaciju?
prodje 20 sekundi otvori to sto sam klikno i samo padne aplikacija i izbaci mi ono aplikacija je prestala sa radom i da se mora zatvoriti

Ajde obrisi cache memoriju te aplikacije. Settings>apps>facebook
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.